***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

########## بنام خدا ##########
#پایگاه جامع اطلاع رسانی در موضوعات زیر #
..... با سلام و تحیت .. و .. خوشامدگویی .....
*** برای یافتن مطالب مورد نظر : داخل "طبقه بندی موضوعی " یا " کلمات کلیدی"شوید. ویا کلمه موردنظر را در"جستجو" درج کنید.***

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
محبوب ترین مطالب

دکتر سید جواد هاشمی فشارکی

منتشر شده در پایگاه خبری تحلیلی 598

نشانی خبر : 

http://www.598.ir/fa/news/477050/

کد خبر: ۴۷۷۰۵۰

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۹

صفحه نخست » صفحه نخست

دکتر سید جواد هاشمی فشارکی، پژوهشگر و مؤلف کتاب «مدیریت بحران و مدیریت شهری»؛

موریانه‌های انقلاب در دولت و شورای شهر

...وقتی متوجه شدید که شهر و کشورتان مورد هجوم موریانه‌ها قرار گرفته، و بخصوص این که گرگ‌های درنده بیرون منتظر شکار فرصت‌ها هستند و می تواند خیلی دیر شده باشد. خانه و کشور شما بسیار با ارزش اند و ممکن است امکان مجددی برای سرمایه گذاری و بازسازی مجدد نداشته باشیم، لذا موریانه‌های انقلاب و نظام و کشور نباید رها شوند.

به گزارش سرویس سیاسی پایگاه 598، ملت مسلمان ایران تحت رهبری امام خمینی، بساط نظام ستم‌شاهی وحکومت ظلم و اختناق شدید و وابسته به آمریکا را در ۲۲ بهمن ۵۷ برچیده و نظامی مردمی و مبتنی بردین مبین اسلام را پی ریزی کرده‌اند ودر طول بیش ازچهار دهه گذشته همواره در معرض انواع تهدیدات و تحریمها وفتنه ها بوده است. گرگ های درنده بیرونی و موریانه‌هایخورنده درونی، دو تهدیدمهم مانند دو لبه قیچی برای انقلاب اسلامی، در تلاش بوده اند و یک همسویی میان این دو مشاهده میشود.

موریانه‌ها

از میان حشرات، جوندگان و آفات دیگر، موریانه‌ها خطرناک ترین موجودات هستند آن ها آفاتی هستند که می تواند بنیاد خانه شما را در عرض چند سال خراب کند. بدترین بخشش این است که آن هابی سر وصدا کارکرده و در چند سال اول حتی قابل فهمیدن هم نیستند.

در برخی از مناطق چندین کلونی از موریانه‌ها در کنار یکدیگر به صورت مصالمت آمیز زندگی می کنند؛ که همین مطلب ما را بر این می دارد تا دقت بیشتری داشته باشیم. چرا که در مناطقی که به مناطق موریانه خیز معروف می باشد احتمال آن می رود که شاید روزی موریانه‌ها بتوانند راهی برای نفوذ به منزل ما پیدا کنند.

 

 

 

دفع موریانه

موریانه بی سر وصدادرحال خوردن چوب ها

خطر موریانه‌ها

موریانه‌ها مهم ترین آفت و نابود کنندۀ ساختارهای چوبی به شمار می آیند. وبا خوردن آن، بی صدااز درونبه تخریب صنایع چوبی می پردازند. واگر دقت نشود، وقتی متوجه خواهیم که خانه مان مورد هجوم موریانه‌ها قرار گرفته، می تواند خیلی دیر شده باشد. خانه ما گرانبهاست و ممکن است امکان مجددی برای سرمایه گذاری مجدد به خاطر این آفت نداشته باشد. "از بین بردن موریانه” کار آسانی نیست موریانه به داخل وسایل چوبی نفوذ می کند وبه مرور زمان آنرا تخریب کرده، سازه به یکباره خراب شده و فرومیریزد.

 

موریانه‌های درخت انقلاب

موریانه‌های انقلاب و کشور موریانه‌هایی هستند که خورنده جمهوریت یا اسلامیت کشور وشهرمی باشند. بیصدا وارام از درون شروع به تخریب پایه ها وارکان جمهوریت واسلامیت کشور می کنند.

تعارض های بوجود آمده در اذعان مردم مانند برخی افراد واداده با پیشینه انقلابی گری، منفعت‌طلبان، فساد ورانت، باندبازان و ... موریانههای انقلاب و کشور می باشند که موریانه وار به جان درخت انقلاب افتاده‌اند. تهی کردن محتوای مذهبی وانقلابی ازمتون درسی، اجرای برخی برنامه ها، قبخ شکنی، حذف نمادهای انقلاب وشهدا و اسلام از چهره شهر، حذف پسوند اسلامی ازبرخی میادین ومراکز، ترویج بی بند وباری ومواردی دیگر، از موضوعاتی هست که طی هفت سال اخیر تشدید و حمایت می شود.

وسخت ترین مساله نیز اینست که ملکه کلونی موریانه‌ها واطرافیان وی، درحالیکه مشکلات زیادی را برای انقلاب ومردم بوجود آورده، برای رد گم کنی، خود فریادبرآورده که:" فساد مثل موریانه به جان انقلاب افتاده است"!

