***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

########## بنام خدا ##########
#پایگاه جامع اطلاع رسانی در موضوعات زیر #
..... با سلام و تحیت .. و .. خوشامدگویی .....
*** برای یافتن مطالب مورد نظر : داخل "طبقه بندی موضوعی " یا " کلمات کلیدی"شوید. ویا کلمه موردنظر را در"جستجو" درج کنید.***

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
محبوب ترین مطالب

تلگرام و هات گرام و تلگرام طلایی= شبکه های مجازی غیر مجاز

 

دانا گزارش می دهد؛

پشت پرده هات گرام و تلگرام طلایی در کشور/ آیا طومار «گرام» ها درهم پیچیده می شود؟

کارشناسان فنی در فضای مجازی هم اعلام کردند که هات‌گرام و تلگرام طلایی پیام‌رسان نیستند. یک کارشناس فضای مجازی در همین راستا گفته است: آنها در واقع دو فیلترشکن داخلی با مدیریت واحد هستند که دسترسی کاربران ایرانی را به شبکه اجتماعی فیلترشده "تلگرام" فراهم می‌کنند.

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اوایل اردیبهشت ماه بود که دادستانی تهران دستور قضایی مسدودسازی پیام رسان تلگرام را منتشر کرد. در این دستور آمده بود با توجه به اعلام شکایات متعدد علیه شبکه اجتماعی تلگرام به دادسرای عمومی وانقلاب تهران و تقاضاهای فراوانی که در خصوص جلوگیری از فعالیت شبکه مذکور از ناحیه شهروندان به این دادسرا واصل شده هم چنین درخواست ضابطان و سایر نهادهای ذی ربط مبنی بر برخورد قانونی و اتخاذ تصمیم نسبت به جلوگیری از ادامه فعالیت بدون ضابطه و غیر قابل کنترل پیام­رسان تلگرام، و با توجه به این‌که این شبکه به بستر امنی برای ارتکاب انواع جرائم تبدیل شده است، ارائه دهندگان خدمات دسترسی به اینترنت کشور خصوصاً شرکت ارتباطات زیر ساخت و اپراتورهای تلفن و دارندگان پروانه ارائه خدمات ارتباطات ثابت مکلف‌­اند از تاریخ۹۷/۰۲/۱۰ نسبت به اعمال مسدودسازی کامل وب سایت و اپلیکیشن شبکه اجتماعی تلگرام اقدام نمایند.

در ادامه و تنها یک روز بعد از این دستور، سرانجام از صبح روز 11 اردیبهشت، این پیام‌رسان از دسترس خارج شد و طومار تلگرام در ایران مانند بسیاری از کشورهای جهان در هم پیچیده شد.

پس از این فعل و انفعالات، آذری جهرمی، وزیر ارتباطات، در یک رشته توییت به فیلتر تلگرام واکنش نشان داد. هیات دولت در هفته‌های گذشته روی فیلتر نشدن تلگرام تکیه کرده بود، اما در عین حال تاکید داشت که فضای مجازی باید از انحصار تلگرام خارج شود و پیام‌رسان‌های داخلی باید وارد رقابت شوند.

از طرف دیگر رمضانعلی سبحانی‌فر عضو ناظر مجلس در شورای عالی فضای مجازی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری تسنیم گفت: «با توجه به اینکه سرورهای تلگرام در داخل کشور غیر فعال شده، شاهد استقبال روزافزون مخاطبان ایرانی از پیام‌رسان‌های داخلی هستیم. همزمان با غیر فعال شدن سرورهای تلگرام در داخل ایران، مخاطبان پیام‌رسان‌های داخلی به بیش از ۵ برابر افزایش یافته که با حمایت دولت و دستگاه‌های اجرایی، پیش‌بینی می‌شود این میزان طی هفته‌های آینده افزایش قابل توجهی داشته باشد.»

علاوه بر این شایعاتی به گوش می‌رسید که در نسخه تلگرام ایکس از بلاک چین استفاده شده و با نصب آن همچنان امکان دسترسی به تلگرام وجود دارد. اما با توجه به شواهد، تلگرام ایکس هم بدون فیلترشکن در دسترس نبود.

