جبهه مردمی گام دوم انقلاب
دکتر سید جواد هاشمی فشارکی
دکتر سید جواد هاشمی فشارکی
تحصیلات
موقعیت
شغل
بیوگرافی
دکتر سیدجواد هاشمی فشارکی، متولد سال ۱۳۴۰ در شهر تهران بوده و دارای تحصیلات کارشناسی ارشد مهندسی معماری و دکتری مدیریت راهبردی می باشد. ایشان مدرس دانشگاه و مشاور پژوهشی و ناظرعلمی چندین سازمان بوده ودارای ۳۵ سال سابقه مدیریتی بوده و استاد راهنمای چندین پایان نامه دکتری و کارشناسی ارشد بوده و همچنین دارای ۶۱ عنوان کتاب تالیف و ترجمه و دهها مقاله علمی در همایش های ملی و بین المللی ارایه نموده و نیز درنشریات علمی و تخصصی چاپ و منتشر شده و همچنین ۴۹۰ یادداشت در موضوعات مختلف در روزنامه ها و سایتهای خبری منتشر شده است. ایشان دبیر ۱۴ همایش تخصصی بوده است . وی دارای پروانه نظام مهندسی و امور مهندسین ناظر شهرداری بوده و مطالعات و طراحی پروژه های مختلفی را داشته و همچنین دارای پروانه کارشناسی رسمی قوه قضایی بوده و گزارشات کارشناسی برای مراکز قضایی ارایه نموده است . وی دارای چندین گواهی ثبت اختراع بوده و برگزیده چندین جشنواره و مراسم ملی می باشد .
https://prsiran.ir/users/show/32783
*******************************************************************************************
****************************************************************
*******************************************
درباره ما
عرض سلام همراه گرامی
اینجا "اولین سامانه جامع مردمی گام دوم انقلاب" است. ما جریان جناحی و حزبیِ سهم خواه نیستیم، بلکه گفتمان و "جبهه مردمی گام دوم انقلاب" و حرکتی جهادی_انقلابیِ فراگیرِ مردمی و مسئولیت مدار و طبق فرمان رهبر فرزانه انقلاب؛ مجموعه ای خود جوشِ مطالبه گر و عاشق وطن هستیم که فارغ از هر سلیقه ای با شاخص بیانیه گام دوم انقلاب و برای چهل ساله پیش روی کشور، معتقد به کار تشکیلاتی، تخصصی، عملیاتی، پیوسته، گام به گام، پایدار، مسئله محور، آگاهی بخش، پایبند به شفافیت، عدالت و فساد ستیز و جامع هستیم و مردمی بودن و ساختارمندی از ویژگیهای این مجموعه است. به همین نسبت و به عنوان اولین مجموعه بزرگ مردمیِ کشوری در حوزه گام دوم انقلاب، لذا "اقتصاد مقاومتی"، "اولین مجلس"، "اولین دولت"، "اولین شورای شهر"، "اولین قوه قضائیه"، "نخبگان جوان" و "قدرت نرم" را مهم میدانیم و ضمن همیاری در کمک به تهیه پیشنهادات کارشناسی در کارگروه های تخصصی و مشارکت در اجرا و تحقق آنها، مطالبه گر نیز هستیم.
جبهه مردمی گام دوم انقلاب از سال ۱۳۹۶ با همگرایی ملی از سراسر کشور و با اولین کمپین میلیونها نفری حمایت از سردار دلها "شهید حاج قاسم سلیمانی" و پس از پیروزی های مدافعان حرم، فعالیت خود را آغاز نمود و در مقاطع متعدد و به تناسب شرایط کشور به اشکال مختلف از جمله حضور در شبکه های اجتماعی و برگزاری کمپین های مهم ملی و همچنین جلسات متعدد استانها و شهرستانها توانست به سهم خود به انسجام ملی ایران عزیز کمک کند. در فرایند این همگرایی و هم افزایی های مردمی و با توجه به صدور "بیانیه گام دوم انقلاب" توسط مقام معظم رهبری و اهمیت آن و همچنین ضروریات مقطع زمانی در تحقق "اقتصاد مقاومتی مردم بنیاد" ، این مجموعه از ابتدای سال ۱۳۹۸ با عنوان "جبهه مردمی گام دوم انقلاب"، پیگیری های خوبی انجام داد که با استقبال گسترده مردمی در استانهای مختلف مواجه گردید. در سال ۱۳۹۹ با برنامه های جامعی جهت تحقق "بیانیه گام دوم انقلاب" ادامه فعالیت داد و از سال ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۴ برنامه های جامع خود را با شاخص مشارکت بخشی مردم در "حکمرانی" جهت تحقق "تمدن نوین اسلامی" پیگیری می نماید .