موریانه‌ها دربیانات رهبری

رهبر انقلاب اسلامی، به‌عنوان فرمانده تیزبین کشتی انقلاب، منافذ موریانه‌ها را رصد کرده و در مقاطع مختلف ضمن هشدار به نهادهای مختلف، بر ضرورت مبارزه با موریانه‌های انقلاب و کشور تأکید کرده‌اند:

الف) انواع موریانه

موریانه داخلی و خارجی: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای راه پیش روی ملت ایران را راهی درخشان اما دارای فراز و نشیب دانستند و در تبیین چالش‌های پیش رو افزودند: ملت ایران با دو دشمن درونی و بیرونی روبروست که دشمن درونی یعنی خصلت‌های ناپسند نظیر تنبلی – نداشتن نشاط کاری – ناامیدی – بدبینی و نداشتن اعتمادبه‌نفس فردی و ملی خطرناک‌تر از دشمن بیرونی است و ملت باید با همه وجود با این میکروب‌ها و موریانه‌های ویران‌کننده مقابله کنند. (دیدار هزاران نفر از زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی هم‌زمان با آغاز سال ۱۳۸۶، ۱ /فروردین/ ۱۳۸۶)

 

ب) مصادیق موریانه

موریانه‌های فرهنگی: علی‌رغم این‌که در داخل موریانه‌هایی را می‌خواهند به پایه‌های مستحکم بنای فرهنگی ما بیندازند که عملاً هم کارهای زشتی را در زمینه‌ی فرهنگی انجام می‌دهند - این گفته‌شده باشد؛ معلوم باشد - امروز فرهنگ اصیل و فلسفه‌ی اسلامی و دانش‌های فرهنگی اسلامی در سطح دنیا به‌مرور در حال پیشرفت است؛ چشم‌هایی را خیره کرده. امروز فلسفه‌ی صدرایی ما چشم‌هایی را در دنیا به خودش خیره کرده؛ آن‌ها اظهار اعجاب می‌کنند؛ تحسین می‌کنند. (بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامى در خطبه‌های نماز جمعه‌ی تهران، ۱۵ /آبان/ ۱۳۸۳)

موریانه فساد اخلاقی: مسئولان‌ امور تربیتی‌ باید در مقابل‌ وسوسه‌ دشمن‌ برای‌ ایجاد تشکیک‌  در جوانان‌ و سرگرم‌ کردن‌ آنان‌ به‌ مسائلی‌ همچون‌ مسائل‌ جنسی‌ که‌ غرب‌ هم‌اکنون‌ تاوان‌ سنگین‌ سرگرم‌ شدن‌ جوانان‌ خود به‌ آن‌ها را می‌پردازد، هوشیار باشد. مقام‌ معظم‌ رهبری‌ یکی‌ از مشکلات‌ اساسی‌ نظامهای‌ غربی‌ را فساد اخلاقی‌ جوانان‌ دانستند و با اشاره‌ به‌ هشدار متفکران‌ غربی‌ در جوامع‌ آمریکا و اروپا در خصوص‌ سقوط تدریجی‌ این‌ جوامع‌ خاطر نشان‌ کردند: گرفتار شدن‌ نسل‌ جوان‌ در هر جامعه‌ای‌ به‌ فساد اخلاقی‌ همچون‌ موریانه‌، پایه‌های‌ آن‌ جامعه‌ را از بین‌ خواهد برد. (دیدار جمع‌ زیادی‌ از اعضای‌ انجمنهای‌ اسلامی‌ دانش‌آموزان‌ و مسؤولان‌ و مربیان‌ تربیتی‌، ۹ /اسفند/ ۱۳۷۹)

موریانه یاس پراکنی: یک عده‌اى نشستند پاى دل دانشجو و استاد و آیه‌ى یأس خواندن و یأس‌پراکنى: آقا نمیشود، آقا نمیتوانیم، آقا فایده‌اى ندارد. اینها واقعاً مثل موریانه‌اند؛ موجودات پلید، مخرب، ویرانگر. کشور با طراوتِ تمام دارد پیش میرود. (بیانات در دیدار اساتید دانشگاه‌ها، ۱۴ /شهریور/ ۱۳۸۹)

موریانه مایوس کردن مردم: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، سخنان یکی دیگر از استادان دانشگاهها را درباره پیشرفتهای افتخارآمیز ایران در عرصه های پزشکی مورد اشاره قرار دادند و افزودند: پیشرفت در عرصه ها و علوم دیگر نیز کاملاً چشمگیر است اما عده ای مدام در گوشه و کنار آیهیأس می خوانند و برایناامید کردن مردم و دانشجویان و دانشگاهیان تلاش می کنند. ایشان، اینگونه افراد را موریانه‌های مخرب و ویرانگر خواندند و خاطرنشان کردند: طبعاً حرکت عظیم ملت ایران، مانند هر حرکت اجتماعی تاریخی با چالشهایی روبروست اما نهال انقلاب اسلامی امروز به شجره طیبه ای تبدیل شده و ایران، با طراوت تمام در حال رشد و پیشرفت است. (حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار صدها نفر از استادان دانشگاهها، ۱۴ /شهریور/ ۱۳۸۹)

