بررسی اثر ویتامین E و C و Kiwi خوراکی بر روی تشکیل Foam cell در شریان Rat
جمعه, ۲۷ مهر ۱۳۹۷، ۰۷:۵۲ ق.ظ
از آنجاییکه در جوامع غربی مهمترین عامل مرگ و میر بیماریهای قلبی و عروقی است و بیش از 50 درصد آن ناشی از آتروسکلروز عروق کلرونر است بررسی اثر ویتامینهایE وC خوراکی در پیشگیری از بروز این بیماری ضروری به نظر میرسد. اهداف طرح: بررسی اثر ویتامین E و C و Kiwi خوراکی بر روی تشکیل Foam Cell در شریان Rat را کاهش میدهد. تعیین نیازهای مددکاری بیماران مراجعهکننده به مراکز درمانی دانشگاهی اهداف جزئی: تعیین نیازهای مددکاری جمعیت مورد مطالعه به تفکیک نیاز (اقتصادی، عاطفی، خانوادگی، اطلاعرسانی و مراقبت در منزل) تعیین نیازهای مددکاری بیماران برحسب سن، جنس ، مدت بیماری، نوع بیمه و میزان تحصیلات فرضیات :-ویتامین E و C و Kiwi خوراکی بر روی تشکیل Foam Cell در شریان Rat را کاهش میدهد. -ویتامین E و C و Kiwi خوراکی غلظت لیپید و لیپوپروتینهای سرم را تغییرداده و مانع افزایش فشارخون میشود.
کد نوشتار : 49767
https://ganj-old.irandoc.ac.ir/articles/430244
۹۷/۰۷/۲۷