تشکیلات "جبهه مردمی گام دوم انقلاب" دارای زیر بخش هایی است که در راس آن "شورای راهبردی مرکزی تحقق گام دوم انقلاب" قرار دارد که متشکل از اساتید و کارشناسان حوزه و دانشگاه می باشند و توالی بخشها و زیر شاخه های این مجموعه به قرار زیر است که در "سامانه جامع مردمی گام دوم انقلاب اسلامی" در حال پیاده سازی است و همکاران این مجموعه گزینش میشوند و با تعهد محضری صیانت از اطلاعات و ساختار این سامانه و همچنین حریم خصوصی اعضاء فعالیت دارند.
*۱. "جبهه مردمی گام دوم انقلاب"
۱.۱ شورای راهبردی مرکزی جبهه مردمی گام دوم انقلاب.
۱.۲. نماینده جبهه مردمی گام دوم انقلاب در استان و شهرستان
۱.۳. هیئت های اندیشه ورزی و گفتمان سازی گام دوم انقلاب
۱.۴. مدیریت استانی و شهرستانی پرتال جبهه مردمی گام دوم انقلاب (جهت دسترسی در پرتال و بارگزاری اخبار استان و شهرستان)
۱.۵. مدیران شبکه های اجتماعی جبهه مردمی گام دوم انقلاب دراستان و شهرستان
*۲. پیشگامان اقتصاد مقاومتی
۲.۱. شورای سیاستگذاری و گسترش پیشگامان اقتصاد مقاومتی.
۲.۲. سامانه عضویت، سهامداران و کارگروه های تخصصی پیشگامان اقتصاد مقاومتی استان و شهرستان
۲.۳.سامانه "بنیادکالا" حامیان کالای ایرانی
۲.۴. سامانه "تسهیلگری سرمایه"
۲.۵. سامانه "تولید و اشتغال"
۲.۶. سامانه "صادرات و واردات"
۲.۷. سامانه "تولید مسکن"
۲.۸. سامانه "ازدواج جوانان"
۲.۹. سامانه "خدمات"
*۳. همیاران اولین مجلس گام دوم انقلاب:
۳.۱. همیاران و مطالبه گران اولین مجلس گام دوم انقلاب جبهه مردمی گام دوم انقلاب استان / شهرستان / حوزه انتخابیه
۳.۲. رابط نماینده مجلس استان شهرستان حوزه انتخابیه
۳.۳. فعالان تبیین، ترویج و مطالبه گران اولین مجلس گام دوم انقلاب استان شهرستان
*۴. همیاران اولین قوه قضائیه گام دوم انقلاب
۴.۱. همیاران و گزارشگران مردمی مبارزه با فساد، رانت و تعارض منافع.