موریانه کارگزاران نظام: همچنین مسئولان نظام، اعم از نمایندگان محترم مجلس و مأموران اجرایى و قضایى، باید مراقب باشند که از عوارضى که در نظامهاى طاغوتى و غیرمردمى، بیمارى همه‌گیر کارگزاران است، خود را با دقت و وسواس دور نگهدارند؛ بیمارى رفاه‌زدگى و عشرت‌طلبى؛ بیمارى زدوبند نامشروع و فساد مالى و ادارى؛ بیمارى تکبر و دورى از مردم و بى‌اهمیتى به نیاز و خواست و اراده و حضور آنان؛ بیمارى دسته‌بندیهاى ناسالم و ترجیح مقاصد باندى بر مصالح عمومى و امثال اینها، که ابتلاى به آن، مانند موریانه پایه‌هاى هر نظامى را سست و پوک مى‌کند؛ و یا دل‌سپردن به سنتهاى طاغوتى و رغبت به احیاى آن‌ها و بى‌تفاوتى یا بى‌اعتنایى به ارزشهاى اسلامى و انقلابى، که دل را مى‌میراند و نشاط و شوق خدمت به مردمى را که مخلصانه جان و مال خود را در راه انقلاب داده‌اند، سلب مى‌کند و آنان را نومید و غمگین مى‌سازد. (پیام به مناسبت دومین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینى (ره)، ۱۳ /خرداد/ ۱۳۷۰)

مصادیق موریانه دردستگاه های دولتی: خود مدیر دستگاه مراقب سلامت [آن‌] باشد و این احتیاج دارد به نگاه دائم؛ غفلت نباید کرد. بنده گاهى براى این دوستان و مدیرانى که با اینها مى‌نشینیم صحبت میکنیم، مثال میزنم، میگویم مثل این نورافکن‌هایى که ملاحظه کرده‌اید در بعضى از قلعه‌ها و مانند اینها یک نورافکنى دائم دارد همین‌طور دوْر میزند، این نورافکنِ نگاه شما باید دائم دوْر بزند؛ یعنى هیچ راه نفوذ وجود نداشته باشد؛ دائم باید نگاه کنیم، مراقبت بکنیم. واقعاً فساد مثل موریانه است؛ نگذارید که فساد و رشوه و پارتى‌بازى و اسراف و تجمّل و خرجهاى زیادى و مانند اینها، در دستگاهتان نفوذ بکند. بخشى از این علاجى که در زمینه‌ى مسائل اقتصادى آقاى دکتر روحانى اشاره کردند، در همین صرفه‌جویى‌ها و مبارزه‌ى با فسادها تأمین‌شدنى است؛ گاهى اوقات یک خرجهاى زیاد، بیخود، بیجا - حالا آنجایى که غیر حرام است، امّا زائد است؛ شاید زائد هم به یک معنا حرام باشد، امّا بالاخره با آن صراحت حرام نیست، امّا خرج زائدى است - جلویش باید گرفته بشود؛ و میتوان؛ از این طریق میتوان کارهاى بزرگ و زیادى کرد. واقعاً در دستگاههاى اجرایى، اکثریّت کارکنان، کارکنان زحمت‌کش و پاک و سالِمَند؛ [امّا] وقتى که یک مورد، دو مورد، ده مورد انسانهاى ناپاک و ناسالم در یک دستگاهى حضور پیدا میکنند، مثل میکروب، مثل موریانه آنجا فعّالیّت میکنند، زحمات این مجموعه‌ى خدمتگار و زحمت‌کش واقعاً ضایع میشود و هم بدنام میشوند، هم زحماتشان از بین میرود؛ [فساد] محیطِ اطمینان را از بین میبرد. (بیانات در دیدار رئیس‌جمهور و اعضای هیأت دولت، ۶ /شهریور/ ۱۳۹۲)

موریانه نهادهای نظارتی: فساد همچون موریانه است، با قاطعیت و تدبیر جلوی رخنه «فساد، پارتی بازی، رشوه و اسراف» را بگیرید تا اصولاً نیازی به ورود دستگاهای نظارتی به حیطه مدیریتی شما، پیش نیاید. (رهبر معظم انقلاب در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت، ۶ /شهریور/ ۱۳۹۲)

موریانه نفوذی: اگر بر فرض، عنصری نفوذی در مجلس خبرگان و یا مجلس شورای اسلامییا دیگر ارکان نظام وارد شود مانند موریانه از داخل پایه ها را می جود و سست می کند. (رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار ائمه جمعه سراسر کشور، ۱۴ /دی/ ۱۳۹۴)

موریانه مخالف ذی طلبگی: شأن طلبگى این است که انسان یک زىّ متوسطى همراه با قناعت، سلامت مالى و سادگى به طور نسبى براى خودش نگه دارد. سلامت اخلاقى، خیلى مهم است. آن وقت قداست حفظ خواهد شد. یک وقتى به مناسبتى خدمت امام رسیدیم؛ صحبت راجع به یک روحانى بود که یک تخلفى کرده بود و امام با ما مشورت مى‌کردند که با او چگونه رفتار شود. من به ایشان مفصل گفتم که این پیروزى شما در انقلاب، محصول هزار سال آبروى روحانیت شیعه است - والّا چرا باید وقتى یک مرجع به میدان آمد، مردم این‌طور به دنبالش بیایند و جانشان را فدا کنند، که در نهضت امام بزرگوار ما کردند. هزار سال آبروى شیعه متراکم شد تا به اینجا رسید که یک مرجعى مثل امام بزرگوار ما که جرئت داشت، شجاعت داشت، قابلیت داشت، روح فداکارى و آگاهى به زمان داشت، پا بگذارد وسط میدان و مردم هم به دنبالش بیایند - حالا بعضى از این هم‌لباسهاى ما مثل موریانه‌اى که در یک بنایى بیفتد، دارند این آبروى هزارساله را ذره ذره مى‌خورند و از بین مى‌برند؛ ایشان هم این معنا را تصدیق کردند. واقع قضیه همین است. باید مراقب باشیم ما جزو آن موریانه‌ها نباشیم. خداى نکرده هر عملِ زشت و وقیح و یک کار نامناسبى که از یکى از ماها سربزند، رخنه‌اى در آن ذخیره‌ى ارزشمند هزار ساله‌ى روحانیت و علماى شیعه است. (بیانات در جمع روحانیون استان سمنان، ۱۷ /آبان/ ۱۳۸۵)

