***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

########## بنام خدا ##########
#پایگاه جامع اطلاع رسانی در موضوعات زیر #
..... با سلام و تحیت .. و .. خوشامدگویی .....
*** برای یافتن مطالب مورد نظر : داخل "طبقه بندی موضوعی " یا " کلمات کلیدی"شوید. ویا کلمه موردنظر را در"جستجو" درج کنید.***

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
محبوب ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر

وکیل دکتر محمد جعفری فشارکی در ادامه جلسه به عنوان رئیس سنی انتخاب و اظهار داشت:

داخلی  صفحه مصوبات هیأت مدیره  آرشیو خبر

 

امتیاز مثبت

۱

اولین جلسه هیات مدیره دوره دوازدهم کانون وکلای دادگستری استان اصفهان

تاریخ انتشار : پنجشنبه ۹ بهمن ۱۳۹۹ ساعت ۱۷:۰۵

کد مطلب: 2804

 

اولین جلسه هیأت مدیره دوازدهم روز یکشنبه مورخ ۱۳۹۹/۱۱/۰۹با موضوع تودیع و معارفه هیات مدیره دوره دوازدهم برگزار شد.

اولین جلسه هیات مدیره دوره دوازدهم کانون وکلای دادگستری استان اصفهان

اولین جلسه هیات مدیره دوره دوازدهم کانون وکلای دادگستری استان اصفهان

روز پنج شنبه مورخ ۹۹/۱۱/۰۹ اولین جلسه هیات مدیره دوره دوازدهم با حضور اعضای منتخب خانم دکتر لیلا رئیسی، وکیل امیر حسین سجادیه، وکیل دکتر یاسین صعیدی، وکیل محمد جعفری فشارکی، وکیل سیامک اکبری،وکیل داود عابدی، وکیل شهرام محقق، وکیل مجتبی اسدیان و جمعی از وکلا در محل کانون برگزار شد.

کتر لیلا رئیسی ریاست هیات مدیره کانون وکلای دادگستری اصفهان در دوره یازدهم در ابتدای جلسه تودیع و معارفه هیات مدیره دوره دوازدهم ضمن برشمردن دستاوردهای هیات مدیره پیشین گفت :《 در دوره یازدهم هیات مدیره بیشترین هجمه ها به نهاد وکالت وارد شد، اما علی رغم همه اختلاف سلیقه ها، اعضای هیات مدیره تمامی تلاش خود را در حل معضلات صنفی به کار بردند و مفتخریم که بیش از ۸۰ درصد مصوبات به اتفاق آرا بوده است.》

وی در ادامه راه اندازی اتوماسیون اداری، برگزاری اجلاس روسای کانون ها در اصفهان، اخذ سند اعیانی باشگاه کانون و طی مراحل پایانی اخذ سند ساختمان اداری کانون را از مهمترین دستاوردهای صنفی و داخلی کانون در دوره یازدهم هیات مدیره دانست.

لیلا رییسی پس از قدردانی از تک تک اعضای سابق هیات مدیره به مساله برگزاری انتخابات اخیر هیات مدیره کانون اصفهان پرداخت و خاطر نشان کرد سعی ما در برگزاری به موقع انتخابات بود، اما به علت وضعیت شیوع ویروس کرونا پس از چهار مرتبه استعلام از ستاد ملی مقابله با کرونا موفق به برگزاری انتخابات شدیم و برای اولین بار در کانون اصفهان انتخابات را به صورت الکترونیک برگزار نمودیم.

وی در ادامه با اشاره به هجمه های وارد شده در خصوص انتخابات گفت:《نظر شخصی من سکوت در برابر این همجمه ها بود، زیرا در این زمان ما بیش از هر زمان دیگری نیاز به اتحاد و وحدت وکلا داریم》

لیلا رئیسی در پایان سخنان خود اعضای منتخب هیات مدیره را نماینده تمامی وکلا دانست و گفت ما تمام تلاشمان را به کار خواهیم گرفت تا این نمایندگی را به نحو شایسته انجام دهیم و قطعا در انجام این وظیفه به همکفری و تعامل وکلا نیاز داریم. 