۴.۲. همیاران صلح و سازش
۴.۳.وکلا و حقوق دانان خیر (مشاوره و وکالت رایگان اعضاء همیاران گام دوم انقلاب)
*۵. همیار اولین دولت گام دوم انقلاب
۵.۱. همیار اولین دولت گام دوم انقلاب استان شهرستان
۵.۲. فعالان تبیین، ترویج و مطالبه گران اولین دولت گام دوم انقلاب استان شهرستان
(لازم به یادآوری است که ما انتخابات و مشارکت در سرنوشت خود را صرفا یک امر جناحی_حزبی سهم خواهانه نمیدانیم بلکه مشارکت در این امر مهم را یک حق و مسئولیت میدانیم. لذا در این مقطع و به دلیل اهمیت ایجاد شور و نشاط و مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ و بر اساس استقبال اکثر دوستان از استانها و شهرستانها و با کمال احترام و فروتنی نسبت به دیگر نامزدهای معزز، چون اجماع همراهان از سراسر کشور بر اصلح بودن جناب حجت الاسلام والمسلمین دکتر سیدابراهیم رئیسی است لذا شرایط همگرایی در این بخش نیز با صدور کارت هواداری ایشان فراهم شده و در این مرحله میتوانید ثبت نام و کارت هواداری خود را به صورت آنلاین دریافت نمایید. ۲۴ ساعت قبل از انتخابات صدور کارت هواداری غیر فعال میشود)
۵.۳. ستاد مردمی انتخاباتی آیت الله سید ابراهیم رئیسی استان شهرستان
۵.۴. کابینه مشورتی مردمی اولین دولت گام دم انقلاب استان و شهرستان (پس از انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ فعال میشود).
-کارگروه ورزش و جوانان .
-کارگروه انرژی و محیط زیست.
-کارگروه نفت و گاز.
-کارگروه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی .
-کارگروه فرهنگ و هنر و رسانه .
-کارگروه صنعت و معدن .
-کارگروه حمل و نقل .
-کارگروه عمران،معماری و شهرسازی .
-کارگروه حقوقی و قضایی.
-کارگروه کشاورزی .
-کارگروه علم و فناوری .
-کارگروه دانش بنیان .
-کارگروه تعاون و کار .
-کارگروه اقتصاد مقاومتی .
-کارگروه امور خارجه وتجارت بین الملل .
-کارگروه ارتباطات و فناوری ارتباط .
کارگروه بهداشت و درمان .
-کارگروه آموزش و پرورش .
-کارگروه محرومیت زدایی .
-کارگروه تولید و اشتغال.
-کارگروه تجارت.
-کارگروه مناطق آزاد و بازارچه های مرزی.
-کارگروه پیشرفت جزیره هرمز.
-کارگروه پیشرفت سواحل مکران.
-و....
*۶. همیار اولین شورای شهر گام دوم انقلاب
۶.۱. همیار اولین شورای شهر گام دوم انقلاب استان شهرستان
۶.۲. فعالان تبیین، ترویج و مطالبه گران اولین شورای شهر گام دوم انقلاب
۶.۳. کاندیداهای اولین شورای شهر گام دوم انقلاب استان شهرستان
*۷. "شایستگان خدمت"
*۸. شبکه ملی نخبگان جوان و انقلابی
۸.۱. همیار شبکه ملی نخبگان جوان و انقلابی استان شهرستان
۸.۲. شورای مشورتی نخبگان جوان و انقلابی استان شهرستان
*۹. شبکه ملی قدرت نرم/فعالان تولید و توزیع محتوا در استانها شهرستانها.
----------------------
"در باره شورای راهبردی مرکزی تحقق گام دوم انقلاب"
"شورای راهبردی مرکزی تحقق گام دوم انقلاب" مجموعه ای از کارشناسان حوزه و دانشگاه است که مسئولیت تبیین و تنظیم اسناد بالادستی، ابلاغیه ها، دستورات، بیانات و سایر مستندات مقام معظم رهبری در جهت “تحقق گام دوم انقلاب” را عهدار است تا بستر سازی مناسبی برای ساختار سازی و مدیریت راهبردی این مجموعه و مشارکت بخشی مردمی در حکمرانی فراهم کند.
"در باره شورای عالی سیاستگذاری جبهه مردمی گام دوم انقلاب"
"شورای عالی سیاستگذاری جبهه مردمی گام دوم انقلاب" در ذیل "شورای راهبردی مرکزی تحقق گام دوم انقلاب" قرار دارد و متشکل از نمایندگان سه شورای زیر مجموعه خود می باشد که به عنوان مرجع بالادستی، مصوبات آن برای تمام شورای سه گانه و ساختارهای اجرایی زیر مجموعه شوراهای سه گانه آنها لازم الاجرا است و اعضای این با انتخاب سه نفر از شوراهای سه گانه زیر مجموعه تشکیل می شود. اعضای این شورا تا قبل از تشکیل “شوراهای سه گانه و انتخاب اعضاء، با حکم جناب آقای نوروزعلی ثنائی خادم (بنیانگذار) جبهه مردمی گام دوم انقلاب منصوب میشوند.
