***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

########## بنام خدا ##########
#پایگاه جامع اطلاع رسانی در موضوعات زیر #
..... با سلام و تحیت .. و .. خوشامدگویی .....
*** برای یافتن مطالب مورد نظر : داخل "طبقه بندی موضوعی " یا " کلمات کلیدی"شوید. ویا کلمه موردنظر را در"جستجو" درج کنید.***

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
محبوب ترین مطالب



evision-corporate-image









درباره ما

مرکز ارتوپدی فنی سایبرنتیک با مدیریت دکتر سیامک آقاجانی فشارکی مشتمل بر دو بخش ارتز و پروتز، طراحی و ساخت سیستم های ارتزی و پروتزی را با استفاده از جدیدترین علوم دنیا انجام می دهد. این مرکز با به روز نگهداشتن اطلاعات و در عین حال استفاده از تخصص و تجربیات پرسنل خود سعی در تکمیل درمان طبی و توانبخشی بیماران داشته و از این طریق بیشترین بهره‌مندی را برای بیمار و بیشترین رضایت را برای پزشک و درمانگر به ارمغان می آورد.

این مرکز افتخار دارد با مجرب ترین پزشکان، متخصصان و اعضای تیم توانبخشی در شهر تهران همکاری نزدیکی داشته و با استفاده از نظرات و تجربیات آنها بهترین خدمات را به بیماران تحت درمان آنها ارائه دهد.

خدمات ارتوپدی فنی سایبرنتیک:

  • خدمات ارتزی و پروتزی در مرکز ارتوپدی فنی سایبرنتیک بر مبنای دو معیار اصلی ارائه می‌گردد:کیفیت بالا.تحویل وسایل در اسرع وقت.
  • این مرکز با دارا بودن کلیه تجهیزات و امکانات طراحی و ساخت انواع ارتز و پروتز، همواره سعی در اعمال دقت کافی با کمترین زمان و هزینه در ساخت انواع وسایل دارد.
  • ما دقت زیادی صرف می کنیم تا بتوانیم در عین بالا بردن کیفیت و راحتی وسیله برای بیمار، زیبایی ظاهر وسیله را نیز مد نظر قرار دهیم.
  • با استفاده از فناوری روز، ما می توانیم وسایل را تا حد امکان قوی و در عین حال سبک وزن تولید نماییم. پرسنل این مرکز با دانش، تخصص و تجربه خود، آماده سرویس دهی کلیه ارتز و پروتزهای جدید روز می‌باشند.
  • پیگیری دقیق وضعیت بیماران پس از ارائه خدمات، بخشی از فعالیت حرفه ای این مرکز بوده و هدف از آن جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی مربوط به استفاده از وسایل کمکی می‌باشد. در صورت لزوم، ملاقات بیماران در منزل و بیمارستان نیز بخشی از خدمات این مرکز محسوب می گردد.
  • در ارتباط با پروتزهای مایوالکتریک، این مرکز آماده سرویس دهی به کلیه افراد آمپوته اندام فوقانی در کلیه سطوح قطع عضو و نیز افراد آمپوتۀ دو طرفه می باشد. انواع الکترونیکی قطعات آرنج و مچ، پذیرش پروتز را از سوی افراد نیازمند بسیار بالا برده است.
  • در ارتباط با افراد آمپوتۀ اندام تحتانی نیز، پروتزهایی ارائه می گردد که کنترل مفاصل زانوی آنها از طریق میکروپروسسورهای الکترونیکی صورت می‌گیرد. فناوری مفاصل زانوی هوشمند با برخورداری از سیستم تحمل وزن الکترونیکی، اطمینان و امنیت افراد آمپوته را بالا برده است.

    • در مرکز ارتوپدی فنی سایبرنتیک، طیف وسیعی از پروتزهای سینه نیز ارائه می گردد. همچنین ساخت کلیه پروتزهای سیلیکونی با عنوان کاسمتیک، از دیگر خدمات این مرکز به حساب می‌آید.
    • کفش های طبی مخصوص افراد دیابتی و افراد مبتلا به آرتروز و قطع عضوهای ناحیه foot، بخش دیگری از خدمات این مرکز می باشد.
    • در مرکز ارتوپدی فنی سایبرنتیک، ارتزهای مربوط به انواع بیماری‌های ستون فقرات، شکستگی‌های اندام ، ترمیم مفصل شانه و نیز انواع مشکلات زانو تهیه می‌گردد.
    • ارتزهای پیش ساخته (pre-fabricated) در اندازه‌های متعدد و قابل انطباق با کلیۀ سایزهای افراد در این مرکز موجود می باشد.این ارتزها بر اساس ارزیابی و اندازه‌گیری بدن بیمار به وی تحویل داده می‌شود.
    • تیم حرفه ای مرکز ارتوپدی فنی سایبرنتیک از تجربه بسیار ارزنده‌ای در ارتباط با انواع پروتزها و ارتزهای کودکان برخوردار می باشد. از کودک یک ساله گرفته تا نوجوان فعال و ورزشکار، همگی می‌توانند از مهارت ساخت پروتزدر این مرکز بهره‌مند گردند.
    • صرف دقت بیشتر در ساخت ارتز و پروتز مخصوص سالمندان به جهت اهمیت برخورداری از وزن سبک، از خدمات این مرکز محسوب می گردد.
    • ما اینجاییم تا مسیر توانبخشی را تا حد امکان هموارتر نمائیم. مرکز ارتوپدی فنی سایبرنتیک استاندارهای حرفه‌ای بالایی را دریک محیط کیفیت- مدار به بیماران ارائه می‌دهد.

