اینجا هنر میزبان شما است!
در بخش شماره یکش آثاری از آرش فشارکی را با عنوان" مرزعه حباب های کریستالی" به نمایش گذاشته،
۰۷:۳۴-۱۸ شهریور ۱۳۹۵
۵۷۷۲۰۱۳
دانلود PDF
اینجا هنر میزبان شما است!
هنر در قالبهای گوناگون مثل هر هفته در گالریها و نگارخانهها میزبان بازدیدکنندگان و علاقه مندان میشود.
به گزارش خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ جلوه گر شدن هنر در تمام هفتهها و روزها این امکان را فراهم کرده است تا هر لحظه که بخواهید بتوانید در فضای آرام گالری ها مهمان رنگ ها و نقش و نگارها شوید.
یکی از این مجموعه ها گالری اعتماد است که در بخش شماره یکش آثاری از آرش فشارکی را با عنوان" مرزعه حباب های کریستالی" به نمایش گذاشته، نمایشگاهی که در قالب نقاشی است و از 19 تا 30شهریور برقرار و پذیرای بازدیدکنندگان است.
در گالری اعتماد 2 هم مجموعه ای با عنوان «تهران، انقلاب مفهومی» در قالب نقاشی در همان تاریخ مذکور به نمایش درمی آید.
خانه آن روزها
نگارخانه آوا از جمعه میزبان نمایشگاهی با عنوان «خانه آن روزها» می شود؛ نمایشگاهی که در توضیح آن آمده است: باید خانة کهنة هشت ساله را ترک کرد و به خانه ای نو، خانه ای دیگر رفت. کوچ کردن از خانه ای با دیوارهای کاه گلی و سقف کوتاه و نم ناگزیرش، برای کودکانی که مهاجرت را می فهمند تجربة سختی نیست. هرچند حالا باید تمامی خاطراتِ تبدیل این خرابه به خانه را جا گذاشت و رفت، اما می توان پایان همة خوشی ها را خوش تر دید و به همه روزها و لحظه ها رنگ زد و رفت. کودکانی که عصر را باید به کار برسند، یک روز صبح تمام دیوارهای کاه گلی و سقف های کوتاه این خانه-مدرسه-پناهگاه را با گل ها و پرنده ها و فرشته ها و خانه های رویاهایشان نقش زدند و رفتند. خانة هشت ساله حالا حیاط فراخ خانة تازه است. تکه هایی از وجودش جداشدند تا یادمان باشد که کدام دیوارهای کاهگلی در آن روزها اولین پناه ما بودند.
خانۀ مهر کودکان سازمانی است مستقل، غیر دولتی، غیرانتفاعی و غیرسیاسی که توجه خود را به تفهیم، تبلیغ و ترویج اصول مندرج در پیماننامه جهانی حقوق کودک در حوزههای آموزش، مشاوره، بهداشت، اطلاع رسانی، تعلیم و تربیت، کمکهای عملی و همچنین توانمند سازی کودکان آسیب دیده، کار و خیابان و زنان سرپرست خانوار معطوف ساخته است. این سازمان با اتکا به مشارکتهای مردمی و داوطلبانۀ اعضا و با جذب کمکهای نقدی، کالا، خدمات و انجام پروژههای تحقیقاتی و اجرایی اداره میشود. این مرکز به مدیریت خانم و آقای بشیری از اسفند ماه 1386 در منطقه دروازه غار تهران مشغول به فعالیت است.
گروه هنر خانة مهر کودکان نیز از همان ابتدای تأسیس به مدیریت شیرین ملت گهر مشغول به فعالیت شد. برگزاری کلاس های منظم هفتگی برای همة سطوح و ورک شاپ های موضوعی و همین طور برپایی نمایشگاه های سالانه از فعالیت های این گروه است. پروژه نقاشی دیواری در آخرین روزهای حضور در ساختمان قدیمی مدرسه انجام شد. این خانه قدیمی که هفت سال محل خانه مهر کودکان بود پس از ساخت بنای جدید تخریب شد و به عنوان حیاط مورد استفاده قرار گرفت. در این پروژه هر کلاس به راهنمایی مربی خود با موضوعات فرشته، پرنده، گل و خانه دیوار ها و سقف ها را پیش از تخریب ساختمان نقاشی کردند.