۱. شورای سیاستگذاری پیشگامان اقتصاد مقاومتی.
۲. شورای سیاستگذاری مدیران نخبه و جوان.
۳. شورای سیاستگذاری قدرت نرم.
۱. شورای سیاستگذاری و گسترش پیشگامان اقتصاد مقاومتی.
شورای سیاستگذاری و گسترش پیشگامان اقتصاد مقاومتی به عنوان ساختار بالادستی تعاونی های بزرگ مردمی در استان ها، شهرستان ها و در مجموع ساختار بالا دستی اتحادیه مرکزی و سایر اتحادیه های استانها و شهرستان های پیشگامان اقتصاد مقاومتی کشوری است که مصوبات آن در حکم اسناد بالادستی لازم الاجرا است و اعضای این شورا متشکل از نمایندگان ۱. اتحادیه مرکزی پیشگامان اقتصاد مقاومتی، ۲. نمایند دولت، ۳. نماینده مجلس، ۴. نماینده قوه قضائیه، ۵. نماینده اتاق بازرگانی، ۶. نماینده اتاق تعاون. ۷. نمایندگان و کارشناسان دستگاه ها و نهادهای مربوطه موضوع جلسه شورا.
این شورا در ذیل خود کارگروه های کارشناسی در حوزه های مختلف دارد و با کارشناسی های خود و تصویب آن در شورای سیاستگذاری و توسعه پیشگامان اقتصاد مقاومتی، سیاست های مجموعه بزرگ پیشگامان اقتصاد مقاومتی را راهبری می کند. کارشناسان این بخش با معرفی اتحادیه مرکزی و با حکم جناب آقای ثنائی خادم (بنیانگذار) مجموعه منصوب میشوند. تا قبل از تشکیل اتحادیه کارشناسان این بخش بطور موقت و با حکم (بنیانگذار) منصوب میشوند.
"اهداف پیشگامان اقتصاد مقاومتی"
۱. حرکت در مسیر مصون سازی اقتصاد کشور در مقابل تحریمها.
۲. ترویج و تحکیم مشارکت، همکاری و تعاون عمومی.
۳. گسترش تولید، اشتغالزایی، تعاملات اقتصادی داخلی و بین المللی.
۴. تحقق عملی اصل ۴۴ قانون اساسی با مشارکت بخشی مردم در اقتصاد کشور.
۵. حذف واسطه های مضر در فرایند تولید و عرضه کالا و محصولات در راستای تحقق عدالت و رفاه اجتماعی.
۶. تسهیلگری سرمایه میان دارنده و نیازمند سرمایه، با مشارکت فعالین اقتصادی حقیقی و حقوقی، بنگاههای اقتصادی، بانکهای عامل طرف توافق و غیره.
۷. خدمات به اعضاء
۸. صادرات مازاد کالا و محصولات.
۹. واردات کالاهای مورد نیاز حسب شرایط کشور.
کارگروه های تخصصی شورای سیاستگذاری پیشگامان اقتصاد مقاومتی.
کارگروه های تخصصی مرکزی و یا استانها به عنوان مرجع کارشناسی شورای سیاستگذاری پیشگامان اقتصاد مقاومتی در حوزه های مختلف محسوب میشوند که با گزارشات کارشناسی و حضور نماینده استان مربوطه بستر مصوبات شورای سیاستگذاری و توسعه پیشگامان اقتصاد مقاومتی کشوری را فراهم میکنند.
کارگروه ها به تناسب آماده سازی های لازم تشکیل میشوند و وظایف این کارگروه ها شناسایی و معرفی ظرفیتهای اقتصادی حوزه تخصصی خود و تهیه پروپزال و توجیه فنی و اقتصادی پروژه های مورد نیاز کشور جهت راه اندازی، توسعه و بهینه سازی تولید داخلی و زمینه های اقتصادی کارگروه های مربوطه می باشد.