در ادامه وکیل شهرام محقق عضو علی البدل هیات مدیره دوازدهم ضمن تشکر از تلاش های اعضای هیات مدیره پیشین که در جهت حفظ منافع تک تک همکاران بوده است، گفت:  《 دوره گذشته شدیدترین هجمه ها به نهاد وکالت وارد شد و تمام توان کانون ها را گرفت و مقابله با این هجمه ها بعضا در توان و ظرفیت کانون ها نبود، زیرا مقداری از این هجمه ها خواست حاکمیت بود.》

وی در ادامه یک تشکر و یک درخواست را از هیات نظارت مطرح نمود. تشکر برای برگزاری الکترونیک انتخابات پس از چندین دوره و پذیرفتن مسئولیت برگزاری الکترونیک انتخابات که مورد راستی آزمایی هم قرار گرفت و درخواست از ریاست هیات نظارت دکتر لیلا رئیسی برای معذرت خواهی از وکلا به خاطر تصویب تعرفه ۵ به جای ۸ ، زیرا این تصمیم یک تصمیم اشتباه بوده است و باعث شده تعدادی از کاندیداها انصراف بدهند.》

در پاسخ به صحبت های وکیل شهرام محقق، دکتر لیلا رئیسی ریاست هیات نظارت پاسخ داد:《بنده به هیچ عنوان اعتقادی به اشتباه بودن این تصمیم ندارم و اگر دادگاه انتظامی قضات در قسمت پایانی رأی خود نظر ارشادی مطرح نموده، نظر قاضی دادگاه بوده است. کما اینکه کانون فارس ۳۲ مرتبه انتخابات را با تعرفه ۵ تایی برگزار نموده است و دوبار اعتراض وارده به انتخابات در دادگاه عالی انتظامی قضات مطرح شده و هیچ گاه این دادگاه مخالفتی با برگزاری انتخابات با این نوع تعرفه نکرده است. همچنین حدود ۱۵ کانون با تعرفه موصوف، اقدام به برگزاری انتخابات می نمایند و در اعتراضاتی که بعضا در دادگاه عالی انتظامی قضات مطرح شده است، این دادگاه هیچ رایی در رد این نوع تعرفه نداشته است. مضافا اینکه در استعلام اسکودا از کانون ها در برگزاری انتخابات، اعضای هیات مدیره متفق القول با برگزاری انتخابات با تعرفه ۵ تایی و با استدلال منطقی و ریاضی موافقت کردند و همچنین در پیش نویس لایحه استقلال کانون های وکلا صراحتا پیش بینی شده است تعرفه ها باید به صورت ۵ تایی باشد. زیرا برگزاری انتخابات با تعرفه ۸ تایی به نوعی خلاف اصل حاکمیت اراده است.》

در ادامه دکتر قائم فرد عضو هیات مدیره دوره یازدهم با تاکید بر استقلال وکلا گفت:《 نباید دعوای داخل را به خارج ببریم. مطرح نمودن مسائل داخلی کانون در مراجع قضایی و غیر قضایی خلاف استقلال کانون وکلا است.》وی ادامه داد: « بنده معتقدم اگر قرار است به هشت نفر رأی داده شود، باید تفکیک گردد یعنی بین اعضای اصلی و علی البدل، تفکیک صورت بگیرد؛ بالاخره کار درست باید از جایی آغاز شود.»