در زمان اجرای پروژة نقاشی دیواری، مربیان گروه هنر عبارت بودند از: غزل بحیرایی، مه سیما شکریان، آذرخش عسگری و شیرین ملت گهر
ثبت تصاویر روز ورک شاپ نیز به یاری این دوستان میسر شد:لیلا نورایی، مهدی قوی زاد، محمدرضا سلطانی، آیدین حلال زاده و امیر نعمتی.
این نمایشگاه تا 24 شهریور برقرار است.
گالری والی
نمایشگاهی از آثار جبار نظری زنور از جمعه 19 شهریور در گالری والی برپا می شود.
این مجموعه نقاشی تا 29 شهریور با عنوان "آستر" برپا خواهد بود.
گالری نیوان
نمایشگاه گروهی آثار جمعی از اساتید و هنرمندان هنرهای تجسمی از 19 تا 26 شهریور در نگارخانه نیوان پذیرای هنردوستان خواهد بود.
کامبیز درمبخش، رضا بانگیز، صادق تبریزی، جمشید بایرامی، لیلا غفاری، مهرداد فلاح، آسیه صوفی از جمله حدود 16 هنرمند حاضر در این مجموعه هستند.
سفر به ژرفای درون
این عنوان نمایشگاهی است که در گالری سهراب برپا می شود.
رامین شهوق هنرمند این مجموعه است که از 19 تا 30 شهریور با آثارش میزبان علاقه مندان است.
گالری نگر
ترمه موسوی هنرمندی است که با آثار خود از جمعه به گالری نگر می آید.
کارهای این هنرمند در قالب نقاشی و با عنوان «آنیموس» تا 24 شهریور در این گالری به نمایش گذاشته شده می شوند.
گالری طراحان آزاد
این گالری به مدت 6 روز از 19 تا 24 شهریور نمایشگاهی با عنوان «جبران پذیر» را برگزار می کند.
در خصوص این نمایشگاه که توسط وریا آریا برپا شده، نوشته شده است: پروژهای با همکاری گالری هینترلند، وین، اتریش.
وریا آریا در کارهای خود با تاریخ هویت شخصیش سروکار دارد. در شهر مادری او سنندج، قبرهای سنتی عموما با سنگ سیاه آراسته میشوند. آین سنگ ریزدانه که از خاکستر آتشفشانی تشکیل شده در اطراف سنندج هم یافت میشود. سنگ قبر آمیخته از لایههای بسیار نازکی است که به سادگی قابل شکستن و خردشدناند. او از این خصوصیات بهره میبرد تا به مهاجرت و مسایل اجتماعی مربوط به هویت در جامعهما بپردازد. از اینرو او از سنگ قبر به عنوان منبع اصلی کار هنری حاضرش استفاده میکند؛ سنگ قبر به عنوان هم شیء و هم اثر.«سنگی که با آن کار میکنم سنگ مزار است و عموما روی قبرهای سنتی شهر مادریم سنندج یافت میشود. چیزی که همیشه مجذوبم میکند نحوهی سنتی چینش این سنگها و ترکیبی است که بر ظاهر کلی قبر و طراحیش تاثیر میگذارد. من با مادهای کار میکنم که که از زمان کودکی ذهنم را اشغال کرده است و خودم را با آن میشناسم. من سعی میکنم تاثیر این ماده و نمود جسمانیای که ادراکم را اشغال کرده است پردازش کنم. سنگ مزار به راحتی میشکند و من کثرت شکلهایش را با هویتهای درگذارمان پیوند میدهم. وقتی که سنگ در دل کوه است کامل است، با جابجا شدنش قطعهقطعه میشود. سرشت سنگ، بیثبات است. اینگونه من شکل اصلیش ر با خراشیدن آن و حفظ میکنم و میگذارم سنگ به نحوی غیرقابلپیشبینی ترک بخورد.»
علاوه بر موارد مذکور که به عنوان نمونه ذکر شدند، گالری هایی چون جرجانی، شکوه،اُ، سایه، هما، هپتا، شیرین، فرهنگسرای ارسباران و... نیز با هنر میزبان علاقه مندان هستند.
گزارش از فاطمه شهدوست
انتهای پیام/
https://www.yjc.news/fa/news/5772013/%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AC%D8%A7-%D9%87%D9%86%D8%B1-%D9%85%DB%8C%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D8%B4%D9%85%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA