***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

########## بنام خدا ##########
#پایگاه جامع اطلاع رسانی در موضوعات زیر #
..... با سلام و تحیت .. و .. خوشامدگویی .....
*** برای یافتن مطالب مورد نظر : داخل "طبقه بندی موضوعی " یا " کلمات کلیدی"شوید. ویا کلمه موردنظر را در"جستجو" درج کنید.***

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
محبوب ترین مطالب

هرچه گمنام تر

پنجشنبه, ۳ آبان ۱۳۹۷، ۰۳:۳۱ ب.ظ

در احوال مرحوم سید محمد فشارکی نقل شده است که

 

مجله  بشارت  خرداد و تیر 1380، شماره 23 
هرچه گمنام تر
 
 
45

در قرآن کریم آیه ای است که می فرماید: «تٍلْکَ الدّارُ الآخرة نَجْعلُها لِلّذینَ لا یریدُونَ عُلُوّاً فِی الأرضِ وَ لا فساداً وَ العاقِبةُ لِلْمُتّقین». (سوره قصص، آیه 83)

سرای آخرت مخصوص کسانی است که اراده علو و برتری جویی در روی زمین ندارند و نمی خواهند خودشان را مطرح کنند و جلو بیاندازند و سعی می کنند هرچه گمنام تر زندگی کنند و دیگران را مقدّم دارند. وقتی این آیه نازل شد، پیامبر اکرم (ص) فرمودند: با آمدن این آیه امیدها و آرزوها بریده شد و در کتاب «اختصاص» شیخ مفید آمده است:

حضرت علی (ع) می آمدند در بازار و در میان کسبه و فروشندگان قدم می زدند و این آیه را می خواندند.

در احوال مرحوم سید محمد فشارکی نقل شده است که علمای بزرگی همچون مرحوم شیخ عبد الکریم حائری ـ موسس حوزه علمیه قم ـ و نائینی استاد مشهور و پرآوازه حوزه نجف، از ایشان خواستند رساله عملیه بنویسد تا مقلّدان بتوانند به راحتی با مراجعه به فتاوای ایشان تکلیف خود را بیابند. وی زمانی که اصرار شاگردان خویش را می بیند می گوید: و الله خود را اعلم می دانم؛ ولی رساله نمی نویسم برای وحشت از این آیه شریفه، و آیه فوق را تلاوت کرده و می گویند: نمی خواهم خود را مطرح کنم.

 

https://hawzah.net/fa/Magazine/View/5248/5271/48560/هرچه-گمنام-تر/?SearchText=فشارکی

 

در قران کریم ایه ای است که می فرماید: (تلک الدار الاخره نجعلها للذین لا یریدون علوا فی الارض و لا فسادا و العاقبه للمتقین). (سوره قصص، ایه 83)

سرای اخرت مخصوص کسانی است که اراده علو و برتری جویی در روی زمین ندارند و نمی خواهند خودشان را مطرح کنند و جلو بیاندازند و سعی می کنند هرچه گمنام تر زندگی کنند و دیگران را مقدم دارند. وقتی این ایه نازل شد، پیامبر اکرم (ص) فرمودند: با امدن این ایه امیدها و ارزوها بریده شد و در کتاب (اختصاص) شیخ مفید امده است:

حضرت علی (ع) می امدند در بازار و در میان کسبه و فروشندگان قدم می زدند و این ایه را می خواندند.

در احوال مرحوم سید محمد فشارکی نقل شده است که علمای بزرگی همچون مرحوم شیخ عبد الکریم حایری ـ موسس حوزه علمیه قم ـ و نایینی استاد مشهور و پراوازه حوزه نجف، از ایشان خواستند رساله عملیه بنویسد تا مقلدان بتوانند به راحتی با مراجعه به فتاوای ایشان تکلیف خود را بیابند. وی زمانی که اصرار شاگردان خویش را می بیند می گوید: و الله خود را اعلم می دانم؛ ولی رساله نمی نویسم برای وحشت از این ایه شریفه، و ایه فوق را تلاوت کرده و می گویند: نمی خواهم خود را مطرح کنم.

https://hawzah.net/fa/Magazine/View/5248/5271/48560/%D9%87%D8%B1%DA%86%D9%87-%DA%AF%D9%85%D9%86%D8%A7%D9%85-%D8%AA%D8%B1?SearchText=%D9%81%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D9%83%D9%8A

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۰۸/۰۳