مروری بر زندگی و حیات طیبه آیت الله عطاءالله اشرفی اصفهانی
سه شنبه, ۲۰ شهریور ۱۳۹۷، ۰۵:۱۳ ق.ظ
و به مدت ده سال در حوزه علمیه اصفهان نزد استادان بزرگی چون آیت ا... مرحوم فشارکی،
شهید اشرفی اصفهانی، پیشاپیش از شهادت خود به همگان خبر داد و در تاریخ بشریت، کم تر کسی را می توان یافت که همچون او از شهادت خویش آگاهی داشته باشد و اگر کسی به چنین درجه ای نایل آید خود به تنهایی حاکی از روح بزرگ و انسانی او خواهد بود.
به گزارش نوید شاهد کرمانشاه؛ مردان بزرگ تاریخ، همواره دلی به عظمت دریا داشته اند. آن قدر به پهنای بزرگ ابدیت تفکر و غور کرده اند که از دنیای فانی دل بریده و به عالم ربانی وابسته و نهایتا"وصل گشته اند.
حضرت آیت الله اشرفی اصفهانی نیز یکی از آن بزرگان تاریخ انقلاب اسلامی است. همان یاور امام ( ره ) در راه سخت مبارزه علیه طاغوت، همان مرد پاک و ساده زیستی که سختی ها بر خود آسان کرده و روان پاک خود را به دیدار باری تعالی مفتخر ساخته است.
مرد تنهای دشواری های خاکی که روح پاک و والای خود را به حق از محبت های انسانی پر و چهره اش را به کلام حق مزین کرد.
شهید محراب حضرت آیت ا... عطا ا... اشرفی خوزانی مشهور به اصفهانی در ماه شعبان المعظم سال 1322 هجری قمری مصادف با سال 1281 خورشیدی در شهر سده، خمینی شهر فعلی دیده به جهان گشود. حضرت آیت ا... اشرفی در خانواده ای مذهبی و مؤمن پرورش یافتند، مادر ایشان بانو " نجمه" از زنان پاک و با ایمان بود که نسبت شان به سادات علوی اصفهان می رسید و از سادات صحیح النسب بودند. جد مادری ایشان از انسان های مؤمن و معروف بود که نزد مردم اصفهان احترام بسیاری داشت.
شهید محراب تنها فرزند ذکور مرحوم حجت الاسلام و المسلمین میرزا اسد ا... و نوه ی مرحوم حجت الاسلام میرزا محمد جعفراز علمای معروف سده بود.
• تحصیلات
شهید اشرفی اصفهانی، تحصیلات ابتدایی و مقدماتی خود را در شهر سده ( خمینی شهر)نزد مرحوم سید مصطفی به اتمام رساند و استعداد و حافظه ایشان به قدری بالا بود که در سن نه سالگی کتاب " نصاب الصبیان" را حفظ می خواند. شهید در سن دوازده سالگی جهت ادامه تحصیل به اصفهان رفت و به مدت ده سال در حوزه علمیه اصفهان نزد استادان بزرگی چون آیت ا... مرحوم فشارکی، سید مهدی درچه ای برادر آیت ا... سید محمد باقر درچه ای، سید محمد نجف آبادی و مرحوم مدرس به تحصیل دروس ادبیات، سطح فقه و اصول و همچنین یک دوره درس خارج از اصول پرداخت و سپس در سن بیست سالگی راهی حوزه علمیه قم شد.
• اعزام به کرمانشاه
در سال 1335 هجری خورشیدی و به دستور مرحوم آیت ا... بروجردی، شهید اشرفی اصفهانی جهت تبلیغ و نشر معارف و احکام دین و تقویت بنیه ی دینی و مذهبی اهالی کرمانشاه، به کرمانشاه اعزام شد و در این شهر رحل اقامت افکند. در اولین سال حضور، شهید به همراه فرزندان شان، در مدرسه آیت الله بروجردی زندگی می کرد تا این که از طرف آیت ا... بروجردی به ایشان امر شد خانه ای اجاره کند و همراه خانواده خویش در آن جا زندگی کند.
شهید آیت الله اشرفی اصفهانی بارها از استاد خود تقاضای بازگشت از کرمانشاه را کرد و هر بار با مخالفت ایشان مواجه می شد که حضرت آیت ا... بروجردی می فرمودند: " وجود شما در کرمانشاه بسیار نافع است و من اجازه نمی دهم"، و البته شهید محراب نیز احترام خاصی برای استاد خود قایل بود و راضی نبود بدون اذن ایشان مسافرت کند.
