***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

########## بنام خدا ##########
#پایگاه جامع اطلاع رسانی در موضوعات زیر #
..... با سلام و تحیت .. و .. خوشامدگویی .....
*** برای یافتن مطالب مورد نظر : داخل "طبقه بندی موضوعی " یا " کلمات کلیدی"شوید. ویا کلمه موردنظر را در"جستجو" درج کنید.***

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
محبوب ترین مطالب

فرهنگ توصیفی اصطلاحات روایت شناسی منتشر شد

پنجشنبه, ۵ مهر ۱۳۹۷، ۱۲:۴۵ ب.ظ

تالیف دکترمحسن محمدی فشارکی 

فرهنگ توصیفی اصطلاحات روایت شناسی( 2018) 
نویسنده: محسن محمدی فشارکی    فضل الله خدادادی   

ناشر: سوره مهر

موضوع: 
فرهنگ های تخصصی

تازه‌های کتاب

فرهنگ توصیفی اصطلاحات روایت شناسی منتشر شد

کتاب «فرهنگ توصیفی اصطلاحات روایت شناسی» تالیف محسن محمدی فشارکی و فضل الله خدادادی منتشر شد.
 

به گزارش پایگاه خبری سوره مهر، هدف از تألیف این فرهنگ تهیۀ کتاب راهنمایی است برای کلیۀ دانشجویان و علاقه‌مندانی که درزمینۀ روایت شناسی و مباحث مربوط به آن مطالعه می‌کنند و در ضمن مطالعات خود به‌اصطلاحاتی برمی‌خورند که معنی و مفهوم دقیق آن‌ها را نمی‌دانند یا اطلاع کمی دربارۀ آن‌ها دارند یا به‌طورکلی نسبت به آن‌ها ناآشنا هستند.


این فرهنگ برای دانشجویان رشته‌های هنر، ادبیات فارسی، ادبیات داستانی و کلیۀ علاقه‌مندان مبتدی علم روایت شناسی تدوین‌شده است و تنها بخش‌هایی از آن‌ها که ضروری و کافی به نظر می‌آمد، با زبانی ساده ارائه‌شده‌اند.

در مقدمه این کتاب آمده است:«این فرهنگ بافرهنگ‌های تخصصی ادبیات داستانی و فارسی نظیر «فرهنگ توصیفی نقد و نظریه‌های ادبی» تألیف فاطمه مدرسی، «فرهنگ اصطلاحات ادبی» تألیف سیما داد، «فرهنگ‌وارۀ داستان و نمایش» تألیف ابوالقاسم رادفر، «واژه‌نامۀ هنر داستان‌نویسی» جمال میر صادقی، «فرهنگ ادبیات فارسی» تألیف زهرا خانلری و ... متفاوت است و تا آنجا که توانسته‌ایم در این فرهنگ به توصیف واژگان تخصصی روایت شناسی پرداخته‌ایم و از درج واژگان تکراری مربوط به ادبیات داستانی و ادبیات فارسی خودداری نموده‌ایم، به‌طوری‌که می‌توان این فرهنگ را یک کار نوپا و جدید درزمینۀ روایت شناسی دانست.»

 

به گزارش پاتوق کتاب فردا به نقل از پایگاه خبریسوره مهر، هدف از تألیف این فرهنگ تهیۀکتاب راهنمایی است برای کلیه دانشجویان و علاقه مندانی که درزمینه روایت شناسی و مباحث مربوط به آن مطالعه می کنند و در ضمن مطالعات خود به اصطلاحاتی برمی خورند که معنی و مفهوم دقیق آن ها را نمی دانند یا اطلاع کمی درباره آن ها دارند یا به طورکلی نسبت به آن ها ناآشنا هستند.

این فرهنگ برای دانشجویان رشته های هنر، ادبیات فارسی، ادبیات داستانی و کلیه علاقه مندان مبتدی علم روایت شناسی تدوین شده است و تنها بخش هایی از آن ها که ضروری و کافی به نظر می آمد، با زبانی ساده ارائه شده اند.

در مقدمه اینکتاب آمده است:

«این فرهنگ با فرهنگ های تخصصی ادبیات داستانی و فارسی نظیر «فرهنگ توصیفی نقد و نظریه های ادبی» تألیف فاطمه مدرسی، «فرهنگ اصطلاحات ادبی» تألیف سیما داد، «فرهنگ وارۀ داستان و نمایش» تألیف ابوالقاسم رادفر، «واژه نامۀ هنر داستان نویسی» جمال میر صادقی، «فرهنگ ادبیات فارسی» تألیف زهرا خانلری و ... متفاوت است و تا آنجا که توانسته ایم در این فرهنگ به توصیف واژگان تخصصی روایت شناسی پرداخته ایم و از درج واژگان تکراری مربوط به ادبیات داستانی و ادبیات فارسی خودداری نموده ایم، به طوری که می توان این فرهنگ را یک کار نوپا و جدید درزمینه روایت شناسی دانست.»

 

 

http://www.sooremehr.ir/fa/content/7372

http://www.iranfarhang.com/BooksByGenerator.aspx?Generator=12237

https://bookroom.ir/news/67183/%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%81%DB%8C-%D8%A7%D8%B5%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%AD%D8%A7%D8%AA-%D8%B1%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%B1-%D8%B4%D8%AF