***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

########## بنام خدا ##########
#پایگاه جامع اطلاع رسانی در موضوعات زیر #
..... با سلام و تحیت .. و .. خوشامدگویی .....
*** برای یافتن مطالب مورد نظر : داخل "طبقه بندی موضوعی " یا " کلمات کلیدی"شوید. ویا کلمه موردنظر را در"جستجو" درج کنید.***

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
محبوب ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر

فریدون فشارکی، رییس هیات مدیره شرکت مشاوره FGE

  •  چهارشنبه / ۱۶ تیر ۱۴۰۰ / ۰۰:۲۶
  •  دسته‌بندی: انرژی
  •  کد خبر: 1400041611188
  •  خبرنگار : 71263
  •  

افزایش قیمت نفت عربستان پس از شکست مذاکرات اوپک پلاس

افزایش قیمت نفت عربستان پس از شکست مذاکرات اوپک پلاس

عربستان سعودی پس از این که مذاکرات اوپک پلاس درباره افزایش تولید نفت بدون نتیجه ماند، قیمت فروش نفت در ماه اوت برای خریداران از آسیا گرفته تا آمریکا را افزایش داد.

به گزارش ایسنا، عربستان سعودی و روسیه طی یک هفته گذشته به دنبال جلب موافقت سایر اعضای اوپک پلاس با تسهیل تدریجی محدودیت عرضه تا پایان سال ۲۰۲۱ و تمدید مدت اجرای پیمان محدودیت عرضه تا پایان سال میلادی آینده بودند. این پیشنهاد به دنبال مخالفت امارات متحده عربی که خواستار تعیین مبنای سطح تولید بالاتری برای خود بود، نتوانست تصویب شود.

شرکت آرامکوی سعودی قیمت فروش رسمی نفت به آسیا که بازار اصلی این شرکت است را برای گرید نفتی سبک عرب لایت به میزان ۸۰ سنت افزایش داد و دو دلار و ۷۰ سنت در هر بشکه بالاتر از قیمت پایه منطقه ای تعیین کرد. این بزرگترین افزایش ماه به ماه از ژانویه بود و نشان می دهد که این غول نفتی با وجود کمبود عرضه در بازار، تولیدش را ماه آینده افزایش نخواهد داد.

جیووانی استونوو، تحلیلگر کالا در گروه یو بی اس در این باره گفت: با اوج گرفتن تقاضای داخلی در حدود اوت، نفت کمتری برای صادرات موجود خواهد بود مگر این که سعودیها از ذخایرشان نفت برداشت کنند. بازار منتظر افزایش کمتر قیمت فروش رسمی برای آسیا بود. پالایشگاههای آسیایی نمی توانند انتظار دریافت حجم بیشتری از عربستان سعودی را داشته باشند.

این کشور بیش از ۶۰ درصد از صادراتش را به آسیا می فرستد و چین، ژاپن، کره جنوبی و هند بزرگترین خریداران نفت سعودی هستند. عربستان سعودی ماه گذشته ۵.۷ میلیون بشکه در روز نفت به بازارهای جهان صادر کرد.

خریداران در آمریکا هم شاهد افزایش اندک قیمت فروش آرامکو در ماه میلادی آینده خواهند بود و قیمتها بین ۲۰ تا ۴۰ سنت در هر بشکه افزایش خواهد داشت. آرامکو قیمت فروش به شمال غربی اروپا را به میزان ۸۰ سنت در هر بشکه و به منطقه مدیترانه به میزان ۶۰ تا ۸۰ سنت در هر بشکه افزایش داد.

بهای معاملات نفت و بازارهای فیزیکی با پیشرفت نرخ واکسیناسیون که به بهبود تقاضا کمک کرده، افزایش پیدا کرده است. فروپاشی مذاکرات اوپک پلاس به معنای آن است که محدودیت تولید فعلی در اوت بدون تغییر می ماند و به کمبود شدیدتر عرضه در بازار منجر می شود.

فریدون فشارکی، رییس هیات مدیره شرکت مشاوره FGE در مصاحبه با تلویزیون بلومبرگ پیش بینی کرد قیمت هر بشکه نفت تا مرز ۹۰ دلار صعود می کند و احتمال سازش در اختلاف اخیر کشورهای اوپک وجود دارد.

در نظرسنجی بلومبرگ از ۹ معامله گر و پالایشگر نفت در آسیا پیش بینی شده بود آرامکو قیمت عرب لایت را بین ۵۰ سنت تا دو دلار و ۴۰ سنت در هر بشکه افزایش خواهد داد. این شرکت همچنین قیمت فروش سایر گریدهای نفتی به آسیا را به میزان ۸۰ سنت در هر بشکه افزایش داد و قیمت گرید عرب سوپر لایت یک دلار در هر بشکه افزایش یافت.

با این افزایش، قیمت عرب لایت به بالاترین حد از مارس سال ۲۰۲۰ می رسد که یک ماه پیش از شروع جنگ قیمت میان عربستان سعودی و روسیه و ریزش قیمتهای نفت بود.

بر اساس گزارش بلومبرگ، اکثر کشورهای خاورمیانه قیمتهای فروش ماهانه خود را پایینتر یا بالاتر از قیمت پایه منطقه ای تعیین می کنند. قیمت فروش رسمی آرامکو بر روند قیمت گذاری در این منطقه تاثیرگذار است. امیرنشین ابوظبی که تقریبا همه نفت امارات متحده عربی را تولید می کند، معمولا هر ماه یکی از نخستین قیمتهای فروش رسمی در منطقه را بر مبنای قیمت معاملات آتی نفت خود اعلام می کند تا نفت خود را به عنوان قیمت پایه منطقه ای بشناساند.

انتهای پیام

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

 

 

 

 

 

 

 

 

https://www.isna.ir/news/1400041611188/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA-%D9%86%D9%81%D8%AA-%D8%B9%D8%B1%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA-%D9%85%D8%B0%D8%A7%DA%A9%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%88%D9%BE%DA%A9-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3