خدمات چهارمین شهید محراب در طول اقامت 26 ساله ایشان در کرمانشاه عبارتند از:
• تأسیس حوزه علمیه امام خمینی در کرمانشاه و اداره این حوزه با بیش از 60 نفر طلاب
• بازسازی مدرسه مرحوم آیت الله بروجردی
• توسعه کتابخانه مدرسه مرحوم آیت الله بروجردی که قریب دوهزار جلد به کتاب های آن اضافه نمودند.
• تأسیس حوزه علمیه جهت خواهران، که پس از شهادت ایشان به نام حوزه علمیه شهید محراب نام گذاری شد.
• ایجاد وحدت کامل بین روحانیت شیعه و سنی که از بزرگترین خدمات آن شهید است که در طول تصدی مسئولیت به عنوان امام جمعه در این رابطه سمینارهای متعددی در شهرهای مختلف به ویژه با حضور برادران اهل سنت تشکیل داد که اثرات مطلوبی داشت.
• بازسازی مسجد جامع کرمانشاه که از برکت نماز جمعه این مسجد بازسازی کامل شده است.
• بازکردن شماره حساب های متعدد به نام مهاجرین جنگی و جبهه جنگ و بازسازی مناطق جنگی و هم چنین کمک به سیل زدگان خوزستان و زلزله کرمان و طبس که تمام وجوه این شماره حساب ها جمع آوری و برای نجات برادران و خواهران آسیب دیده و برادران رزمنده صرف شده است.
*نماز جمعه و امامت جمعه در کرمانشاه
یکی از اقدامات ارزنده حضرت امام خمینی ( ره ) که نقش مهمی در ثبات و تداوم انقلاب اسلامی و خنثی کردن توطئه های ضد انقلاب و گروهک های وابسته به شرق و غرب، هم چنین منسجم کردن و در صحنه نگه داشتن امت انقلابی ایران داشت، برپایی نماز سیاسی- عبادی جمعه بود. به فرمان حضرت امام، ابتدا در تهران و سپس در شهرهای بزرگ و به دنبال آن در اکثر شهرهای ایران نمازهای جمعه اقامه شد.
در تاریخ چهاردهم ذیقعده سال 1399 هجری قمری مصادف با هفتم مهر ماه 1358 هجری خورشیدی طی حکمی از سوی امام خمینی ( ره )، آیت الله اشرفی اصفهانی به عنوان امام جمعه کرمانشاه منصوب شد.
*شهادت
وقتی منافقین کوردل در فاز نظامی برای براندازی نظام اسلامی دست به کار شدند و ترور شخصیت های مهم و رجال سیاسی- مذهبی را در دستور کار قرار دادند، سرلوحه این کار بی شرمانه، ترور ائمه جمعه استان های مهم و حساس کشور قرار گرفت.
و بدین منوال بود که شهادت آیت الله قاضی طباطبایی، آیت الله مدنی، آیت الله دستغیب و آیت الله صدوقی توسط منافقین انجام شد و نام شهید بزرگوار آیت الله اشرفی اصفهانی نیز در لیست ترور قرار گرفت و تصمیم گرفتند که ایش ان را ترور کنند. اولین بار در سال 1395، منزل ایشان هدف یک بمب صوتی قرار گرفت.
در دومین اقدام منافقین که در سال 1360 صورت گرفت، هنگامی که حضرت آیت الله اشرفی برای اقامه نماز ظهر عازم مسجد بروجردی کرمانشاه بود و قصد ورود به مسجد را داشت، به طور ناگهانی، سه تن از مهاجمان مسلح، از داخل اتومبیلی به سوی ایشان آتش کردند. البته گلوله ها به معظم له اصابت نکرد. اما مهاجمان هنگام فرار نارنجکی به سوی او پرتاب کردند که به ایشان آسیبی نرسید. در این حادثه تعدادی افراد بی گناه شهید و مجروح شدند.