وکیل دکتر محمد جعفری فشارکی در ادامه جلسه به عنوان رئیس سنی انتخاب و اظهار داشت:« در مقدمه انتخاب هیئت رئیسه چند توصیه دارم: اول به خودم و سپس به همکاران؛ فضای انتخابات را پشت سر گذاشتیم سعی کنیم در عمل هم پشت سر بگذاریم. فضای انتخابات، فضای احساس و رقابت است. اقتضای ادامه هیأت مدیره آن است که آن فضا رها شود. اگر تا دیروز رقیب بودیم امروز به لحاظ غبطه موکلین باید رفیق باشیم و عزیزان حتما از این درایت برخوردارند. خدای ناکرده کاری نکنیم انتخاب کنندگان، پشیمان شوند. باید بلوغ عقلی و فکری خود را ثابت کنیم و ثابت کنیم میراث داران شایسته ای برای پیشینیان خود هستیم. فضای بیرونی کانون، توسط دکتر رئیسی به خوبی ترسیم شد. ما نیاز به دشمن تراشی نداریم؛ به اندازه کافی دشمن داریم. کار به جایی رسیده که داشتن وکیل، اماره بی حقی است. در این فضا کار کردن بسیار دشوار است. در این فضای سراسر هجمه آلود که درصدد گرفتن هویت و کیان ما هستند باید دوباره کانون اصفهان را به جایگاهی که بود بازگردانیم. بنابراین استدعا دارم یک تعامل بسیار سازنده در دو سال پیش رو داشته باشیم و در انتهای دو سال از کنار هم بودن لذت برده باشیم و کارنامه درخشانی بر جای بگذاریم. بنده تصورم این بود که موضوع تودیع و معارفه است، بهتر بود در دستور جلسه ذکر شود. من بعد باید دستور جلسه را به روشنی داشته باشیم. بهتر است این جلسه را صرفا به تودیع و معارفه اختصاص دهیم و انتخاب هیأت رئیسه را به جلسه بعد موکول کنیم. چون به نظر بنده این نقیصه وجود دارد که از قبل دستور جلسه اعلام نشده است. ما همه حقوق خوانده ایم و باید سعی کنیم مر قانون را اجرا کنیم؛ در اینصورت هیچ شائبه ای ایجاد نخواهد شد.


وکیل امیرحسین سجادیه در ادامه اظهار داشت:« واقعیت این است که الان دیگر هیأت مدیره یازدهم تمام شده و وارد هیأت مدیره دوره دوازدهم شدیم. چه کسی قرار است دستور جلسه بعدی را تعیین کند. رئیس هیأت مدیره دوره یازدهم نمی تواند دستور جلسه هیأت مدیره دوره دوازدهم را تعیین کند. علی الاصول قاعده این بوده که در همان جلسه اول، انتخاب هیأت رئیسه انجام شود.»

وکیل سیامک اکبری در ادامه عنوان نمود:« در اطلاعیه روابط عمومی آمده این جلسه برای تودیع و معارفه است و بنابراین بهتر است انتخاب هیأت رئیسه به جلسه بعد موکول شود.»

وکیل دکتر جعفری فشارکی در پاسخ بیان داشت:« مادامی که هیأت رئیسه جدید انتخاب نشود، همان هیأت رئیسه سابق به وظایفش عمل می کند؛ بنابراین خلأ هیأت مدیره و ریاستی نداریم. بهتر است از همین ابتدا مطابق مر قانون عمل شود.»

 دکتر رئیسی اظهار نمود:«« بنده معتقدم چون همواره انتخاب هیأت رئیسه در همان جلسه اول صورت گرفته، اکنون نیز مانند سابق عمل شود.»

در ادامه وکیل دکتر یاسین صعیدی و وکیل داود عابدی هم موافقت خود را با انتخاب هیأت رئیسه در جلسه حاضر اعلام نمودند. 

دکتر فشارکی با تأکید بر اینکه در صورتجلسه ذکر شود که اکثریت با انتخاب هیأت رئیسه در همین جلسه موافقت کردند و بنده هم تذکر قانونی دادم مبنی بر آنکه انتخاب هیأت رئیسه مطابق قانون باید به جلسه آتی موکول گردد، اعلام نمود وارد انتخاب هیأت رئیسه می شویم. در ابتدا دو نفر از جوانترین اعضا، وکیل مجتبی اسدیان و وکیل امیرحسین سجادیه به عنوان منشی جلسه انتخاب شدند.

وکیل دکتر محمد جعفری فشارکی در ابتدا از باب تذکر قانونی اظهار داشت:« رئیس هیأت مدیره باید حائز ۴ رأی از ۵ رأی باشد تا از پشتوانه مورد نظر قانونگذار برخوردار باشد. اگر در بار اول، اکثریت حاصل نشد، متعاقبا جلسه ای برگزار و در جلسه بعد، مجددا رأی گیری شده و اگر بازهم اکثریت مورد نظر حاصل نشد، اکثریت نسبی ملاک خواهد بود.»

