کتاب «گوهر نهفته» تألیف عالم محقق، فاضل کامل مدقّق حجت الاسلام آقا میرزا محمدعلی معلم حبیب ابادی
بنا به دستور «آیتالله شیخ محمدحسین فشارکی اصفهانی» نوشته
مدیر اجرایی امامزاده زینب بنت موسی بن جعفر(ع) اصفهان:
کتابهای «خواهر خورشید» و «گوهر نهفته» منتشر شدند
مدیر اجرایی امامزاده زینب بنت موسی بن جعفر(ع) اصفهان گفت: کتاب های «خواهر خورشید» و «گوهر نهفته» به تازگی از سوی آستان مقدس زینب بنت موسی بن جعفر (ع) اصفهان منتشر و روانه بازار نشر شده اند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - یکشنبه ۱۳۹۷/۰۴/۳
به گزارش صاحب نیوز؛ بهزاد صبری اظهار کرد: کتاب «خواهر خورشید» تألیف علامه فقید سید مصلح الدین مهدوی و تصحیح و تکمیل آن توسط حجت الاسلام و المسلمین سید احمد سجادی در هششت فصل به بیان تاریخچه محله ارزُنان و مقبرة علیا جناب زینب خاتون (ع) معروف به زینبیه دختر گرامی حضرت موسی بن جعفر (ع) می پردازد.
وی در ادامه افزود: در بخشی از این کتاب آورده شده است؛ روستای ارزنان در شمال شرقی اصفهان، پیشینه ای کهن حتی پیش از اسلام دارد که الآن به شهر اصفهان ملحق شده است. امروزه این خطّه به سبب وجود حرم مطهر حضرت زینب بنت موسی بن جعفر (ع) به زینبیه شهرت یافته است.
مدیر اجرایی امامزاده زینب بنت موسی بن جعفر(ع) اصفهان ادامه داد: همچنین ثقه الاسلام حاج شیخ عباس قمی (صاحب کتاب مفاتیح الجنان) به استناد کتاب المجدی فی انساب الطالبین اثر شیخ عباس عَمری از علمای شیعی قرن پنجم هجری قمری و تحقیقاتی که انجام می دهد، به این قطعیت می رسد که حضرت زینب (ع) مدفون در ارزنان یکی از دختران بلافصل امام موسی الکاظم (ع) و خواهر امام رضا (ع) است.
بهزاد صبری در ادامه اضافه کرد: با تأیید حاج شیخ عباس قمی، علمای بزرگ اصفهان و مردم شریف و مدتین اصفهان به مضجع شریف حضرتش، پس از قرن ها گمنامی توجه کرده و ایشان را تکریم می کنند.
وی در ادامه به موضوع انتشار کتاب «گوهر نهفته» تألیف عالم محقق، فاضل کامل مدقّق حجت الاسلام آقا میرزا محمدعلی معلم حبیب ابادی اشاره کرد و گفت: مرحوم معلم حبیبآبادی این اثر را در ربیع الثانی سال 1352 مصادف با مرداد 1312 هجری شمسی، بنا به دستور «آیتالله شیخ محمدحسین فشارکی اصفهانی» نوشته و یکی از تألیفات زیبایی است که عالم و نسبشناسی جلیلالقدر دربارۀ امامزادة عظیمالشأن حضرت زینب بنت موسیبنجعفر (ع) نگارش کرده است. بهجرأت میتوان گفت این اثر در زمان خود و حتی هماکنون از جهات گوناگون بینظیر است.
مدیر اجرایی امامزاده زینب بنت موسی بن جعفر(ع) اصفهان ادامه داد: این کتاب که نام اصلی آن «کشف الخبیة عن مقبرة الزینبیة» است، در چهار عنوان به شرح زیر تدوین شده است ؛ تعداد، اسامی و محل قبور امامزادگان و اولاد ائمۀ معصومین (ع)، تعیین مزار اولاد حضرت امام کاظم (ع)، سفارش به زیارت امامزادگان بر اساس روایات حضرات معصومین (ع) و تاریخ ولادت و شهادت حضرات معصومین (ع) در چهارده بند.
بهزاد صبری خاطر نشان شد: مدیریت آستان مقدس حضرت زینب بنت موسی بن جعفر (ع) این اثر گرانقدر را با هدف بهرهبرداری بیشتر علاقهمندان حرم مطهر با نام «گوهر نهفته» تجدید چاپ کرده است.
انتهای پیام