سومین اقدام در به شهادت رساندن ایشان، در روز جمعه، بیست و سوم مهر ماه سال 1361 رخ داد. هنگامی که آیت الله اشرفی اصفهانی می خواست خطبه اول نماز را آغاز کند، به طور ناگهانی یک نفر به ایشان هجوم آورد و شهید محراب را در آغوش گرفت. بر اثر انفجار نارنجک، شهید اشرفی- در حالی که به صورت سجده به زمین افتاده بود- به درجه رفیع شهادت که آرزوی همیشگی ایشان بود نایل آمد. بدین ترتیب محراب خونین کرمانشاه، محل عروج فقیهی واله، عالمی مجاهد و بزرگوار و انسانی وارسته و امام جمعه ای زاهد گست. وی گل واژه ای سرخ از گلشن راز عالمان دین و از تبار سجده کنانی بود که در نماز خونین عشق سر به سجده معبود خویش نهاد و به شهادت رسیدند.
در روز تشییع پیکر این عالم ربانی، شهر کرمانشاه یکپارچه تعطیل و در سراسر کشور عزای عمومی اعلام شد.
*مرا مطرح نکنید
خصوصیات اخلاقی شهید این بود همیشه دوست داشت تا گمنام زندگی کند. در قم چند تن از آقایان، مأمور گرفتن امتحان درس خارج، از طلبه ها بودند. اخوان آیت الله صافی گلپایگانی بودند، حاج عبدالخالق رزاقی بودند و یکی هم مرحوم پدرم. زمان امتحان که می رسید، ایشان آخرین نفری بودند که وارد جلسه امتحان می شدند. به گونه ای می رفتند که فقط نمره ای بدهند و برگردند. ایشان تا روز آخر به ما می فرمودند که مرا مطرح نکنید.
*متن وصیت نامه شهید اشرفی اصفهانی
بسم الله الرحمن الرحیم
وصیت نامه احقر عباد الله و احوجهم الی رحمت الله عطا الله اشرفی اصفهانی
بر حسب وظیفه شرعیه که به عهده هر فرد مسلم و مؤمن و مسلمه و مؤمنه است که باید قبل از مرگ وصیت کند این چند کلمه را این بنده عاصی و محتاج به رحمت خالق عالم من باب وصیت در این ورقه ذکر می کنم، در حالت صحت و سلامتی بدن و عقل و لاحول ولا قوه الا بالله العی العظیم و هو حسبی و نعم الوکیل و انا اشهد الله و اشهد جمیع الانبیاءو رسله وملائکه و جمیع خلقه بانه عزاسمه و جله جلاله و عظمه شانه لااله الاالله هوالحی القیوم السمیع البصیرو ان محمدا" صلی الله علیه و آله عبده و رسوله و انه خاتم النبیین و ان علیا امیر المؤمنین و سید الوصیین و انه وصی رسول الله و وزیره و خلیفه من بعده و ان فاطمه الزهراء سیده نساء العالمین و ان الائمه من ولد هما الحسن و الحسین و علی ابن الحسین و محمد بن علی و جعفر بن محمد و موسی بن جعفر و علی بن موسی و محمد بن علی و علی بن محمد و حسن بن علی و الحجه بن الحسن المهدی الامام المنتظر علیهم سلام الله و برکاته و رحمه و رضوانه مادامت حیا و مادامت السموات و الارض هم ائمتی و سادتی و اشهد ان الموت حق و الجنه حق والدار حق و ان الساعه آتیه لاریب فیها و ان الله یبعث من فی القبور و امنیت بجمیع انبیائه و رسله و کتبه و ملائکه اللهم صلی علی محمد و آل محمد یا من یقبل الیسیر و یعفوعن الکثیر اقبل متی الیسیر و اعف عنی الکثیر انک انت الغفور الرحیم و اسئلک یارب بمحمد و آله صلواتک علیهم و بدم الحسین ان تعفو عنی و تقفرلی و ترحمنی و تستر عیوبی فی الدنیا و الاخره یا کریم یا رحیم و یا رؤفا بالعباد المؤمنین و بعد به سه نفر از بنده زاده ها حاج آقا حسین و حاج آقا محمد و آقا احمد و دو نفر از صبیه ها عزت آغا و عصمت آغا وصیت می کنم به تقوی و پرهیز از گناه و عفت و پاکدامنی و مودت و دوستی با هم و حفظ کردن ناموس های آن ها امر حجاب را و اقامه نماز در اوقات خود و سایر واجبات شرعیه و این که حقیر را در هر حالی از دعاهای خیر و طلب مغفرت و رحمت فراموش نکنند و آن ها را به خدا می سپارم و دختر و عروس و نوه و همشیره های حقیر اگر رعایت حجاب اسلامی را نکنند مورد نفرین واقع می شوند در حال حیات و ممات و خداوند بصیر و خبیر است به اعمال ماها و مدفن این جانب در تخت فولاد قرار دهید. ان شاء الله
انتهای پیام
http://kermanshah.navideshahed.com/fa/news/411955/مروری-بر-زندگی-و-حیات-طیبه-آیت-الله-عطاءالله-اشرفی-اصفهانی-فهرست-خدمات-ارزشمند-شهید-محراب-در-کرمانشاه
حضرت آیت الله اشرفی اصفهانی نیز یکی از آن بزرگان تاریخ انقلاب اسلامی است. همان یاور امام ( ره ) در راه سخت مبارزه علیه طاغوت، همان مرد پاک و ساده زیستی که سختی ها بر خود آسان کرده و روان پاک خود را به دیدار باری تعالی مفتخر ساخته است.