با گذشت 4 ماه از دستور قضایی دادستان و علی‌رغم دستور قضایی که عنوان کرده بود فیلتر تلگرام باید به گونه‌ای باشد که حتی با فیلترشکن و ابزارهای مشابه آن هم امکان دسترسی به این سرویس را میسر نباشد، در حال حاضر هنوز فیلترشکن‌ها راه ورود به تلگرام هستند.

در کنار استفاده از فیلتر شکن ها برای استفاده از تلگرام، هات گرام، تلگرام طلایی و موبوگرام سه نسخه از تلگرام هستند که تا کنون مورد استفاده قرار گرفته وکاربران بدون استفاده از فیلتر شکن از آنها استفاده می کنند؛ رمضانعلی سبحانی‌ فر رییس کمیته مخابرات و ارتباطات مجلس  در این خصوص عنوان کرد: تلگرام طلایی با دانش ایرانی از پلتفرم و سرورهای اصلی و فرعی تلگرام بهره می‌ برد و حدود 25 میلیون کاربر ایرانی دارد.

از دسترس خارج شدن تلگرام در سال ۹۶، فرصت مناسبی برای رشد پیام‌رسان‌های ایرانی به شمار می‌رفت. در این میان به جز پیام‌رسان‌های ایرانی برخی کلاینت‌های غیر رسمی تلگرام نیز رشد قابل توجهی داشتند. تلگرام طلایی که شاید محبوب‌ترین کلاینت غیررسمی تلگرام بعد از فیلتر شدن آن باشد به تنهایی 25 میلیون کاربر دارد.

نماینده مردم سبزوار در مجلس طراح و مجری تلگرام طلایی را پردیس دانشگاه تهران اعلام کرد و افزود: شبکه اجتماعی تلگرام طلایی با فونت فارسی در داخل کشور و بر روی سرورهای ایرانی قرار دارد سرورهای تلگرام طلایی در خارج از کشور نیز همان سرورهای اصلی تلگرام است؛ بنابراین سرورهای خارج از کشور تلگرام طلایی در کشورهایی است که سرورهای اصلی تلگرام قرار دارد .

وی همچنین گفته بود: اینکه پردیس دانشگاه تهران چگونه موفق به جلب رضایت تلگرام برای انجام این کار شده باعث تامل است.

عبدالصمد خرم‌ آبادی دبیرکارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه هم نسبت به فعالیت تلگرام طلایی و هات گرام واکنش نشان داده و در کانال شخصی خود در پیام‌ رسان‌ های داخلی مطلبی درباره فیلتر پیام رسان‌ تلگرام و موضوعات بعدی آن در کشور نوشت.

وی در این مطلب توضیح می دهد که وقتی تلگرام در ایران فیلتر شد برخی به سرعت برای کمک به این پیام رسان دست‌ به کار شدند. وعده پیام رسان بومی به مردم داده شد که پیام رسان تلگرام طلایی را مانند دامی بر سر این وعده قرار دادند و به آن 200 سرور داده شده و به این وسیله تلگرام زنده مانده است. خرم‌ آبادی در این مطلب خود محل تامین هزینه این سرورها را از بیت المال عنوان می کند.

کارشناسان فنی در فضای مجازی هم اعلام کردند که هات‌گرام و تلگرام طلایی پیام‌رسان نیستند. یک کارشناس فضای مجازی در همین راستا گفته است: آنها در واقع دو فیلترشکن داخلی با مدیریت واحد هستند که به‌طور غیرقانونی و به‌خلاف دستور قضایی با امکانات وزارت ارتباطات دسترسی کاربران ایرانی را به شبکه اجتماعی فیلترشده "تلگرام" فراهم می‌کنند.

طی روزهای گذشته و بعد از تلاش های اپوزیسیون برای ایجاد نا امنی در کشور و به حاشیه راندن اعتراضات صنفی مردم، گرایش ها به سمت تلگرام طلایی و هات گرام بیشتر شده است و اپوزیسیون هم با  استفاده از این شرایط بستر لازم برای ادامه فعالیت های شبکه ای خود را فراهم دیده و به ایجاد نا امنی دامن زده است.

در همین راستا رسول سراییان، رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران با تاکید بر اینکه وزارت ارتباطات هیچ امکاناتی در اختیار نسخه های فارسی شده تلگرام قرار نداده است، گفت: مدیران این نسخه ها یک هفته مهلت دارند نسبت به نوع اطلاعاتی که از مخاطبان نگهداری می کنند، شفاف سازی کنند.

