***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

########## بنام خدا ##########
#پایگاه جامع اطلاع رسانی در موضوعات زیر #
..... با سلام و تحیت .. و .. خوشامدگویی .....
*** برای یافتن مطالب مورد نظر : داخل "طبقه بندی موضوعی " یا " کلمات کلیدی"شوید. ویا کلمه موردنظر را در"جستجو" درج کنید.***

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
محبوب ترین مطالب

سرویس چیدمان هوشمند سنسورها در پایش صحنه نبرد با استفاده از الگوریتم ژنتیک و شبکه عصبی

دکتر مهدی فشارکی


مشخصات نویسندگان مقاله سرویس چیدمان هوشمند سنسورها در پایش صحنه نبرد با استفاده از الگوریتم ژنتیک و شبکه عصبی

عبدالحسین علی پور - دانشجوی کارشناسی ارشددانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
  مهدی فشارکی - دانشیاردانشگاه صنعتی مالک اشتر
  بهزاد مشیری - استاد دانشگاه تهران

چکیده مقاله:

باتوجه به اهمیت مباحثی مانند پایش و نظارت محیطی در سطح جهان و رشد روز افزون این تکنولوژی ها که با استفاده از سیستم های آمیزش اطلاعات سنسوری موجود در محیط صورت می گیردبه روز رسانی و هوشمند نمودن این سیستم ها از دغدغه های اصلی حوزه امنیت می باشد. از این رو چیدمان هوشمند سنسورها برای عملیات پایش و آمیزش اطلاعات با استفاده از اطلاعات سنسور های مناسب، از مباحث جدی این عرصه خواهد بود و این امر در نهایت سبب کاهش زمان پردازش اطلاعات و افزایش دقت آمیزش اطلاعات می گردد. به همین منظور در این پژوهش سعی گردیده است تا با استفاده از ابزارهایی مانند الگوریتم ژنتیک و شبکه های عصبی یک سرویس چیدمان هوشمند سنسورها طرح ریزی نماییم. استفاده از شبکه عصبی در واقع به منظور دست یابی به مقدار برازندگی 3 هر کروموزوم الگوریتم ژنتیک میباشد که به وسیله آن قادر خواهیم بود بهترین پیکربندی 4 سنسوری را برای پایش محیط مورد نظر با توجه به شرایط محیطی و ویژگی اهداف بدست آوریم. بدین منظور 180 سناریو برای 15 سنسور یکسان مورد استفاده در پایش صحنه نبرد تعریف گردید و نرخ تشخیص وجود اهداف توسط این سنسورها در هر چیدمان بدست آمد که از این مقادیر نیز برای فرآیند آموزش شبکه عصبی استفاده شده است که با استفاده از این مقادیر قادر خواهیم بود بهترین پیکربندی سنسوری را برای پایش محیط مورد نظر خود، توسط الگوریتم ژنتیک بدست آوریم و این الگوریتم نشان می دهد که با چه چیدمانی از سنسورها بیشترین میزان تشخیص وجود هدف در منطقه تحت پایش حاصل می گردد.

کلیدواژه‌ها:

جنگ های شبکه محور، مدیریت خودکارسنسور، سرویس چیدمان هوشمند سنسور، نرخ تشخیص وجود هدف، الگوریتم ژنتیک، میزان برازندگی، شبکه عصبی.

کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله

برای لینک دهی به این مقاله، می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://www.civilica.com/Paper-CSICC15-CSICC15_262.html 
کد COI مقاله: CSICC15_262








https://www.civilica.com/Paper-CSICC15-CSICC15_262=سرویس-چیدمان-هوشمند-سنسورها-در-پایش-صحنه-نبرد-با-استفاده-از-الگوریتم-ژنتیک-و-شبکه-عصبی.html

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۶/۲۶