روز شمار قمری - کتاب
1- ملامحمدحسین بن محمد جعفر فشارکی،
روز شمار قمری
روزشمار قمری
مشخصات کتاب:
روزشمار قمری
کد: 720
گردآوری: علی حائری و همکاران
ناشر و تهیه کننده: مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما
لیتوگرافی: سروش مهر
چاپ و صحافی: نگارش
نوبت چاپ: اول / 1381
شمارگان: 2000
بها: 2500 تومان
حق چاپ برای ناشر محفوظ است
نشانی: قم، بلوار امین، مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما
پست الکترونیکی: Email: IRC@IRIB.COM
تلفن: 2935803 و 2910602 نمابر: 2933892
شابک:2-37-7808 -964ISBN: 964-7808-37-2
ص:1
عناوین اصلی کتاب شامل:
اشاره؛ دیباچه؛ محرم؛ صفر؛ ربیع الاول؛ ربیع الثانی؛ جمادی الاوّل؛ جمادی الثانی؛ رجب؛ شعبان؛ رمضان؛ شوال؛ ذوالقعدة؛ ذوالحجة؛ کتاب نامه
- اشاره
- دیباچه
- محرم
- صفر
- ربیع الاول
- ربیع الثانی
- جمادی الاوّل
- جمادی الثانی
- رجب
- شعبان
- رمضان
- شوال
- ذوالقعدة
- ذوالحجة
- کتاب نامه
روز شمار قمری
https://www.ghbook.ir/index.php?option=com_dbook&task=viewbook&book_id=13359&Itemid=167&lang=fa
در صفحه 340 کتاب امده است :
ص:340
_ ولادت عالم شیعی «ملاحسین فشارکی» (1266 ق)(1)
اشاره
ذوالحجه
زیر فصل ها
1 ذوالحجه
2 ذوالحجه
3 ذوالحجه
4 ذوالحجه
5 ذوالحجه
6 ذوالحجه
7 ذوالحجه
8 ذوالحجه
9 ذوالحجه
10 ذوالحجه
11 ذوالحجه
12 ذوالحجه
13 ذوالحجه
14 ذوالحجه
15 ذوالحجه
16 ذوالحجه
17 ذوالحجه
18 ذوالحجه
19 ذوالحجه
20 ذوالحجه
21 ذوالحجه
22 ذوالحجه
23 ذوالحجه
24 ذوالحجه
25 ذوالحجه
26 ذوالحجه
27 ذوالحجه
28 ذوالحجه
29 ذوالحجه
30 ذوالحجه
1 ذوالحجه
1 ذوالحجه
_ ازدواج امیرالمؤمنین امام علی(ع) و حضرت فاطمه ی زهرا(س) (2 ق)(2)
1- ملامحمدحسین بن محمد جعفر فشارکی، فقیه و متکلم نامدار، در سال 1266 ق در اصفهان به دنیا آمد. او در زادگاه خویش از اساتیدی همچون برادرش ملامحمدباقر فشارکی، حاج شیخ محمدباقر مسجدشاهی و میرزامحمد هاشم چهار سوقی بهره برد و سپس در نجف در حلقه ی درس میرزای بزرگ شیرازی، میرزا حبیب اللّه رشتی قرار گرفت. بیشترین استفاده ی آخوندِ فشارکی از محضر درس شیخ زین العابدین مازندرانی بود و از او اجازه ی اجتهاد دریافت کرد. وی سپس به اصفهان مراجعت نمود و به درس و بحث و ارشاد مردم پرداخت و در اواخر عمر، مرجعیت تام یافت. در حلقه ی درس آخوند فشارکی جمعی کثیر از فرزانگان و فضلا حاضر می شدند که آیت اللّه سیدشهاب الدین مرعشی نجفی از آن جمله بود. هم چنین از این عالم برجسته تالیفاتی برجای مانده که حاشیه ی رسایل از آن جمله اند. وفات ملاحسین فشارکی در سال 1353 ق در 87 سالگی در اصفهان روی داد و در همان شهر به خاک سپرده شد.
2- خواستگاران بسیاری از شخصیت های بزرگ صدر اسلام، حضرت زهراس را برای همسری خود، از پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله خواستگاری کردند. اما پیامبر صلی الله علیه و آله به هیچ یک از آن ها پاسخ مثبت نداد و از ایشان روی برمی گردانید. تا این که امام علی(ع) به محضر پیامبر صلی الله علیه و آله آمد و خواستگاری نمود. پیامبر فرمود: یا علی! پیش از تو کسانی از فاطمه خواستگاری کرده اند و او در همه، اظهار کراهت کرده است. اما تو منتظر باش تا برگردم. رسول اللّه به اطاق حضرت زهرا رفت و فرمود: فاطمه جان، علی بن ابی طالب کسی است که قرابت و فضل و اسلام او را شناخته ای. من از پروردگارم خواسته ام، تو را به بهترین و محبوب ترین خلقش تزویج کند. حال، علی از تو خواستگاری می کند. نظرت چیست. فاطمه ساکت شد ولی روی برنگردانید و رسول اللّه در قیافه ی فاطمه، نارضایتی احساس نکرد. آنگاه حضرت به پاخاست و فرمود: اللّه اکبر. سکوت فاطمه حاکی از رضایت اوست. در این هنگام جبرییل نازل شد و گفت: یا رسول اللّه ! فاطمه را به علی تزویج کن. خدا، فاطمه را برای علی و علی را برای فاطمه پسندیده است، آنگاه آن حضرت، فاطمه را به علی تزویج کرد. بعد از تهیه ی مقدمات، آن دو بزرگوار با هم ازدواج کردند. پیامبر در این باره فرموده است: من فاطمه را به ازدواج علی(ع) در نیاوردم مگر آن هنگام که خدا، آن را به من فرمان داد. بدین ترتیب، نور به نور رسید و صدیقه ی طاهره به منزل حضرت علی(ع) قدم گذاشت تا از آن وصلت مبارک، دو سید جوانان اهل بهشت و زینَبین و پس از آنها ائمه ی اطهار و راهنمایان توحید، قدم به دنیا گذارند و ظلمت جهان را منور فرمایند.