کتاب گلشن ابرار
روزی در وسط درس استاد بزرگ ما آیت الله سید محمد فشارکی(متوفی 1315 قمری)
گلشن ابرار جلد 1
مشخصات کتاب
عنوان و نام پدیدآور : گلشن ابرار : خلاصهای از زندگی اسوههای علم و عمل / تهیه و تدوین جمعی از پژوهشگران حوزه علمیه قم ؛ زیرنظر پژوهشکده باقرالعلوم علیهالسلام سازمان تبلیغات اسلامی.
مشخصات نشر : قم : معروف ۱۳۸۵
مشخصات ظاهری : ج : عکس
شابک : دوره 9646739407 : ؛ دوره 9647163800 ؛ ۳۰۰۰۰ ریال ج.۱ 9646739415 ؛ ۲۰۰۰۰ ریال ج. ۲ : 9646739423 ؛ ۳۰۰۰۰ ریال (ج. ۲، چاپ سوم ؛ ۳۵۰۰۰ریال ج.۳ 964-8275-00-9 ؛ ۳۵۰۰۰ ریال (ج.۳، چاپ دوم) ؛ ۳۰۰۰۰ ریال ج. ۴ 9647163519 ؛ ۳۵۰۰۰ریال ج.۵ 9647163886 ؛ ۴۰۰۰۰ ریال ج.۷ 978-964-7163-91-0 ؛ ج. ۹ 978-600-5529-51-7
وضعیت فهرست نویسی : برون سپاری
فاپا ( چاپ سوم )/ برونسپاری
یادداشت : ج.۱ ( چاپ سوم ).
یادداشت : ج ۲ (چاپ دوم بهار: ۱۳۸۲).
یادداشت : ج. ۲ (چاپ سوم: بهار ۱۳۸۵).
یادداشت : ج ۳ (چاپ اول ۱۳۸۲).
یادداشت : ج.۳ (چاپ دوم: بهار ۱۳۸۵).
یادداشت : ج.۵ (چاپ اول: ۱۳۸۴).
یادداشت : ج. ۷ (چاپ اول: بهار ۱۳۸۶).
یادداشت : ج.۹ (چاپ اول: ۱۳۸۹).
یادداشت : جلد چهارم، ششم و هفتم کتاب حاضر توسط انتشارات نورالسجاد منتشرشده است.
یادداشت : ناشر جلد نهم: سازمان تبلیغات اسلامی،پژوهشکده باقرالعلوم (ع)، ۱۳۸۹ (فیپا).
یادداشت : کتابنامه
مندرجات : ج ۱. از ثقه الاسلام کلینی تا آیهالله خامنهای.- ج. ۹. از کوشیار دیلمی تا سید بحرالعلوم
موضوع : مجتهدان و علما -- سرگذشتنامه
موضوع : شیعه -- سرگذشتنامهشیعه -- سرگذشتنامه
شناسه افزوده : حوزه علمیه قم
شناسه افزوده : سازمان تبلیغات اسلامی پژوهشکده باقرالعلوم (ع)
رده بندی کنگره : BP۵۵/۲/گ۸۵ ۱۳۸۵
رده بندی دیویی : ۲۹۷/۹۹۶
شماره کتابشناسی ملی : م۷۸-۳۷۳۴
مقدمه
مقدمه
پژوهکده باقرالعلوم علیه السلام در شهر مقدس سازمان تبلیغات اسلامی و تلاش خالصانه جمعی از پژوهشگران جمعی از پژوهشگران حوزه علمیه قم تشکیل یافت و به منظور دفاع از ارزشهای و ارائه الگوهای زندگی ساز در کنار دیگر فعالیتها ، گامهایی به شرح زیر برداشت .
دیدار با ابرار
سال 1370 هجری شمسی را می توان سال تولد اولین شماره از مجوعه دیدار (دیدار با ابرار) دانست . و اهداف و انگیزهای نویسندگان این مجموعه و چگونگی پیدایش این آرمان در ذهن و در صحنه جامعه در مقدمه برخی از همین آثار آمده و از این مجموعه هم اکنون به حول و قوه الهی و یاری نویسندگان محترم حوزه علمیه قم بیشتر از صد اثر فراهم شده است . همزمان با انتشار این مجموعه برخی از محققان و استادان بزرگوار درخواست منطقی و مفید ، تصمیم گرفت ، عصاره این آثار را در دو جلد به محضر محققان و صاحب نظران تقدیم کند . مسؤ ولیت تلخیص برخی از این آثار بر عهده خود نویسندگان همکار در مجموعه قرار گرفت و در مورد برخی دیگ که دسترسی به مولفان مقدور نبود و یا فرصت لازم برای تهیه خلاصه اثر خویش را نداشتند ، وظیفه تدوین خلاصه ها بر دوش برادرانی که فرصت داشتند ، قرار گرفت . با لطف الهی تلخیص این آثار در دو جلد و هر جلد شامل چند چهره از قبیله ابرار تهیه شد و هم اینک جلد اول این کتاب با نام (گلشن ابرار) به محضر پژوهشگران و اهل مطالعه تقدیم می شود و امیدواریم برگی دیگر در دفتر اعمال نویسندگان گرامی و دست اندرکاران همکار در پژوهشکده باقرالعلوم علیه السلام ثبت شود و نسل امروز راه و رسم زندگی اسلامی را از صالحان و ابرار بیاموزند .
بدون تردید قبیله ی ابرار بر خلافت سرمایه گزاری و برنامه ریزی و تلاش و تبلیغات کارگزاران کنترل جمعیت بسیار گسترده و پر شمار است در هر نقطه میهن بزرگ اسلامی و در هر شهر و دیار در طول تاریخ اسلام هزاران چهره مؤ من و پارسا و فقیه و مجاهد و عالم و مصلح پرورش یافته ، که تاریخ همه را ثبت کرده و نه پژوهشگران توان شناخت و معرفی همه را دارند .
اگر در برخی احادیث آمار انبیاء یکصد وبیست و چهار هزار پیامبر آمده است . دست پروردگار و راهیان خط انبیاء علیه السلام بسیار فزون تر و بیشتر از این آمار و ارقام هستند . (و کان من نبی معه ربیون کثیرا فما و هنوا لمااصابهم فی سبیل الله فماضغوا و ما استکانوا و لایحب الصابرین ) (آل عمران / 146)
(و چه بسا پیامبری که یاران بسیار همراه او نبرد کردند و بخاطر مصیبت هایی که در راه خدا به ایشان رسید سستی نورزیدند و ضعیف نشدند و نرمش و فروتنی نشان نداند و خدا صابران را دوست دارد . )
پژوهشکده باقرالعلوم علیه السلام و یاران ابرار امیدوارند بتوانند در آینده شمار بیشتری از این الگوهای ایمان و فقه و صبر و جهاد را بشناسند و به نسل جوان در دنیای اسلام معرفی کنند .
ادامه در متن کتاب :
http://www.sire-olama.ir/wp-content/uploads/2015/06/315-f-13880101-golshane-abrar-j1.htm
http://www.sire-olama.ir/wp-content/uploads/2015/06/315-f-13880101-golshane-abrar-j1.htm
http://bagherolum-ghods.kowsarblog.ir/?tag=&force_skin=normal