***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

########## بنام خدا ##########
#پایگاه جامع اطلاع رسانی در موضوعات زیر #
..... با سلام و تحیت .. و .. خوشامدگویی .....
*** برای یافتن مطالب مورد نظر : داخل "طبقه بندی موضوعی " یا " کلمات کلیدی"شوید. ویا کلمه موردنظر را در"جستجو" درج کنید.***

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
محبوب ترین مطالب

مطالعه ی موردی: واحد تولیدی مهد خودرو فشارکی


مشخصات مقاله

عنوان نشریه:  مهندسی صنایع و مدیریت (شریف ویژه علوم مهندسی) :   زمستان 1394 , دوره  31-1 , شماره  2/1 (ویژه مهندسی صنایع و مدیریت) ; از صفحه 107 تا صفحه 115 .
 
عنوان مقاله:  یادداشت فنی: محاسبه ی شاخص های نگه داری و تعمیرات، شناسایی دستگاه های بحرانی و واحدهای مرتبط با تاخیر(مطالعه ی موردی: واحد تولیدی مهد خودرو فشارکی)
 
نویسندگان:  اشراق نیای جهرمی عبدالحمید*, احمدی سیدحسین, قیسی پور سعید
 
 * دانشکده مهندسی صنایع، دانشگاه صنعتی شریف
 
چکیده: 

فرایند نگه داری و تعمیرات، یکی از حیاتی ترین فرایندهای هر سازمان است که وظیفه ی اصلی آن نگه داری و حفظ ماشین آلات در شرایط مطلوب یا بازگرداندن آن ها از شرایط نامطلوب به شرایط مطلوب است. خرابی ماشین آلات منجر به از دست رفتن زمان دسترسی تجهیزات و افزایش هزینه های سازمان می شود، و لذا همواره بهبود عملکرد ماشین آلات و درنتیجه بهبود فرایند نت مورد توجه متخصصین بوده است. تحقیق حاضر با هدف محاسبه ی شاخص های «میانگین مدت زمان بین دوخرابی»، «میانگین زمان تا تعمیر»، «قابلیت اطمینان»، «دسترس پذیری برحسب زمان» و «احتمال خرابی» در واحد صنعتی مهد خودرو انجام گرفته است. همچنین، این پژوهش به بررسی علل توقفات دستگاه ها پرداخته است که با شناسایی دستگاه های بحرانی و مهم و تشخیص خرابی های تاخیردار و وقفه انداز و علل آن ها، به شناسایی واحدهای مرتبط با توقفات پرداخته و تاثیر هر واحد را محاسبه می کند. نتایج مربوط به 4 ماهه اخر سال 88 و 4 ماهه اول سال 89 با 8 ماهه اول سال 88 مقایسه شد که نشان دهنده ی کاهش 200 ساعتی زمان توقفات در ارتباط با واحدهای تولیدی و اداری بود. تاکید اصلی بر توقفاتی است که ناشی از تعمیر نیستند بلکه دلایلی از قبیل ضعف مدیریتی واحد نت، عدم تعهد پیمان کاران، امور مالی و... دارند.

 
کلید واژه:  قابلیت اطمینان، دسترس پذیری، نگه داری و تعمیرات، میانگین مدت زمان بین دو خرابی، میانگین زمان تا تعمیر، احتمال خرابی





http://www.sid.ir/fa/journal/ViewPaper.aspx?ID=293030

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۷/۰۴