لوح فشرده " خاتمی زنده دل" منتشر شد
و از آیت الله فشارکی اجازهی اجتهاد گرفت
لوح فشرده " خاتمی زنده دل" منتشر شد
نسخه الکترونیکی کتاب " روزه راستین " منتشر شد/"روزه راستین" شامل شرح و تفسیر دعای روزهای ماه مبارک رمضان است که تاکنون چندین بار به چاپ پیاپی رسیده و به عنوان یکی از آثار دینی و اخلاقی مورد توجه مخاطبان قرار گرفته است.
کد خبر:۶۰۰۳۴
تاریخ انتشار:۲۶ مرداد ۱۳۸۸ - ۱۹:۰۶17 August 2009
متن کامل کتاب روزه راستین شامل شرح دعای روزهای ماه مبارک رمضان ، اثر عالم ربانی آیت الله حاج سید روح الله خاتمی (ره) در لوح فشرده ای به نام " خاتمی زنده دل" عرضه شده است .
به گزارش ایلنا موسسه فرهنگی و انتشاراتی "خانه فرهنگ خاتمی" به مناسبت بیستمین سالیاد این معلم اخلاق و روحانی روشن ضمیر، اقدام به انتشار این لوح فشرده کرده است .
تبلیغات
"روزه راستین" شامل شرح و تفسیر دعای روزهای ماه مبارک رمضان است که پیش از این در بازار نشر به چندین چاپ پیاپی رسیده و به عنوان یکی از آثار دینی و اخلاقی با موضوع روزه و ماه رمضان مورد استفاده و توجه مخاطبان قرار گرفته است .
لوح فشرده "خاتمی زنده دل " در یک " DVD " مشتمل بر شرح وجوه مختلف معلم اخلاق آیتالله خاتمی است و شامل متن ، عکس ، صوت و فیلم می باشد و در برگیرنده زندگینامه ، گاهشمار ، گزیده خاطرات ، مقاله ، شعر، کلیپ و سند در باره دوران حیات پر بار حضرت آیت الله سید روح الله خاتمی (ره) است .
گفتنی است تا کنون سه اثر ایشان با عنوانهای "روزه راستین" : شرح دعاهای ماه مبارک رمضان ، "آینه مکارم" : شرح دعای مکارم الاخلاق امام سجاد (ع) ، "روح باران" : فرهنگ گفتار آیت الله سید روحالله خاتمی ، چاپ و منتشر شده است .همچنین چند کتاب دربارهی احوال و آثار وی از جمله ”یادنامهی خاتمی” به قلم محمدتقی فاضل میبدی منتشر شده است. آخرین این آثار کتابی با عنوان ”تندیس دینداری و فرزانگی” است.
آیتالله سید روحالله خاتمی شامگاه دوشنبه دهم رمضان سال 1285 هجری شمسی در اردکان دیده به جهان گشود.
این فقیه عالیقدر در مدت حیات پربارش، به ترویج اخلاق، قسط و عدل و آزادی پرداخت و شاگردان و مستمعان ایشان همه فضایل نیکوی انسان را نه تنها از زبان وی که از منش و رفتار آن بزرگوار درک کردند. وی از سیزده سالگی نیز به عنوان طلبه، مجدانه به آموختن علوم دینی در زادگاه خود تحت نظر پدر پرداخت.
مرحوم خاتمی تحصیلات تکمیلی خود را در حوزهی علمیهی اصفهان به سرانجام رسانید و از آیت الله فشارکی اجازهی اجتهاد گرفت و مرحومان ”حاج میرزا علی آقای شیرازی”، ”شیخ محمد خوانساری”، سید محمد نجفآبادی” و ”حاج رحیم ارباب” از جمله استادان او بودند.
وی در اردکان، در فضایی مملو از اختناق ضد دینی دولت رضاخان به فعالیتهای مذهبی و روشنگرانه پرداخت و در کنار آن، هیچگاه از مبارزه با تحجر و مقدس مآبی غافل نشد. هنگامی که نخستین جرقههای انقلاب اسلامی با سخنان امام خمینی (ره) در سال 1341 شمسی شعلهور شد، به سرعت به ندای حضرت امام(ره) لبیک گفت و فعالیت سیاسی خود را شدت بخشید و یکی از ارکان انقلاب اسلامی را در یزد و اردکان پی افکند.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، وی با حکم حضرت امام(ره) به عنوان امام جمعهی اردکان و پس از شهادت سومین شهید محراب حضرت آیت الله صدوقی(ره) به سمت امام جمعهی یزد و نمایندهی امام(ره) در آن دیار منصوب شد.
آیتالله سیدروح الله خاتمی سرانجام پس از عمری مجاهدت در پنجم آبان ماه 1367 شمسی در بیمارستان شهدای تجریش تهران به لقاءالله پیوست.
https://www.tabnak.ir/fa/news/60034/%D9%84%D9%88%D8%AD-%D9%81%D8%B4%D8%B1%D8%AF%D9%87-%D8%AE%D8%A7%D8%AA%D9%85%DB%8C-%D8%B2%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AF%D9%84-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%B1-%D8%B4%D8%AF