ج) روش کار موریانه‌ها

روش موریانه دشمنان داخلی وخارجی: در چنین شرایطی (دشوار و پیچیده)، مسائل برای مردم مشتبه می شود و خواص گرفتار شک و تردید می شوند و این شکِ خواص، پایه حرکت صحیح جامعه اسلامی را همچون موریانه می جَوَد. ایشانیکی از مشکلات کنونی جامعه بین المللی را در شرایط کنونی، همین مسئله دانستند و افزودند: در سطح بین المللی، دشمنان از همه ابزارها برای مشوه کردن اذهان مردم اعم از عوام و خواص استفاده می کنند که از جمله آن‌ها میتوان به شعارها و ادعاهای قانونگرایی، حمایت از حقوق بشر و طرفداری از مظلوم اشاره کرد. (حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در دیدار طلاب و اساتید حوزه های علمیه، ۲۲ /آذر/ ۱۳۸۸)

روشهای موریانه ای دشمنان داخلی: دشمن درونى چیست؟ دشمن درونى خصلتهاى بدى است که ممکن است ما در خودمان داشته باشیم. تنبلى، نشاط کار نداشتن، ناامیدى، خودخواهى هاى افراطى، بدبین بودن به دیگران، بدبین بودن به آینده، نداشتن اعتماد به خود - نه به شخص خود و نه به ملت خود - اینها بیمارى است. اگر این دشمنهاى درونى در ما وجود داشته باشد، کار ما مشکل مى شود. همیشه دشمنان بیرونى ملت ایران سعى کرده اند این میکروبها را در درون جامعه ى ایرانى رسوخ دهند: «شما نمى توانید»، «شما قادر نیستید»، «آینده تان تاریک است»، «افقتان تیره است»، «بیچاره شدید»، «پدرتان درآمد». سعى این بوده است که ملت ما را ناامید، کسل، بى اعتمادبه‌نفس، تنبل و چشم به دست بیگانه بار بیاورند؛ اینها دشمنان درونى است. در طول سالهاى قبل از بروز حرکت اسلامى در کشور ما، بلاى عمده ى ملت ما اینها بود. اگر ملتى این بیمارى ها را داشته باشد، این ملت پیشرفتش ممکن نیست؛ اگر ملتى مردمش تنبل باشند، ناامید باشند، اعتمادبه‌نفس نداشته باشند، با همدیگر پیوند نداشته باشند، به همدیگر بدبین باشند، از آینده ناامید باشند، چنین ملتى پیش نخواهد رفت؛ اینها مثل موریانه اى که در درون پایه ى بنا بیفتد، بنا را ویران مى کند؛ مثل کرمى است که داخل میوه قرار بگیرد، میوه را فاسد مى کند. باید با این صفات مبارزه کرد. ملت ما باید امیدوار، داراى اعتمادبه‌نفس، خوشبین به آینده، علاقه مند به پیشرفت و معتقد و مؤمن به معنویاتى باشد که او را در این راه کمک مى کند. بحمداللَّه امروز ملت ما چنین اعتمادبه‌نفس و چنین امیدى دارد؛ باید اینها را تکمیل کرد. اگر ما بتوانیم این دشمنها را در درون خود، در جان خود، در فرهنگ عمومى جامعه ى خود از کار بیندازیم، دشمن بیرونى هم نمى تواند به ما صدمه و لطمه اى برساند. (اجتماع بزرگ زائران و مجاوران حرم مطهر رضوى، ۱ /فروردین/ ۱۳۸۶)

روش آرام موریانه وار دشمن خارجی: بله، حفره‌های معنوی در تمدّنها خیلی زود خودش را نشان نمیدهد؛ غرب خب یک حرکتی کرد، حرکت صنعتی کرد، علم پیدا کرد، ثروت پیدا کرد، دنیا را گرفت، هیاهو کرد امّا آن رخنه‌ی اصلی و اساسی، رخنه‌ی معنوی در درون او، مثل موریانه کار خودش را میکند. منتها زود نشان نمیدهد؛ گاهی بعد از قرنها نشان میدهد خودش را؛ حالا دارد نشان میدهد، الان دارد نشان میدهد؛ شما اروپا را نگاه کنید، آمریکایک جور، اروپا یک جور، کشورهای تابع آن‌ها یک جور؛ آن وقت در این دنیای این‌چنینی، اسلام، مردم‌سالاریِ اسلامی، حرکت اسلامی، تمدّن اسلامی با استفاده‌ی از امکانات کنونی دنیا و ابزارهای موجود دنیا روز‌به‌روز دارد رشد پیدا میکند؛ این برای آن‌ها ترس‌آور است، رعب‌آور است؛ طبیعی است که دشمنی میکنند. (بیانات در دیدار مردم قم، ۱۹ /دی/ ۱۳۹۷)