اجازه ادامه فعالیت به فیلترشکن‌های داخلی (هات‌گرام و طلاگرام) علاوه بر تبعات سوء و آسیبهای فرهنگی، امنیتی و اجتماعی ناشی از سلطه بیگانه بر فضای مجازی کشور باعث نابودی پیام‌رسانهای داخلی و از بین رفتن این صنعت و هزاران شغلی است که قرار است در بستر شبکه‌های اجتماعی داخلی ایجاد شود.

با توجه به اولتیماتوم های وزارت ارتباطات و مهلت برای تعیین تکلیف تلگرام طلایی و هات گرام باید ببینیم آیا این دو پیام رسان ماهیت اصلی خود را افشا کرده و طبق قوانین جمهوری اسلامی به ادامه فعالیت خود می پردازند و یا اینکه وزارت ارتباطات به وعده خود مبنی بر فیلتر کردن آنها جامعه عمل می پوشاند.

انتهای پیام/ط

 

http://www.dana.ir/news/1380534.html/پشت-پرده-هات-گرام-و-تلگرام-طلایی-در-کشور--آیا-طومار--گرام--ها-درهم-پیچیده-می-شود-

 

 

Image result for ‫تلگرام ممنوعیت‬‎

 

Image result for ‫مضرات   تلگرام‬‎

 

 

Image result for ‫تلگرام حیانت اذری جهرمی‬‎

 

 

 

Image result for ‫تلگرام‬‎

 

Image result for ‫تلگرام حیانت اذری جهرمی‬‎

 

 

Image result for ‫تلگرام حیانت اذری جهرمی‬‎

 

 

 

 

Image result for ‫مضرات   تلگرام‬‎

 

Image result for ‫تلگرام‬‎

 

Image result for ‫تلگرام ممنوعیت‬‎

 

Image result for ‫تلگرام‬‎

 

Image result for ‫تلگرام‬‎

 

Image result for ‫تلگرام ممنوعیت‬‎

 

Image result for ‫فتنه 98 علم الهدی‬‎

 

Image result for ‫مضرات   تلگرام‬‎

 

Image result for ‫تلگرام ممنوعیت‬‎

 تخریب نیروهای مسلح 

 

Image result for ‫تلگرام حیانت اذری جهرمی‬‎

Image result for ‫تلگرام حیانت اذری جهرمی‬‎

 

 

 

 

Image result for ‫تلگرام حیانت اذری جهرمی‬‎

 

Image result for ‫تلگرام حیانت اذری جهرمی‬‎

 

 

Image result for ‫تلگرام حیانت اذری جهرمی‬‎

 

Image result for ‫حکم  تلگرام‬‎

 

 

Image result for ‫حکم  تلگرام‬‎

 

 

 

 

Image result for ‫نه به   تلگرام‬‎

 

 

 

 

Image result for ‫نه به   تلگرام‬‎

 

Image result for ‫خیانتهای تلگرام‬‎

 

Image result for ‫خیانتهای تلگرام‬‎

 

Image result for ‫خیانتهای تلگرام‬‎

 

Image result for ‫خیانتهای دولت روحانی‬‎

 

Image result for ‫خیانتهای دولت روحانی‬‎

 

دیدگاه مکارم شیرازی درباره تلگرام و فضای مجازی

آیت الله مکارم شیرازی

آیت‌الله مکارم شیرازی گفت: بالاخره باید بدانیم اگر فضای مجازی اصلاح نشود، مشکل حل نخواهد شد. این که می‌گوید فلان پیام‌رسان را تا چند روز دیگر فعال می‌کنیم، اشتباه است. بنده سوال می‌کنم آیا فضای مجازی که تمام اختیار آن در دست دیگران می‌باشد، عاقلانه است که ۱۵ هزار شغل در آن وجود داشته باشد و هر وقت دلشان بخواهد حرکتی در آن انجام دهند؟»

به گزارش ایسنا، جماران نوشت: «آیت‌الله مکارم شیرازی صبح چهارشنبه در درس خارج فقه در مسجد اعظم قم اظهار داشت: خوشبختانه آتش فتنه خاموش شد اما دشمنان از تلاش باز نایستاده‌اند و منتظر هستند تا فرصت دیگری به دست آورده و آتش دیگری روشن کنند. بیایید این ملت را بشناسید. حامیان نظام و اسلام را بشناسید و از همه مضحک‌تر این که می‌خواهند فتنه‌ای به صورتی که ملاحظه کردید، به سازمان ملل بکشانند و بیان کنند که این حرکات در ایران امنیت دنیا را به خطر می‌اندازد. چقدر عقل این افراد کم است. چقدر درکشان از شرایط و اوضاع کم است. متأسفانه این افراد نمی‌فهمند و دست به این اعمال می‌زنند.