 

اجازه دهید آنچه در توان داریم به شما نشان دهیم.



سایبرنتیک (CYBERNETIC) به معنای مطالعه فرآیندهای کنترل سیستم‌های پیچیدۀ الکترونیکی و جایگزینی این فرآیندها در سیستم های فیزیولوژیک از جمله سیستم عصبی-عضلانی انسان است. در حیطه علم مهندسی پزشکی و توانبخشی، سایبرنتیک به سیستم های پیچیده الکترومکانیکی اطلاق می‌گردد که عملکرد آنها بر اساس دریافت فیدبک از طرف سیستم عصبی عضلانی فرد استفاده کننده صورت می گیرد.




مطالب مرتبط

استفاده از ارتز تاریخچه ای طولانی دارد و بدون تردید استفاده از آن برای نخستین بار در شکستگیها بوده است.در حفاریهای صحرایی واقع در حبشه،بریسهایی برای بی حرکت کردن شکستگیها یافت شده است. همچنین در مومیاییهای سلسله پنجم(۱۶۲۵ تا ۲۷۵۰ قبل از میلاد مسیح) آتلهایی وجود داشته که به اندام بسته شده بودند.

                استفاده از اندامهای مصنوعی در یونان باستان نیز به قرن پنجم قبل از میلاد مسیح می رسد. در این زمینه بقراط در”اصول طب بقراطی” در مورد اصول آتل بندی شکستگیها مطالبی را آورده است.

              در قرون پس از میلاد مسیح،گالن (۱۳۱-۲۰۱ میلادی) شاید اولین کسی بود که برای درمان اسکولیوز و کایفوز از بریسهای دینامیک استفاده نمود. او یک نوع ژاکت سینه ای برای کنترل راستای انبساط قفسه سینه ساخت و علاوه بر استفاده از بریس،به تمرین درمانی و تمرینات تنفسی نیز توجه داشت.

               سر انجام در قرن ۱۲ میلادی، استفاده از بریس به عنوان یک بخش مهم از دانش پزشکی مورد توجه قرار گرفت و اصولی برای ساخت و طراحی بریسها ارائه شد. در این زمان انواع بریسهای چوبی و فلزی برای درمان ناهنجاری ستون مهره ای و اندامها به کار می رفت.

                آمبروز پار(پزشک فرانسوی)، در قرن ۱۶ میلادی کتابی را به معرفی انواع بریس و پروتز اختصاص داد. در این کتاب، او انواع کرستهای ستون فقرات،بریسهای شکستگیها و همچنین کفشهای ویژه برای کنترل دفرمیتی پاچنبری را مطرح نمود. همچنین شاید بتوان او را از پیشگامان طراحی و ساخت پروتزهای چشم به شیوه نوین دانست.

              در قرن ۱۷ میلادی،گلسون از دانشگاه کمبریج مطالبی راجع به راشیتیسم و استفاده از بریسهای اصلاح کننده در درمان این بیماری نوشت.وی تاکید فراوانی بر استفاده از بریسهای اصلاح کننده در دفرمیتی پاکمانی(Bowleg) داشت.

             همچنین می توان از هرگون توماس به عنوان بهترین سازنده اسپلینتهای شگستگی نام برد که نام وی نیز روی چندین وسیله کمکی (پاشنه توماس،اسپلینت توماس و…) نهاده شده است.

             سر  انجام در قرن ۱۸،نیکلاس آندره از ذانشگاه پاریس،تاریخ بریس را کامل نمود. او تمامی انرژی خود را برای پیشگیری از دفرمیتی ها صرف نمود و  برای هر نوع دفرمیتی، بریس خاصی را مورد استفاده قرار داد. همچنین او بود که واژه “ارتوپدیا” را که برگرفته از دو کلمه یونانی ارتوز ،به معنی راست کردن، و پدیوس،به معنی کودک،است را به عنوان اصطلاحی پزشکی رواج داد.

             پس از آن در قرن ۱۹ میلادی،ارتباط بین جراحان و سازندگان بریس به قدری نزدیک شد که پرسنل سازنده بریس،بخشی از اعضای هر مرکز ارتوپدی محسوب می شدند.به واسطه همین نزدیکی، واژه Mechano Surgeon در مورد متخصصان ارتوپدی فنی رواج یافت.

            و بالاخره در قرن ۲۰ میلادی با پیشرفت تکنولوژی مدرن،این صنعت نیز دچار تحولات شگرفی شد،چنانچه امروزه بزرگترین مراکز سازنده وسائل ارتوپدی فنی،صنایع دیگر را به همکاری فراخوانده اند و هر روز طرحی جدید،زیبا و موثر را در زمینه ارتوپدی فنی ارائه میدهند.

 





http://cyberneticpo.ir/wp/aboutus/


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۶/۲۱