مرد تنهای دشواری های خاکی که روح پاک و والای خود را به حق از محبت های انسانی پر و چهره اش را به کلام حق مزین کرد.
شهید محراب حضرت آیت ا... عطا ا... اشرفی خوزانی مشهور به اصفهانی در ماه شعبان المعظم سال 1322 هجری قمری مصادف با سال 1281 خورشیدی در شهر سده، خمینی شهر فعلی دیده به جهان گشود. حضرت آیت ا... اشرفی در خانواده ای مذهبی و مؤمن پرورش یافتند، مادر ایشان بانو " نجمه" از زنان پاک و با ایمان بود که نسبت شان به سادات علوی اصفهان می رسید و از سادات صحیح النسب بودند. جد مادری ایشان از انسان های مؤمن و معروف بود که نزد مردم اصفهان احترام بسیاری داشت.
شهید محراب تنها فرزند ذکور مرحوم حجت الاسلام و المسلمین میرزا اسد ا... و نوه ی مرحوم حجت الاسلام میرزا محمد جعفراز علمای معروف سده بود.
• تحصیلات
شهید اشرفی اصفهانی، تحصیلات ابتدایی و مقدماتی خود را در شهر سده ( خمینی شهر)نزد مرحوم سید مصطفی به اتمام رساند و استعداد و حافظه ایشان به قدری بالا بود که در سن نه سالگی کتاب " نصاب الصبیان" را حفظ می خواند. شهید در سن دوازده سالگی جهت ادامه تحصیل به اصفهان رفت و به مدت ده سال در حوزه علمیه اصفهان نزد استادان بزرگی چون آیت ا... مرحوم فشارکی، سید مهدی درچه ای برادر آیت ا... سید محمد باقر درچه ای، سید محمد نجف آبادی و مرحوم مدرس به تحصیل دروس ادبیات، سطح فقه و اصول و همچنین یک دوره درس خارج از اصول پرداخت و سپس در سن بیست سالگی راهی حوزه علمیه قم شد.
• اعزام به کرمانشاه
در سال 1335 هجری خورشیدی و به دستور مرحوم آیت ا... بروجردی، شهید اشرفی اصفهانی جهت تبلیغ و نشر معارف و احکام دین و تقویت بنیه ی دینی و مذهبی اهالی کرمانشاه، به کرمانشاه اعزام شد و در این شهر رحل اقامت افکند. در اولین سال حضور، شهید به همراه فرزندان شان، در مدرسه آیت الله بروجردی زندگی می کرد تا این که از طرف آیت ا... بروجردی به ایشان امر شد خانه ای اجاره کند و همراه خانواده خویش در آن جا زندگی کند.
شهید آیت الله اشرفی اصفهانی بارها از استاد خود تقاضای بازگشت از کرمانشاه را کرد و هر بار با مخالفت ایشان مواجه می شد که حضرت آیت ا... بروجردی می فرمودند: " وجود شما در کرمانشاه بسیار نافع است و من اجازه نمی دهم"، و البته شهید محراب نیز احترام خاصی برای استاد خود قایل بود و راضی نبود بدون اذن ایشان مسافرت کند.
خدمات چهارمین شهید محراب در طول اقامت 26 ساله ایشان در کرمانشاه عبارتند از:
• تأسیس حوزه علمیه امام خمینی در کرمانشاه و اداره این حوزه با بیش از 60 نفر طلاب
• بازسازی مدرسه مرحوم آیت الله بروجردی
• توسعه کتابخانه مدرسه مرحوم آیت الله بروجردی که قریب دوهزار جلد به کتاب های آن اضافه نمودند.
