***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

########## بنام خدا ##########
#پایگاه جامع اطلاع رسانی در موضوعات زیر #
..... با سلام و تحیت .. و .. خوشامدگویی .....
*** برای یافتن مطالب مورد نظر : داخل "طبقه بندی موضوعی " یا " کلمات کلیدی"شوید. ویا کلمه موردنظر را در"جستجو" درج کنید.***

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
محبوب ترین مطالب

 

کیوان جعفری فشارکی، مدیرعامل شرکت ترابر نت 

 

اخبار

07 آذر 1396

رونمایی از اولین بازارگاه اینترنتی حمل‌ونقل کالای برون‌شهری

افزایش بهره وری و حذف مشکلات صنعت حمل و نقل؛

اولین مجوز رسمی بازارگاه اینترنتی حمل‌ونقل کالا در ایران، توسط شرکت ترابرنت اخذ و طی مراسمی از این بازارگاه در محل معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری رونمایی شد، این مراسم با حضور اصحاب رسانه و مسئولانی از سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای، معاونت علمی ریاست‌جمهوری و مدیران عامل شرکت‌های سرمایه‌گذار برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی پارک فناوری پردیس، در بخش حمل و نقل برون شهری در حال حاضر 350هزار کامیون رجیستر شده ثبت شده است و 460هزار راننده دارای کارت هوشمند می باشند. به علاوه بیش از 4300شرکت حمل و نقلی به صورت سنتی در حال فعالیت و جابه جایی کالا هستند اما تمام بازیگران این عرصه در بستری سنتی با هزینه های بالا و ضریب هوشمندی پایین فعالیت می کنند، حالا شرکت ترابرنت، یکی از شرکت های عضو پارک فناوری پردیس با سرمایه گذاری مشترک شرکت های فناور و دانش بنیان داخلی آستین ها را بالا زده تا چالش های این حوزه را به کمک دانش و فناوری حل کند.

 

ترابرنت؛ اولین بازارگاه اینترنتی حمل‌و‌نقل کالا درایران، بستری آنلاین و یکپارچه برای مدیریت ارتباط میان صاحبان کالا و رانندگان و هوشمندسازی سیستم حمل‌ونقل جاده‌ای است، که با استفاده از یک اپلیکیشن هوشمند، ‌صاحبان کالا،‌ باربری‌ها و ترخیص‌کاران می‌توانند اعلام بار کنند و رانندگان درخواست حمل بار را اعلام می‌کنند.

 

در آغاز این مراسم کیوان جعفری فشارکی، مدیرعامل شرکت ترابر نت به معرفی این بازارگاه و مزایای آن پرداخت، وی با بیان این‌ که ضرورت وجود بازارگاه الکترونیکی در کشور به وضوح لمس می شود گفت: طی چند سال اخیر ضرورت وجود یک بازارگاه الکترونیکی برای ساماندهی به حمل و نقل کالا در کشور به وضوح حس میشد حالا ما آمده ایم تا راهکاری برای ساده‌سازی فرایند جابجایی کالا در کشور ارائه کرده و چالش های این عرصه را مرتفع کنیم.

 

جعفری افزود: ترابر نت با ایجاد مجموعه‌ای از دارندگان ناوگان با گرید مناسب از یک طرف و متقاضیان دارای بار از سوی دیگر، با هدف حذف واسطه‌ها و دلال‌ها سعی در ارائه خدمات با بهترین کیفیت و کمترین هزینه را دارد.

 

مدیر عامل این شرکت از سایر شرکا و سرمایه گذاران این سامانه نام برد و افزود:شرکت های دانش بنیان و مطرح نارین ایده پاسارگاد،حصین قشم و سامیکس به یاری ما آمده اند تا گامی در جهت بهبود فضای کسب و کار و افزایش بهره وری در صنعت حمل و نقل کشور برداریم.

 

جعفری ضمن تاکید بر حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در این مسیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کمک های زیادی به ما رسانده اند که امیدواریم نتیجه کار باعث سرافرازی همه باشد و تمام بازیگران از جمله راننده، صاحب کالا و شرکت حمل‌ونقل را به‌صورت زنجیره‌وار به هم متصل کنیم و کار تسهیل‌گری در پروسه حمل‌ونقل جابجایی محموله به بهترین شکل ممکن انجام شود.

 

مدیر عامل این شرکت از شروع کار این سامانه گفت: متأسفانه صنعت حمل‌ونقل برون‌شهری بسیار سنتی باقی‌مانده و هم‌راستا با سایر صنایع رشد نکرده است. ما با هدف ایجاد تحول جدی در این صنعت و با اولویت قرار دادن افزایش بهره‌وری اقدام به سامان دادن حمل بار در جاده‌های برون‌شهری کرده‌ایم. این سامانه به‌عنوان بزرگ‌ترین و قابل‌اعتمادترین بنگاه ارسال کالا و بار آنلاین در ایران در ابتدا از استان‌های تهران، فارس و خراسان رضوی شروع به کار خواهد کرد.

 

جعفری در خصوص نحوه کار با اپلیکیشن برای راننده گان توضیح داد: رانندگان نگران نحوه کار با این اپلیکیشن نباشند ، اول اینکه برنامه با راحت ترین ساختار طراحی شده است و دوم اینکه ما رسالت خود را آموزش راننده شرکت حمل‌ونقلی و صاحبان کالا می‌دانیم که چگونه از بستر فناوری برای بهبود وضعیت خود استفاده کنند.

 

 

 

 

 

http://techpark.ir/modules.php?module=articles&do=article&artname=%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%AD%D9%85%D9%84%E2%80%8C%D9%88%D9%86%D9%82%D9%84-%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A7%DB%8C-

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۷/۱۴