در ادامه جلسه دکتر لیلا رئیسی و دکتر محمد جعفری فشارکی کاندیدای ریاست هیأت مدیره شده و پس از رأی گیری، دکتر رئیسی حائز ۳ رأی و دکتر فشارکی حائز ۲ رأی شدند.

پس از آن دکتر جعفری فشارکی با این عنوان که چون اکثریت مورد نظر قانونگذار حاصل نشد، این جلسه خاتمه پیدا کرده و انتخاب هیأت رئیسه به جلسه بعد موکول می شود و دلیل خویش را چنین ذکر نمود:«قانونگذار این فرصت را در نظر گرفته تا در فاصله بین دو جلسه رایزنی های لازم انجام و رئیس هیأت مدیره با پشتوانه کافی انتخاب شود.» به دلیل اختلاف نظر پیش آمده درخصوص ادامه جلسه، موضوع بحث گذاشته شد.

وکیل مجتبی اسدیان اظهار داشت:« آنچه در قانون ذکر شده، نوبت دوم است نه جلسه دوم.»

وکیل دکتر جعفری فشارکی در پاسخ بیان داشت:« مظروف بدون ظرف نمی شود. انتخاب رئیس بدون هیأت مدیره معنا و مفهوم ندارد. اگر قانونگذار گفته دفعه بعد، یعنی دفعه بعد هیأت مدیره؛ ریاست، معنا و مفهومش در جلسه هیأت مدیره است. در واقع این فرصت را قانونگذار در نظر گرفته تا هدفش محقق شود؛ در غیر اینصورت سخن لغوی به قانونگذار نسبت داده ایم. ممکن است تا جلسه آینده بنده منصرف شوم یا به این نتیجه برسیم که خانم دکتر رئیسی باید آرایش تقویت شود.»

وکیل امیرحسین سجادیه اظهار داشت:« بنده به دنبال جدل و بحث نیستم. اما لازم به ذکر است که در اتحادیه نیز دور اول، اکثریت مطلق و در دور بعد، هر اکثریتی ملاک خواهد بود و انتخاب در همان جلسه صورت خواهد گرفت. فرض کنید جلسه بعد را گذاشتیم چه کسی باید جلسه بعد را تعیین کند؟ اگر رئیس سنی نخواهد جلسه را تعیین کند، تکلیف چیست؟»

وکیل دکتر جعفری فشارکی چنین پاسخ داد:« رویه های پیش از این غلط بوده؛ از جمله انتخاب رئیس روابط عمومی که گفتند رئیس کانون باید آن را تعیین کند و بنده معتقدم این اشتباه است. ما همه حقوق خوانده ایم. اکنون هم اگر استدلالی دارید که بنده را متقاعد کند بفرمایید. اینکه می فرمایید ممکن است من جلسه بعد را تعیین نکنم، این استدلال حقوقی نیست. همین جلسه، جلسه بعد، روز و ساعت را تعیین و به همگی اعلام می کنم.»

در ادامه وکیل دکتر یاسین صعیدی عنوان نمود:« جناب دکتر فشارکی شما استاد همه ما هستید، در ماده ۱۷ آیین نامه صحبت فقط از یک جلسه است و نه جلسات. در ماده ۱۹ آیین نامه نیز آنچه ذکر شده نشان می دهد که قانونگذار در مقام بیان است و بنابراین اگر منظورش جلسه بعدی بود، حتما ذکر می کرد و عبارت دفعه بعد، ذکر نمی شد. قطعا بنا نیست آیین نامه دنبال این باشد که امورات کانون را به تعویق بیاندازد. بنابراین همین موضوع ادامه پیدا کردن یا نکردن این جلسه را نیز به رأی بگذارید. البته که دکتر فشارکی هم از نظر سنی و هم از حیث کمالات و ... بر همه ما اولی هستند اما ایشان تنها رئیس سنی جلسه بوده و اختیار خاتمه دادن جلسه یا تغییر دستور جلسه و یا حتی تعیین تکلیف برای تفسیر آیین نامه ندارند.»