نقشه موریانه ای امریکا: آن‌ها (دولتمردان و دولتزنان آمریکا) هى دنبال اینند که یک کارى پیدا کنند. یکى از کارهاى مهم آن‌ها این است که با روشهاى موذیانه و موریانه‌وار، بین ما اختلاف بیندازند؛ این جزو کارهاى رائج اینهاست، این کار را از قدیم انجام میدادند. البته متبحر و کارشناس کامل این کار، انگلیسى‌هاى خبیثند؛ آن‌ها در زمینه‌ى ایجاد اختلاف، از همه کارشناس‌ترند؛ آمریکائى‌ها پیش آن‌ها شاگردى میکنند، از آن‌ها یاد میگیرند! ایجاد اختلاف از راه‌هاى نفوذ، مثل موشهاى دزد، مثل موریانه، وارد شدن و نفوذ کردن؛ اینها جزو کارهاى متعارف آنهاست. ما باید حواسمان جمع باشد. باید اختلافات به حداقل برسد. (بیانات رهبر انقلاب در دیدار دانش‌آموزان‌ و دانشجویان در آستانه‌ى روز ملى مبارزه با استکبار جهانى‌)،

د) موریانه دراردوگاه دشمن وعبرت آموزی

موریانه داخل امریکا: یکی از رؤسای جمهور سابق آمریکا میگوید آمریکایک اُلیگارشی است -یعنی حکومت طبقه‌ی خاص، بدون دخالت مردم- با رشوه‌خواری سیاسی نامحدود؛ آثار فقر هم در آمریکا فراوان، خیابان‌خوابی‌ها بسیار زیاد. آمار اینها را البتّه نوشته‌اند، بنده حالا دیگر نمیخواهم این آمارها را [بگویم]؛ آدم خیلی هم به جزئیّات این آمارها خاطرجمع نمیشود، لکن مشخّص است؛ ده‌ها میلیون فقیری که نان شب ندارند؛ تعداد بسیار زیادی که شب ناچارند در خیابان بخوابند. یک خرده که هوا سرد میشود، شما در خبرها می‌شنوید که در آمریکا این قدر آدم مردند؛ خب چرا بمیرند؟ مثلاً فرض کنید سرمای پنج درجه زیر صفر که مردن ندارد؛ [امّا] چون در خیابان میخوابد، چون خیابان‌خواب است [میمیرد]. گرما هم که زیاد میشود -۴۰ درجه یا ۴۲ درجه- یک عدّه‌ای میمیرند، چون در خیابانند، خیابان‌خوابند. حالا آمار جنایتها و آمار فسق و فجورها [بماند]؛ چیزهای عجیب و غریبی از لحاظ اجتماعی در آن کشور رایج است که انسان میفهمد اینها مثل خوره افتاده به جان این کشور و مثل موریانه دارد این را از بین میبرد. [آمریکایی‌ها] ظاهر را آرایش میدهند، شُکوه و جلال میدهند به ظاهر قضیّه، برای اینکه هم دیگران را فریب بدهند، هم بعضی‌ها را در دنیا بترسانند؛ ظاهر قضیّه آرایش است، شُکوه و جلال است. من این جور یادداشت کرده­ام: نوشته­ام همچنان که شُکوه و جلال کشتی معروف تایتانیک مانع از غرق شدن آن نشد، شُکوه و جلال آمریکا هم مانع از غرق شدنش نیست و آمریکا غرق خواهد شد. (بیانات در دیدار مردم آذربایجان شرقی به‌مناسبت سالروز قیام بیست‌ونهم بهمن ۱۳۵۶ مردم تبریز، ۲۹ /بهمن/ ۱۳۹۸)

موریانه در اردوگاه دشمن: این را من عرض میکنم که امروز جبهه‌ی مقاومت در منسجم‌ترین وضعیّت در چهل سالِ گذشته‌ است؛ در منطقه و در مراکزی حتّی فراتر از منطقه؛ اینیک واقعیّت است. نقطه‌ی مقابل، قدرت استکباری است؛ قدرت استکباری آمریکا، قدرت فتنه‌انگیزی و خباثت رژیم صهیونیستی، از چهل سال پیش به این طرف بمراتب تنزّل کرده‌اند و پایین رفته‌اند؛ ما این را در محاسبات خودمان باید لحاظ کنیم. اینکه در وضع سیاسی آمریکایا در وضع اجتماعی و اقتصادی آمریکا چه اتّفاقاتی افتاده و دارد می‌افتد، باید در محاسبات ما وارد بشود. این را باز بعضی از خود آمریکایی‌ها گفته‌اند، بعضی‌ها میگویند «افول موریانه‌وار»؛ که این را [یک] نویسنده‌ی آمریکایی میگوید. در مورد افول اقتدار آمریکایی میگوید «افول موریانه‌وار»؛ یعنی مثل موریانه از درون دارد پوک میشود -خود نهادهای درون آمریکا این را میگویند- هم در عرصه‌ی اقتصادی این جور است، هم در عرصه‌ی‌ اجتماعی این جور است، هم در عرصه‌‌ی سیاسی این جور است. آمارهای واضحی وجود دارد در مورد وضع اقتدار اقتصادی آمریکا و تأثیر آمریکا در اقتصاد جهانی که در طول این چندین دهه به شکل عجیبی سقوط کرده که حالا آمارهایش هست، یادداشتش را هم من دارم منتها حالا جزئیّاتیادداشت‌ها را لزومی ندارد که عرض بکنم. در بخش سیاسی هم اقتدار آمریکا افول کرده. (بیانات در مراسم سی‌امین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمه‌الله) در جوار مرقد مطهر امام راحل، ۱۴ /خرداد/ ۱۳۹۸)