• تأسیس حوزه علمیه جهت خواهران، که پس از شهادت ایشان به نام حوزه علمیه شهید محراب نام گذاری شد.
• ایجاد وحدت کامل بین روحانیت شیعه و سنی که از بزرگترین خدمات آن شهید است که در طول تصدی مسئولیت به عنوان امام جمعه در این رابطه سمینارهای متعددی در شهرهای مختلف به ویژه با حضور برادران اهل سنت تشکیل داد که اثرات مطلوبی داشت.
• بازسازی مسجد جامع کرمانشاه که از برکت نماز جمعه این مسجد بازسازی کامل شده است.
• بازکردن شماره حساب های متعدد به نام مهاجرین جنگی و جبهه جنگ و بازسازی مناطق جنگی و هم چنین کمک به سیل زدگان خوزستان و زلزله کرمان و طبس که تمام وجوه این شماره حساب ها جمع آوری و برای نجات برادران و خواهران آسیب دیده و برادران رزمنده صرف شده است.
*نماز جمعه و امامت جمعه در کرمانشاه
یکی از اقدامات ارزنده حضرت امام خمینی ( ره ) که نقش مهمی در ثبات و تداوم انقلاب اسلامی و خنثی کردن توطئه های ضد انقلاب و گروهک های وابسته به شرق و غرب، هم چنین منسجم کردن و در صحنه نگه داشتن امت انقلابی ایران داشت، برپایی نماز سیاسی- عبادی جمعه بود. به فرمان حضرت امام، ابتدا در تهران و سپس در شهرهای بزرگ و به دنبال آن در اکثر شهرهای ایران نمازهای جمعه اقامه شد.
در تاریخ چهاردهم ذیقعده سال 1399 هجری قمری مصادف با هفتم مهر ماه 1358 هجری خورشیدی طی حکمی از سوی امام خمینی ( ره )، آیت الله اشرفی اصفهانی به عنوان امام جمعه کرمانشاه منصوب شد.
*شهادت
وقتی منافقین کوردل در فاز نظامی برای براندازی نظام اسلامی دست به کار شدند و ترور شخصیت های مهم و رجال سیاسی- مذهبی را در دستور کار قرار دادند، سرلوحه این کار بی شرمانه، ترور ائمه جمعه استان های مهم و حساس کشور قرار گرفت.
و بدین منوال بود که شهادت آیت الله قاضی طباطبایی، آیت الله مدنی، آیت الله دستغیب و آیت الله صدوقی توسط منافقین انجام شد و نام شهید بزرگوار آیت الله اشرفی اصفهانی نیز در لیست ترور قرار گرفت و تصمیم گرفتند که ایش ان را ترور کنند. اولین بار در سال 1395، منزل ایشان هدف یک بمب صوتی قرار گرفت.
در دومین اقدام منافقین که در سال 1360 صورت گرفت، هنگامی که حضرت آیت الله اشرفی برای اقامه نماز ظهر عازم مسجد بروجردی کرمانشاه بود و قصد ورود به مسجد را داشت، به طور ناگهانی، سه تن از مهاجمان مسلح، از داخل اتومبیلی به سوی ایشان آتش کردند. البته گلوله ها به معظم له اصابت نکرد. اما مهاجمان هنگام فرار نارنجکی به سوی او پرتاب کردند که به ایشان آسیبی نرسید. در این حادثه تعدادی افراد بی گناه شهید و مجروح شدند.
سومین اقدام در به شهادت رساندن ایشان، در روز جمعه، بیست و سوم مهر ماه سال 1361 رخ داد. هنگامی که آیت الله اشرفی اصفهانی می خواست خطبه اول نماز را آغاز کند، به طور ناگهانی یک نفر به ایشان هجوم آورد و شهید محراب را در آغوش گرفت. بر اثر انفجار نارنجک، شهید اشرفی- در حالی که به صورت سجده به زمین افتاده بود- به درجه رفیع شهادت که آرزوی همیشگی ایشان بود نایل آمد. بدین ترتیب محراب خونین کرمانشاه، محل عروج فقیهی واله، عالمی مجاهد و بزرگوار و انسانی وارسته و امام جمعه ای زاهد گست. وی گل واژه ای سرخ از گلشن راز عالمان دین و از تبار سجده کنانی بود که در نماز خونین عشق سر به سجده معبود خویش نهاد و به شهادت رسیدند.