دکتر جعفری فشارکی در پاسخ بیان داشت:« قانونگذار عنوان کرده رئیس باید ۴ رأی از ۵ رأی را داشته باشد یعنی رئیس باید از پشتوانه کافی برخوردار باشد. اگر در گذشته هم این طور اتفاق افتاده، اشتباه بوده ولی در عین حال اگر اکثریت معتقد به ادامه جلسه هستید ما انجام می دهیم.» وکیل دکتر صعیدی اظهار داشت:« چون برداشتها متفاوت است، این موضوع به رأی گذاشته شود.»

وکیل داود عابدی در ادامه بیان داشت:« تفسیرهای متفاوتی درخصوص این ماده وجود دارد ولی ما باید آنچه به نفع است برداشت کنیم. همه اعضا امروز وقت گذاشتند، هزینه شده برای برگزاری این جلسه، بنابراین بهتر است همین امروز تعیین تکلیف شود.» دکتر فشارکی اظهار داشت:« در صحبتهایی که شد منطق حقوقی حاکم نبود.»

وکیل شهرام محقق در ادامه اظهار داشت:« خواهش بنده این است اگر در طول دوره هم بخواهیم روی تک تک این موضوعات وقت بگذاریم با این حجم از کار که این دوره داریم کار مشکل می شود. از آنجا که خیلی از قوانین هم به خاطر شرایط کرونا چشم پوشی شد؛من نظرم این است که وقت خود را روی این بحثها نگذاریم.»

دکتر جعفری فشارکی پاسخ داد:« من صرفا رئیس سنی جلسه هستم. همکاران محترم تفاسیر مختلف دارند ولی اگر نظر اکثریت دوستان بر این است که انتخاب در همین جلسه انجام شود در صورتجلسه ذکر گردد و عنوان شود نظر بنده بر موکول کردن انتخاب هیأت رئیسه به جلسه آتی است چون در قانون چنین آمده و هدف قانونگذار نیز همین است.»

وکیل مجتبی اسدیان چنین ادامه داد:« ما در دانشگاه در مقام استدلال و مباحثه هستیم ولی اینجا جلسه هیأت مدیره است و ترکیبی از اقتضائات مدیریتی و حقوقی وجود دارد. حتما صحه می گذارید تعویق کار کانون به صلاح نیست. یک زمانی ما در مقام تحلیل مواد ماهیتی هستیم ولی اینحا مورد نظر، آیین نامه لایحه استقلال است که شکل اجرای قانون را تعیین می کند. پس تجدید جلسه، بار کردن امری اضافی است که خارج از اراده قانونگذار می باشد. بعلاوه اگر قرار بر رایزنی بود شایسته بود قبل از این جلسه صورت گیرد بنابراین به نظر بنده هم صلاح است که انتخاب در همین جلسه انجام شود.»

وکیل دکتر جعفری فشارکی اظهار کرد:« تفسیر قانون کاری به قانون شکلی و ماهوی ندارد. حضور قواعد تفسیر قانون هم مشخص است. مع ذلک بنده معتقدم اگر نظر اکثریت چنین است تمکین می کنیم ولی حتما در صورتجلسه دیدگاه بنده و سایر دوستان ذکر شود.»

وکیل امیرحسین سجادیه عنوان کرد:« به نظر می رسد باید به جمع بندی برسیم. این جلسه، جلسه تودیع و معارفه بوده؛ هیأت مدیره دوره یازدهم امروز وداع کرد و کانون الان، رئیس ندارد. حضرتعالی رئیس سنی هستید و جلسه را اداره می کنید. تا جلسه بعدی کانون، بدون رئیس است. نمی توان گفت خانم دکتر رئیسی باقی بماند، نمی توان ریاست ایشان را استصحاب کرد. خواهشم این است که بگذاریم همه همسطح با هم صحبت کنیم. هیأت مدیره تمام شد. کانون هم فاقد رئیس است. باید در این جلسه رئیس انتخاب شود.»


دکتر جعفری فشارکی بیان کرد:« از آنجا که اکثریت نظرشان این است که در همین جلسه رأی گیری انجام شود، همین کار را خواهیم کرد.»