موریانه درکاخهای استکبار: حضرت آیت الله خامنه اى ورع، پرهیزکارى، تلاش بى وقفه و انجام دادن صحیح و محکم کارها را زمینه ساز توفیقات بیشتر نظام خواندند و افزودند: اگر کارها بر این منوال به پیش رود، بلاشک قدرتهاى بزرگتر از "مجموعه آمریکا و هم پیمانانش "نیز نمى توانند کمترین آسیبى به ایران اسلامى وارد کنند. مقام معظم رهبرى توجه به برخى قواعد طبیعى را عوامل افزایش ثروت و علم در بعضى از کشورهاى غربى توصیف کردند و گفتند: با وجود این، مسائلى مانند فقر برخى قشرها، سرکوب عواطف انسانى و فقدان امنیت روانى همچون موریانه این کاخهاى ظاهرى قدرت را از درون تهى مى کند و بى تردید روزى آن‌ها را فروخواهد ریخت. (دیدار جمع مسئولان دستگاههاى اجرایى استان آذربایجان غربی، ۳۰ /شهریور/ ۱۳۷۵)

ه) لزوم مبارزه با موریانه‌ها

مبارزه با موریانه‌ها: بعضى افراد، بدون توجه به این مسائل (توانایی های داخلی و...)، روحیه‌ها را تضعیف مى‌کنند. این، همان مضطرب کردن درونى است. اسلام، با این هم مبارزه مى‌کند. شما پاسداران با این هم باید مبارزه کنید. شما با آن خوره و موریانه‌اى که از درون به جان نظام اسلامى مى‌افتد و روحیه‌ى جوانان را تضعیف مى‌کند، باید مبارزه و مقابله کنید. (بیانات مقام معظم رهبرى در دیدار سپاه پاسداران ونیروى انتظامى، به مناسبت سوم شعبان، ۶ /بهمن/ ۱۳۷۱)

حراست در برابر موریانه‌ها: دشمن وحدت ملى و ایمان عمیق دینى را هدف قرار میدهد. دشمن روحیه ى صبر و استقامت مردان و زنان ما را هدف قرار میدهد؛ این تهاجم از تهاجم نظامى خطرناکتر است. در تهاجم نظامى شما طرفتان را میشناسید، دشمنتان را مى بینید؛ اما در تهاجم معنوى، تهاجم فرهنگى، تهاجم نرم، شما دشمن را در مقابل چشمتان نمى بینید. هوشیارى لازم است. من از همه ى ملت ایران بخصوص از خانواده هاى شهیدان و از همه ى شما عزیزان، بخصوص از جوانها خواهش میکنم با هوشیارى کامل مرزهاى فکرى و روحى را حراست کنید. نگذارید دشمن مثل موریانه اى به جان پایه هاى فکرى و اعتقادى و ایمانى مردم بیفتد و آن‌ها را دچار رخنه کند؛ این مهم است. همه وظیفه داریم مرزهاى ایمانى و مرزهاى روحى خودمان را حفظ کنیم. (بیانات در دیدار خانواده هاى شهدا و ایثارگران کردستان، ۲۲ /اردیبهشت/ ۱۳۸۸)

 

سخن پایانی

وقتی متوجه شدید که شهر و کشورتان مورد هجوم موریانه‌ها قرار گرفته، و بخصوص این که گرگهای درنده بیرون منتظر شکار فرصتها هستند و می تواند خیلی دیر شده باشد. خانه و کشور شما بسیار با ارزش اند و ممکن است امکان مجددی برای سرمایه گذاری و بازسازی مجدد نداشته باشیم، لذا موریانه‌های انقلاب و نظام و کشور نباید رها شوند. و ضروری است که برای محافظت از خانه وکشورخود، گام هایی برداریم و اقدام های لازم را انجام دهیم. قبل از اینکه به طور مستقیم روش های کنترل موریانه‌های کشور وشهر را انجام دهیم، باید اطلاعاتی در مورد آن ها داشته باشیم. (بصیرت) وسپس بصورت برنامه ریزی شده ویا آتش به اختیار، بایستی نفت داخل لانه آن‌ها ریخت.

 

 

 

برچسب ها: دکتر سید جواد هاشمی فشارکی ، پژوهشگر ، کتاب مدیریت بحران و مدیریت شهری ، موریانه‌ های انقلاب

 

 

http://www.598.ir/fa/news/477050/%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D8%AF%D9%88%D9%84%D8%AA-%D9%88-%D8%B4%D9%88%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B4%D9%87%D8%B1

 

 

#############################################################################################

#######################################################################################

##################################################################################

اطلاعات مکمل موریانه ها 

################################################################################

########################################################################################

###############################################################################################

https://article.tebyan.net/24829/%D8%B1%D8%A7%D8%B2-%D8%AE%D9%84%D9%82%D8%AA-%D9%85%D9%88%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86%D9%87

 

"راز خلقت موریانه"

 

مطالعه در کشورعجیب، منظم و دو سه میلیونی موریانه ها، همچنین بررسی ارتباط دائم آنها با یکدیگر، بیانگر این حقیقت است که موریانه ها هم حرف می زنند و هم زبان مخصوص به خود دارند.