در روز تشییع پیکر این عالم ربانی، شهر کرمانشاه یکپارچه تعطیل و در سراسر کشور عزای عمومی اعلام شد.
*مرا مطرح نکنید
خصوصیات اخلاقی شهید این بود همیشه دوست داشت تا گمنام زندگی کند. در قم چند تن از آقایان، مأمور گرفتن امتحان درس خارج، از طلبه ها بودند. اخوان آیت الله صافی گلپایگانی بودند، حاج عبدالخالق رزاقی بودند و یکی هم مرحوم پدرم. زمان امتحان که می رسید، ایشان آخرین نفری بودند که وارد جلسه امتحان می شدند. به گونه ای می رفتند که فقط نمره ای بدهند و برگردند. ایشان تا روز آخر به ما می فرمودند که مرا مطرح نکنید.
*متن وصیت نامه شهید اشرفی اصفهانی
بسم الله الرحمن الرحیم
وصیت نامه احقر عباد الله و احوجهم الی رحمت الله عطا الله اشرفی اصفهانی
بر حسب وظیفه شرعیه که به عهده هر فرد مسلم و مؤمن و مسلمه و مؤمنه است که باید قبل از مرگ وصیت کند این چند کلمه را این بنده عاصی و محتاج به رحمت خالق عالم من باب وصیت در این ورقه ذکر می کنم، در حالت صحت و سلامتی بدن و عقل و لاحول ولا قوه الا بالله العی العظیم و هو حسبی و نعم الوکیل و انا اشهد الله و اشهد جمیع الانبیاءو رسله وملائکه و جمیع خلقه بانه عزاسمه و جله جلاله و عظمه شانه لااله الاالله هوالحی القیوم السمیع البصیرو ان محمدا" صلی الله علیه و آله عبده و رسوله و انه خاتم النبیین و ان علیا امیر المؤمنین و سید الوصیین و انه وصی رسول الله و وزیره و خلیفه من بعده و ان فاطمه الزهراء سیده نساء العالمین و ان الائمه من ولد هما الحسن و الحسین و علی ابن الحسین و محمد بن علی و جعفر بن محمد و موسی بن جعفر و علی بن موسی و محمد بن علی و علی بن محمد و حسن بن علی و الحجه بن الحسن المهدی الامام المنتظر علیهم سلام الله و برکاته و رحمه و رضوانه مادامت حیا و مادامت السموات و الارض هم ائمتی و سادتی و اشهد ان الموت حق و الجنه حق والدار حق و ان الساعه آتیه لاریب فیها و ان الله یبعث من فی القبور و امنیت بجمیع انبیائه و رسله و کتبه و ملائکه اللهم صلی علی محمد و آل محمد یا من یقبل الیسیر و یعفوعن الکثیر اقبل متی الیسیر و اعف عنی الکثیر انک انت الغفور الرحیم و اسئلک یارب بمحمد و آله صلواتک علیهم و بدم الحسین ان تعفو عنی و تقفرلی و ترحمنی و تستر عیوبی فی الدنیا و الاخره یا کریم یا رحیم و یا رؤفا بالعباد المؤمنین و بعد به سه نفر از بنده زاده ها حاج آقا حسین و حاج آقا محمد و آقا احمد و دو نفر از صبیه ها عزت آغا و عصمت آغا وصیت می کنم به تقوی و پرهیز از گناه و عفت و پاکدامنی و مودت و دوستی با هم و حفظ کردن ناموس های آن ها امر حجاب را و اقامه نماز در اوقات خود و سایر واجبات شرعیه و این که حقیر را در هر حالی از دعاهای خیر و طلب مغفرت و رحمت فراموش نکنند و آن ها را به خدا می سپارم و دختر و عروس و نوه و همشیره های حقیر اگر رعایت حجاب اسلامی را نکنند مورد نفرین واقع می شوند در حال حیات و ممات و خداوند بصیر و خبیر است به اعمال ماها و مدفن این جانب در تخت فولاد قرار دهید. ان شاء الله
انتهای پیام
http://kermanshah.navideshahed.com/fa/news/411955/مروری-بر-زندگی-و-حیات-طیبه-آیت-الله-عطاءالله-اشرفی-اصفهانی-فهرست-خدمات-ارزشمند-شهید-محراب-در-کرمانشاه
۹۷/۰۶/۲۰