وکیل دکتر یاسین صعیدی عنوان نمود:« اگر آیین نامه مجلس شورای اسلامی را هم ببینید آنجا هم نوشته نوبت دوم، آیا تاکنون مشاهده شده برای انتخاب رئیس جلسه را به تعویق بیاندازند؟»

در ادامه وکیل ناصر زارعی یکی از معترضین به نتایج انتخابات به دادگاه عالی انتظامی قضات خطاب به دکتر محمد جعفری گفت:《 شما بحث بیهوده میکنید، زیرا ایشان استدلال دادگاه عالی انتظامی قضات در بحث تعرفه ها را قبول ندارند به همین دلیل صحبت های شما را هم نمی پذیرند.》

در پاسخ وکیل مجتبی اسدیان عضو علی البدل هیات مدیره به وکیل زارعی گفت:《میخواهید در این مورد هم از دادگاه انتظامی قضات کسب تکلیف کنید؟!》

پس از استماع نظرات و استدلالات اعضای هیات مدیره و تبادل نظر و همچنین درج نظرات مخالف و موافق در صورتجلسه، رای گیری با اعلام کاندیداتوری وکیل دکتر محمد جعفری و وکیل دکتر لیلا رئیسی در نوبت دوم برگزار شد. دکتر لیلا رئیسی با کسب سه رای به عنوان ریاست کانون وکلای دادگستری اصفهان انتخاب شد. (دو رای دیگر به دکتر محمد جعفری اختصاص داشت)

پس از اتمام رای گیری دکتر جعفری فشارکی ضمن تبریک به ریاست جدید کانون وکلای دادگستری اصفهان گفت: 《درست است که دکتر رییسی با رای اکثریت انتخاب شدند، اما رای ایشان رای همه ماست و با اقتدار از ایشان حمایت میکنیم》

در خصوص سمت نایب رئیسی آقایان امیرحسین سجادیه و سیامک اکبری اعلام کاندیداتوری کردند که پس از رای گیری، وکیل امیرحسین سجادیه با کسب سه رای به سمت نایب رئیسی انتخاب شد.( دو رای دیگر به وکیل سیامک اکبری اختصاص یافت) 


دکتر جعفری فشارکی ریاست سنی جلسه ضمن تبریک به وکیل امیرحسین سجادیه حمایت خود از وی را اعلام نمود و گفت:《 ان شالله در پرتو تفاهم ودوستی جلسات هیات مدیره را در کمال صمیمت برگزار خواهیم کرد.》  سمت بعد، بازرسی هیات مدیره بود که وکیل دکتر یاسین صعیدی تنها کاندیدای این سمت با کسب اتفاق آرا به این سمت انتخاب شد. 

در ادامه وکیل سیامک اکبری به اتفاق آرا به سمت دبیری هیات مدیره انتخاب شد. در ادامه جلسه، هیات مدیره به اتفاق آرا مسئولیت همکاران در ارکان و کمیسیون های کانون را تا تصمیم گیری بعدی ابقا نمود.

در پایان وکیل لیلا رئیسی ضمن تشکر و قدردانی از مدیریت جلسه و برگزاری انتخابات هیات رئیسه توسط دکتر محمد جعفری فشارکی و ابراز امیدواری از برگزاری جلسات آتی هیات مدیره با جو تعامل و صممیمیت ختم جلسه را اعلام کرد. جلسه بعدی هیات مدیره یک شنبه ۱۲ بهمن ماه ساعت ۱۱:۳۰ برگزار میگردد.

روابط عمومی کانون وکلای دادگستری استان اصفهان
گزارش: وکیل زینب کیانی، وکیل مریم ولایی

 

http://isfahanbar.org/vdcf.xd0iw6dcjgiaw.html

 

پیشینه تأسیس

پیشینه تأسیس کانون وکلای دادگستری اصفهان

پیشینه تأسیس کانون وکلای دادگستری اصفهان

پیشینه تأسیس کانون وکلای دادگستری اصفهان ریشه در اقداماتی دارد که وکلای دادگستری این شهر از سال ۱۳۴۱ با تشکیل مؤسسه ای با هدف تأثیر در تحقق اهداف وکلا