لانه موریانه ها که نیمی از آن در زیرزمین و نیمی از آن روی زمین است، مخروطی شکل و با ارتفاع شش الی هشت متر از دور دیده می شود. در هر یک از این لانه ها یک ملکه وجود دارد که حدود ده تا پانزده سال عمر می کند و هر سال تعداد فرزندان وی زیاد می شود. چرا که ملکه هر دو ثانیه یک تخم می گذارد.

ساختمان خانه موریانه ها از دارای چندین طبقه است که در ورودی آن، برخلاف ساختمان های بشری، در بالای عمارت قرار دارد. طبقات و ساختمان خانه موریانه ها به شرح زیر است:

طبقه دوم: خوابگاه تابستانی کارگران.

طبقه سوم: اطاق نهار خوری تابستانی.

طبقه چهارم: انبار آذوقه.

طبقه پنجم: سرباز خانه.

طبقه ششم: مقر تابستانی ملکه.

طبقه هفتم: انبار تره بار.

طبقه هشتم: آغل حیوانات شیرده . (موریانه ها شته درختان را اسیر کرده، به لانه خود برده،از آنها مراقبت می کنند و از شیره و عصاره ای که این شته ها می سازند، استفاده می کنند.)

طبقه نهم: اطاق بچه ها.

طبقه دهم: اطاق بازی.

طبقه یازدهم: بیمارستان و تأسیسات پزشکی.

طبقه دوازدهم: خوابگاه زمستانی کارگران و گورستان.

طبقه سیزدهم: مقر زمستانی ملکه.

اگر این کشور عجیب دو سه میلیونی را خطری تهدید کند، بلافاصله همه موریانه ها به وسیله ماموران انتظامات یا فرد مطلع با خبر شده وآماده مقابله با خطر می گردند.

 

 

 

" تعویض موریانه نگهبان و احوالپرسی آنان "

سربازان نگهبان در ورودی به لانه، به پاسداری مشغول اند و لحظه ای غفلت نمی کنند. این سربازان ریز به محض احساس خطر، دیگران را خبر می کنند. نگهبانان درفواصل معین و دقیق عوض می شوند، از اینجا می توان استنباط نمود که موریانه دارای قادربه تشخیص وقت است. همچنین از نزاکت و ادب نیز بی بهره نیستند، هنگامی که همدیگر را ملاقات می کنند، به هم نزدیک شده و بینی به همدیگر می مالند. مثل اینکه می خواهند یکدیگر را بشناسند یا سلام و احوالپرسی کنند. پس ازآن خداحافظی کرده و به راه خود ادامه می دهند.

 

"اعلام خطر موریانه ها"

موریانه ها برای اینکه خطر را به سایرین اطلاع دهند، سرشان را به دیواره چوبی لانه خود میکوبند، در نتیجه ارتعاشی در داخل محفظه خالی درخت ایجاد شده و سایر موریانه ها آگاه می گردند. دارکوب ها وقتی می خواهند به طعام لذیذی از موریانه دست یابند، چند بار به درخت پوسیده ای نوک می زنند، ضربه های وارده در داخل حفرات و لانه موریانه ها ارتعاشاتی شبیه به آنچه گفته شد، به وجود می آورد و موریانه ها به خیال اینکه خطری آنها را تهدید می کند، از یک سمت لانه راه فرار اختیار می کنند. اما دارکوب با زبان باریک و چسبناک خود راه را بر آنها می بندد و دام چرب و نرمی برایشان می گستراند.

 

 

"گفتگو با گرسنه ها"

موریانه ها مانند مورچه ها در تمام امور با هم همکاری می کنند. این همکاری دلالت بر ارتباط مستقیم و دقیق همه آنها با یکدیگر دارد. به عنوان مثال در جامعه موریانه ها گرسنه وجود ندارد. یعنی گرسنه با سیر تماس می گیرد و احتیاج خود را با او در میان می گذارد. خمیری که موریانه های مأمور تهیه غذا از چوب می سازند، پیش از آن که کاملاً هضم شود، از ده معده مختلف عبور می کند. تقسیم آن بنا بر قاعده بسیار صحیحی انجام می گیرد. هر قدر موریانه ای گرسنه تر باشد، از محتوای" معده اجتماع" خود کمتر به دیگران می دهد و در عوض ازعابرین، بیشتر خوراک هضم شده می گیرد. اگر موریانه ای که بسیار گرسنه است، با موریانه ای که گرسنه تر از خود او است برخورد نماید، بدون تأمل، قسمتی از غذای کمی که در معده دارد را به او می دهد. بدین طریق شرایط تغذیه در تمام کشور موریانه ها یکسان است. در جوار موریانه های سیر موریانه گرسنه ای وجود ندارد. در کشور آنها فقیر و ثروتمند نیست. آنها با این روش بسیار هوشمندانه و ساده، جامعه کاملی را بنا نهاده اند . به علاوه بد نیست بدانیم که تشکیلات جامعه مورچه ها و زنبورها هم همینطور است.

