***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

########## بنام خدا ##########
#پایگاه جامع اطلاع رسانی در موضوعات زیر #
..... با سلام و تحیت .. و .. خوشامدگویی .....
*** برای یافتن مطالب مورد نظر : داخل "طبقه بندی موضوعی " یا " کلمات کلیدی"شوید. ویا کلمه موردنظر را در"جستجو" درج کنید.***

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
محبوب ترین مطالب

آل سعود بت‌پرست مدرن است

پنجشنبه, ۲ مرداد ۱۳۹۹، ۰۵:۵۰ ب.ظ

 امام نفسش را مطیع خود کرده بود وذره‌ای هوای نفس و قدرت‌طلبی نداشت و اقبال و ادبار دنیا بر روی او اثر نداشت؛ در شرح حال بزرگانی مانند مرحوم فشارکی، حاج عباس قمی و دیگران هم مواردی ذکر شده که زیربار منبر و حتی مرجعیت در برخی شرایط نرفتند تا با هوای نفس مبارزه کنند.

 

https://iqna.ir/fa/news/3817008/%D8%A2%D9%84-%D8%B3%D8%B9%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%AA%E2%80%8C%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

 

 

کد خبر: ۳۸۱۷۰۰۸

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۹

معارف » حوزه علمیه

حجت‌الاسلام رفیعی:

آل سعود بت‌پرست مدرن است

گروه حوزه‌های علمیه ــ استاد حوزه علمیه گفت: ما امروز بت‌پرستی نوین داریم؛ این بت‌پرستی مانند آل سعود است که سنگ نمی‌پرستد، ولی در برابر آمریکا خاضع است.

رفیعی / تکمیلیبه گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی امروز ۱۳ خردادماه در ادامه مباحث تفسیری خود در حرم حضرت معصومه(س) با بیان اینکه انسان نباید در امور دینی عجله کند، به داستان حضرت ابراهیم(ع) اشاره کرد و گفت: حضرت ابراهیم(ع) از قبل مشرکین را نصیحت کرد و به آنان گفت من کیدی در مورد بت‌های شما اجرا خواهم کرد و چنین کاری انجام داد؛ ان هم در روزی که همه برای برگزاری جشنی به بیرون از شهر رفته بودند.

وی با بیان اینکه ابراهیم در سن ۱۶ سالگی با بت‌ها این برخورد را داشته است، افزود: ابراهیم به معنای اب رحیم و یا پدر مهربان است؛ آن روز وقتی پادشاه و مشرکین با بت‌های شکسته مواجه شدند، به ابراهیم گفتند آیا تو این بلا را بر سر بت‌های ما آوردی؛ یعنی کاملاً مؤدبانه پرسیدند که برای ما درس است؛ یعنی در دادگاه ابتدا باید از مجرم بپرسند نه اینکه فوراً او را متهم کنند.

این استاد حوزه بیان کرد: همه کار حضرت ابراهیم بیدار کردن وجدان مردم بود؛ به همین دلیل نفرمود من این کار را نکردم، بلکه گفت بت بزرگ این کار را کرده و برخی پی بردند که چیزی می‌پرستیدند که هیچ کاری از او بر نمی‌آید و ایمان آوردند.

رفیعی بیان کرد: در قرآن نام چند بت مانند ود، سواع، یغوث، یعوق و نصر در دوره حضرت نوح و چند بت هم مربوط به دوره پیامبر مانند لات، عزی و مناط و  بیان شده است؛ به همین دلیل در فتاوای مراجع، مجسمه‌سازی اگر جنبه هنری داشته باشد، ایرادی ندارد، ولی اگر جنبه بت‌پرستی داشته باشد ممنوع است.  

وی با بیان اینکه امروز شیک‌ترین معابد در لندن و برخی کشورهای اسلامی است و هندوها بت می‌پرستند، تصریح کرد: در اینجا نکته‌ای را عرض کنم و آن اینکه ما امروز بت‌پرستی نوین داریم؛ این بت پرستی سنگ نمی‌پرستد، ولی در برابر آمریکا خاضع است؛ آل سعود بت‌پرست نوین در عربستان است؛ مگر قرآن بر اجتناب از طاغوت تأکید نفرمودند.

رفیعی تصریح کرد: امام مرتباً بر روحیه مبارزه با استکبار و دشمن تأکید داشتند و قرآن هم فرموده وای بر کسی که هوای نفس، بت او شود؛ در روایت بیان شده که هر چیزی که انسان را از خدا بازدارد بت اوست؛ ممکن است بت کسی زنش و یا مالش باشد و بدترین بت، هوای نفس است. امام علی(ع) فرمودند سه چیز انسان را نابود می‌کند، یکی هوایی که مورد تبعیت قرار گیرد، مانند بلعم باعورا، دوم عجب و سوم بخل.

این استاد حوزه علمیه تصریح کرد: امام نفسش را مطیع خود کرده بود وذره‌ای هوای نفس و قدرت‌طلبی نداشت و اقبال و ادبار دنیا بر روی او اثر نداشت؛ در شرح حال بزرگانی مانند مرحوم فشارکی، حاج عباس قمی و دیگران هم مواردی ذکر شده که زیربار منبر و حتی مرجعیت در برخی شرایط نرفتند تا با هوای نفس مبارزه کنند.

رفیعی با اشاره به وجود وجدان در انسان بیان کرد: کار وجدان این است که قبل از جرم او را منع  و بعد از ارتکاب جرم هم او را سرزنش می‌کند و کسی که این دو را ندارد، فاتحه وجدانش خوانده شده است؛ امام مکرراً از این حربه برای بیدارکردن وجدان افراد بهره برد؛ قرآن فرمود خدا در درون انسان حس دوستی خوبی و بدداشتن زشتی را قرار داده است.

انتهای پیام

 

https://iqna.ir/fa/news/3817008/%D8%A2%D9%84-%D8%B3%D8%B9%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D8%AA%E2%80%8C%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D8%AF%D8%B1%D9%86-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۰۵/۰۲