آیت‌الله مکارم شیرازی بیان داشت: نکته دیگری که باید ذکر کنیم، این است که در گوشه و کنار مشاهده می‌کنیم که افرادی پس از خاموش شدن آتش فتنه به دنبال آن هستند نزاع‌های انتخاباتی به راه انداخته و این مشکلات را به گردن این جناح و آن جناح بیاندازند. امروز، روز وحدت است و با صراحت عرض می‌کنم تضعیف قوای سه‌گانه صحیح نیست. همه قوه‌ها اشکالاتی دارند که باید اصلاح کنند اما تضعیف هر کدام از این سه قوه، کار بسیار زشت و حرکتی خطاست. باید همه دست به دست یکدیگر داده و مشکلات را حل کنیم اما کسی بیاید ریاست‌جمهور را نفی کند، قوه قضائیه را نفی کند، این حرکات عاقلانه نیست. بنابراین خدا نکند افرادی بخواهند دعواهای جناحی درست کرده و بگویند این اغتشاش برای فلان جناح بوده است.

این استاد حوزه افزود: بازجویان اغتشاشگران بیان کرده‌اند که اکثریت قاطع این افراد از فضای مجازی الهام گرفته بودند، پس نباید این مسائل را گردن یکدیگر بیاندازیم. امروز وقت این سخنان نیست؛ وقت اتحاد و انسجام است؛ وقت انتقاد منطقی و پیشنهاد اصلاح است و حرکتی غیر از این، نه مطابق با عقل است؛ نه مطابق با دین. بالاخره باید بدانیم اگر فضای مجازی اصلاح نشود، مشکل حل نخواهد شد. این که می‌گوید فلان پیام‌رسان را تا چند روز دیگر فعال می‌کنیم، اشتباه است. بنده سوال می‌کنم آیا فضای مجازی که تمام اختیار آن در دست دیگران می‌باشد، عاقلانه است که ۱۵ هزار شغل در آن وجود داشته باشد و هر وقت دلشان بخواهد حرکتی در آن انجام دهند؟

این مفسر قرآن کریم تصریح کرد: ما مخالف فضای مجازی نیستیم بلکه می‌گوییم بیاییم فضای سالم ایجاد کنیم و این امکانپذیر است. نباید با گذشت زمان مشکلات موجود در فضای مجازی را فراموش کنیم که در این صورت، مجدد در همان دام خواهیم افتاد.

آیت‌الله مکارم شیرازی بیان داشت: بنده در اخبار مشاهده کردم که شهرداری تهران محلی برای اعتراضات آماده کرده است که البته خوب است اما شرط آن این است که مسئولین هم به آن مکان رفته و اعتراضات را بشنوند و راه‌حل‌ها را دریافت کنند. اعتراض به تنهایی کفایت نمی‌کند بلکه مسئولین باید اعتراضات و راه‌حل گروه‌های گوناگون را بشنوند و عمل کنند. برخی افراد به دنبال توجیه اغتشاشات هستند و می‌گویند که ربطی به مشکلات اقتصادی مردم ندارد. باید واقعیت‌ها را چه تلخ باشد، چه شیرین، پذیرفت و به دنبال درمان مشکلات بود.»

انتهای پی

https://www.isna.ir/news/96102010986/دیدگاه-مکارم-شیرازی-درباره-تلگرام-و-فضای-مجازی

 

تناقض دولت روحانی در فیلتر شدن:

 

ضرغامی: تلگرام با دستور روحانی فیلتر شد

عضو شورای عالی فضای مجازی گفت:‌ در جریان اغتشاشات دی ماه ۹۶ در جلسه شورای عالی امنیت ملی رئیس‌جمهور دستور فیلترینگ تلگرام را صادر کرد.