 

##################################################################################################

##################################################################################################

https://www.beytoote.com/housekeeping/skill/vermin-moth.html

 



ازبین بردن حشرات موذی

 
مجموعه: مهارتهای زندگی
 

سوسک

 

به دام انداختن سوسک:

دیگر نگران از بین بردن حشرات موذی خانه ی خود نباشید،ما راه کارهای جدیدی را به شما ارائه می دهیم کافیست فقط یک بار امتحان کنید.برای از بین بردن سوسک علاوه بر سم های داخل بازار از این روش هم می توانید استفاده کنید: مقداری مربا داخل یک شیشه نوشابه یا شیشه آبلیمو بریزیدو بطور خوابیده در زیر کابینت یا هر جای دیگر که لازم است قرار دهید.بخاطر طعم مربا سوسک ها به داخل بطری می روند. در این موقع سوسک ها درون بطری رفته و بیرون آمدن آنها محال است.

 

از بین بردن مورچه:

می توانید سر راه مورچه ها نمک بپاشید.

می توانید روی مورچه ها نفت بریزید،تمام مور چه ها از بین می روند.

چند پوست خیار مورچه ها را فراری می دهد.

چند دانه میخک در کابینت مورچه ها را فراری می دهد.

 

بید زدگی

 

جلو گیری از بید زدگی:

برای جلوگیری از بید زد گی می توانید نفتالین را لای لباس بگذارید.ویا از این روش استفاده کنید، نفتالین را از درون لباس به لباس سنجاق کنید و لباس را داخل کمد آویزان کنید. با این کار بوی نفتالین هم کمتر استشمام می شود.

 

جلوگیری از بید زدگی بدون نفتالین:

اگر می خواهید به لباس نفتالین نزنید می توانید لباسهایتان را درون کیسه ای پلاستیکی قرار دهید با این روش لباس به هیچ عنوان بید نمی زنند.

 

شپشک

فراری دادن شپشک:

اگر یک برگ بو(برگ خشک ومعطری که در طبخ غذا بکار می رود)درون آرد گندم،ذرت،آرد نخودچی و... قرار دهید هرگز شپشک نمی زند.

 

موریانه

  • پاکسازی همیشگی خانه از سوسک ها
  • اصول اتوکشی

 

از بین بردن موریانه:

تنها راه ومؤثرترین راه برای از بین بردن موریانه به روش سنتی نفت است. تمام وسایل را از اتاق یا جایی که موریانه وجود دارد خارج کنید وهر روز صبح با آب پاش به دیوار و تمام سطح زمین نفت بپاشید با اینکار تمام موریانه ها از بین می روند.

اگر جلوی موریانه زودتر گرفته نشود به تمام خانه منتقل می شود وخسارات جبران ناپذیری به شما وارد می کند.

 

  بیشتر بخوانید: از بین بردن حشرات ریز سیاه در خانه

 

توجه: امروزه قبل از تأسیس بنا به صورت مکانیزه و کاملاُ عملی و مطمئن وجود موریانه را به ساختمان غیر ممکن می سازند در صورتی که در منزل شما موریانه مشاهده شد بهترین راه مراجعه به مراکز مجاز مبارزه با حشرات موذی است که به وسیله داروهای مشخص آنها را ریشه کن می کنند.

 

  • درمان اختلالات گفتاری کودکان

  • دسترسی به پزشک متخصص درهر زمان ومکان

مگس

زباله و مگس:

برای اینکه مگس در محیط زندگی شما وجود نداشته باشد، باید بهداشت را کاملاُ رعایت کنید واز ریختن زباله جداُ خودداری کنید و به دو روش زیر عمل کنید:

1- زباله های خود را درون کیسه زباله بریزید و در آن را ببندید.

1- مقداری آب روی زباله ها بریزید و بگذارید در آفتاب خشک شود. سپس روی آن کمی پودر صابون بپاشید.

 

زنبورعسل

دور کردن زنبور از باغ و باغچه:

برای دور کردن زنبور از باغ و باغچه می توان در باغچه بوته ی گوجه فرنگی کاشت تا زنبور ها از بوی برگ های گوجه فرنگی فراری شوند.

 

ساس

ساس حشره ی خون آشام:

ساس،حشره ای است کوچک که طول بدن آن4 تا 5 میلیمتر است. رنگ آن قهوه ای مایل به قرمز است در مکان های کثیف بیشتر دیده می شود. ولی در جاهای تمیز هم پیدا می شود. این حشره خرطوم نازک وبسیار تیز خود را وارد بدن میزبان می کند و خونش را می مکد.ناقل بیماری های متعددی از قبیل طاعون، جذام و تب های مختلف می باشد. برای از بین بردن این حشره باید از سم مخصوص استفاده کرد و چند هفته یکبار بدین منظور سمپاشی کنید تا این حشره ها کاملاُ از بین بروند.

 

کک

کک حشره ای موذی:

این حشره 2 تا 4 میلیمتر طول دارد و بال ندارد.ولی پاهای عقبی آن خیلی بلند است و به سادگی می تواند،بجای پریدن خیز بردارد این حشره اجزایی سخت در دهان دارد.که برای سوراخ کردن و مکیدن خون انسان و حیوان بکار می برد.علاوه بر کک مخصوص انسان، کک سگ و موش هم وجود دارد. کک موش سبب انتقال تیفوس وطاعون به انسان است. برای مبارزه با این حشره از پودر حشره کش و اسپری استفاده کنید. علاوهبر سلب آسایش افراد خانواده، بچه ها را نیز به بیماری های مختلف دچار می کند در این مورد نظافت محیط مطرح نیست و پیشگیری وجود ندارد.

 

https://www.beytoote.com/housekeeping/skill/vermin-moth.html