***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

########## بنام خدا ##########
#پایگاه جامع اطلاع رسانی در موضوعات زیر #
..... با سلام و تحیت .. و .. خوشامدگویی .....
*** برای یافتن مطالب مورد نظر : داخل "طبقه بندی موضوعی " یا " کلمات کلیدی"شوید. ویا کلمه موردنظر را در"جستجو" درج کنید.***

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
محبوب ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر

دکتر مهدی فشارکی


نویسنده

 ISC (14 صفحه - از 69 تا 82)

چشم انداز مدیریت دولتی

از آنجایی‌که سازمان‌ها به صورت معمول از مکانیزم‌های کنترل( از قبیل قراردادها) برای مدیریت ریسک روابط بین سازمانی استفاده می‌کنند، هدف اصلی این پژوهش، بررسی سایر راهبردهای متصور برای مدیریت ریسک در روابط بین سازمانی است. این راهبردها، ایجاد روابط متوازن، ایجاد وابستگی متقابل و اعتماد سازی را در بر می‌گیرند. به این منظور، چند فرضیه و یک مدل پیشنهاد شده است. فرضیه های ارائه شده پیرامون این راهبردها در یک نمونه آماری شامل مدیران عالی 112 شرکت و با بکارگیری پرسشنامه ای طراحی شده، مورد ارزیابی قرار گرفتند. تحلیل داده‌ها با استفاده از تحلیل رگرسیون و تفکیک نمونه ها انجام شد. نتایج تحلیل رگرسیون نشان داد، عدم توازن قدرت، یک پیش بینی کننده مثبت برای ادراک ریسک رابطه ای محسوب می شود. از طرف دیگر با تفکیک نمونه ها به دو دسته با مقادیر بالا و مقادیر پایین برای متغیرهای اعتماد و وابستگی، نقش تعدیل کننده متغیر وابستگی و اعتماد در رابطه قدرت نامتوازن و ادراک ریسک رابطه ای تایید شد. یافته های پژوهش، نشان می دهد که در کنار مکانیزمهای کنترل باید به ایجاد وابستگی متقابل، ایجاد اعتماد و ایجاد روابط متوازن در مدیریت ریسک توجه کرد.

خلاصه ماشینی:

"{o(1) ytiraenilocitluM o} ب)ادراک ریسک رابطه‌ای:مقیاس مورد استفاده برای این تحقیق نیز قبلا توسط محقق دیگری20طراحی شده است. (به تصویر صفحه مراجعه شود) (به تصویر صفحه مراجعه شود) {o(*)معناداری در سطح 10/0<P o} به منظور بررسی فرضیه اول تحقیق از مدل رگرسیونی استفاده شده است که براساس آن رابطه قدرت نامتوازن به عنوان متغیر مستقل و اداراک ریسک رابطه‌ای به عنوان متغیر وابسته بررسی می‌شود. معادله رگرسیون متناسب با فرضیه اول به صورت ذیل است: 629/1+)OP(584/0-IR همچنین نتایج جدول 3 نشان می‌دهد که در نمونه‌هایی که اعتماد و وابستگی متقابل بالاست تأثیر قدرت نامتوازن روی ادراک ریسک رابطه‌ای غیر معنادار است. تعدیل کنندگی متغیرهای اعتماد و وابستگی متقابل در رابطه قدرت نامتوازن و ادراک ریسک رابطه‌ای را می‌توان با توجه به رابطه دو به دوی این متغیرها با یکدیگر بررسی کرد. در مجموع می‌توان گفت اگرچه نتایج این تحقیق با تحقیقات قبلی 38،36،33،26،24،17،15تا حدود زیادی همراستاست برای اولین بار در این تحقیق مروری نسبتا مبسوط از تحقیقات قبلی در زمینه متغیرهای رابطه‌ای ارائه شده و این ایده که این متغیرها می‌توانند به عنوان راهبردهای مدیریت ریسک مطرح باشند مورد آزمون قرار گرفته است. یافته‌های این تحقیق نشان می‌دهد که در کنار مکانیزمهای کنترل(مثل قراردادها)که به صورت معمول برای تعدیل ادراک ریسک مورد استفاده قرار می‌گیرند باید به ایجاد وابستگی متقابل،توسعه اعتماد و ایجاد روابط متوازن،توجه کرد. anihC morf ecnedivE,slennahc gnitekram ni ksir lanoitaler dna tsurt,ytilibats pihsnoitaleR. 83 dna srerutcafunam neewteb noitargetni eht no tnemtimmoc pihsnoitaler -863,)3(62,tnemeganaM snoitarepO fo lanruoJ."

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۵/۲۳