ضرغامی: تلگرام با دستور روحانی فیلتر شد

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم ، عزت الله ضرغامی، رئیس اسبق سازمان صدا و سیما، عصر امروز ( دوشنبه 19 آذر) در مراسم بزرگداشت روز دانشجو که در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار شد، طی سخنانی اظهار کرد:  توییتر فضای نخبگانی دارد و من بعد از اینکه دیدم همه مسئولین و حتی افرادی از جبهه مقابل در آن حضور دارند، احساس وظیفه کردم تا در این فضا حضور پیدا کنم. اما ظاهراً توییتر فیلتر است و باید این مسئله مورد بررسی قرار بگیرد.

بیشتر بخوانید

 وی درباره مسئله پیام‌رسان‌های داخلی نیز تصریح کرد: من گفته‌ام فضای مجازی در ایران ناقص‌الخلقه است. در پیام‌رسان‌ها عقب‌ماندگی داریم. تلگرام کم‌کم از داخل پشتیبانی ویژه شد و از آن حمایت صورت گرفت. نزدیک سه سال دوپینگ سیاسی شد و جلوی آن گرفته نشد.

 عضو شورای عالی فضای مجازی تاکید کرد: فیلترینگ اول تلگرام با دستور رئیس‌جمهور انجام شد. در اغتشاشات دی ماه 96 که بخش زیادی از هماهنگی‌های آن در تلگرام انجام شد، شورای امنیت ملی در جلسه‌ای که رئیس‌جمهور هم حضور داشت این مسئله را مورد بررسی قرار داد و تلگرام با دستور رئیس‌جمهور فیلتر شد. مقام معظم رهبری درباره فضای مجازی مطالبی گفتند و از دولت خواستند برای مصالح ملی پیام رسان داخلی راه اندازی شود.

وی با طرح این سوال که آیا می‌توانیم یک پیام رسان قوی داخلی داشته باشیم؟ همین پیام رسان‌های داخلی خوب پیش رفتند و وقتی که  باید به آنها کمک می‌شد، باید ایستادگی صورت می‌گرفت، صورت نگرفت. تلگرام طلایی، موبوگرام و هاتگرام که همان تلگرام بودند ولی پوسته آن عوض شده بود و وقتی که باید پیام رسان‌های داخلی و تلگرام مدیریت می‌شد، به این نتیجه رسیدیم که وضع خوبی در این زمینه وجود ندارد.

وی افزود: از وزیر ارتباطات خواستم سراغ این پیام رسان‌ها رفته و مشکلات آنها را برطرف کند. بعید می‌دانم آقای روحانی خیلی به این مباحث ورود نمی‌کند. آذری جهرمی به عنوان یک فرد حزب‌اللهی می‌تواند این کار را انجام دهد که هنوز هم دیر نشده، اگر همه پیام‌رسان‌های خارجی هم باشند، باز هم به پیام‌رسان داخلی نیاز است.

ضرغامی ضمن گرامیداشت یاد شهید حسن تهرانی مقدم تصریح کرد: در زمان جنگ در دوران خودکفایی جدیدترین موشک‌ها را ساختیم، امروز راهبردی‌ترین و موثر‌ترین سلاح ما برای دفاع از مردم همین موشک است.

 وی درباره مشکلات امروز کشور خاطرنشان کرد: مشکلات امروز هم داخلی و هم خارجی است. بودجه سال 98 را که دولت به مجلس داده هیچ فرقی با بودجه سال‌های قبل ندارد. اگر قرار است اقتصاد مقاومتی اصل باشد و در  یکی دوسال آینده شرایط ویژه‌ای داشته باشیم، باید همه اینها در بودجه لحاظ شود.

ضرغامی اضافه کرد: در بودجه 98 ردپایی از نگاه مقاومتی نیست. دولت از الان مطالبه استقراض از صندوق توسعه ملی را دارد. اگر جوان بخواهد در حوزه تولید کاری را شروع کند، می‌بینیم کسانی که سنگ می‌اندازند و مانع می‌شوند، در دو سطح در دستگاه‌های دولتی و غیردولتی هستند و اجازه کار نمی‌دهند.

انتهای پیام/

 

 

https://www.tasnimnews.com/fa/news/1397/09/19/1895849/%D8%B6%D8%B1%D8%BA%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%AA%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1-%D8%B1%D9%88%D8%AD%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%81%DB%8C%D9%84%D8%AA%D8%B1-%D8%B4%D8%AF

 

 

 

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۷/۱۰/۱۶