پروژه های کارگروه ها با تصویب کارگرو ها و تایید شورای سیاستگذاری پیشگامان اقتصاد مقاومتی و از طریق صندوق حمایت از تولید و اشتغال پیشگامان اقتصاد مقاومتی و یا سرمایه پذیری از اشخاص حقیقی و حقوقی و یا تامین سرمایه از طریق نهادها و بانکهای عامل انجام میشوند.
کارشناسان این بخش با معرفی تعاونی استان به اتحادیه و با حکم جناب آقای ثنائی خادم (بنیانگذار) مجموعه منصوب میشوند. تا قبل از تشکیل اتحادیه کارشناسان این بخش بطور موقت و با حکم (بنیانگذار) منصوب میشوند. این کاگروه ها به قرار زیر است.
کارگروه ها:
-کارگروه ورزش و جوانان .
-کارگروه انرژی و محیط زیست.
-کارگروه نفت و گاز.
-کارگروه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی .
-کارگروه فرهنگ و هنر و رسانه .
-کارگروه صنعت و معدن .
-کارگروه حمل و نقل .
-کارگروه عمران،معماری و شهرسازی .
-کارگروه حقوقی و قضایی.
-کارگروه کشاورزی .
-کارگروه علم و فناوری .
-کارگروه دانش بنیان .
-کارگروه تعاون و کار .
-کارگروه اقتصاد مقاومتی .
-کارگروه امور خارجه وتجارت بین الملل .
-کارگروه ارتباطات و فناوری ارتباط .
کارگروه بهداشت و درمان .
-کارگروه آموزش و پرورش .
-کارگروه محرومیت زدایی .
-کارگروه تولید و اشتغال.
-کارگروه تجارت .
-کارگروه مناطق آزاد و بازارچه های مرزی.
-کارگروه پیشرفت جزیره هرمز.
-کارگروه پیشرفت سواحل مکران.
-و....
-روش تشکیل تعاونی های پیشگامان اقتصاد مقاومتی
مقام معظم رهبری می فرمایند: «اقتصادی که به عنوان اقتصاد مقاومتی مطرح می شود بنیاد مردم است، یعنی بر محور دولت نیست و اقتصاد دولتی نیست. اقتصاد مردمی است، با اراده مردم، سرمایه مردم، حضور مردم تحقق می یابد.»
"پیشگامان اقتصاد مقاومتی" مجموعه ای مردمی و منبعث از بیانیه گام دوم انقلاب و سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی و منطبق با اصل ۴۴ قانون اساسی است تا با مشارکت بخشی مردم در استانها و شهرستانهای مختلف کشور، بستر اجرایی و تحقق عملی و عینی منویات مقام معظم رهبری در اقتصاد مقاومتی و اصل مهم مغفول مانده ۴۴ قانون اساسی خصوصا در زمینه توسعه تعاونی ها با مشارکت حداکثری و اجتماع محور فراهم گردد.
با همین نگرش و پس از بررسی و شناخت مبانی نظری، به صورت جهادی و انقلابی و با مشارکت حداکثری مردم در بخشهای مختلف اقتصادی و به منظور تحقق منویات رهبر فرزانه انقلاب، مجموعه برنامه های عملیاتی و کاربردی متناسب با شرایط اقتصادی کشور با عنوان “شرکتهای تعاونی پیشگامان اقتصاد مقاومتی” در تمام استان ها پیگیری می نماید که تا این لحظه هفت محور عمده آن آماده سازی و در حال تکمیل است و هر کدام از گستردگی و جامعیت لازم برخوردار است:
۱. سامانه جامع مردمی گام دوم انقلاب".
۲. سامانه جامع اقتصاد مقاومتی".
۳. سامانه جامع "تولید و اشتغال".
۴. سامانه جامع از تولید به مصرف “بنیاد کالا”.
۵. سامانه جامع مردمی "تسهیگری سرمایه".
۶. سامانه جامع مردمی "صادرات و واردات".
۷. سامانه جامع مردمی "تولید مسکن".
۸. سامانه جامع "ازدواج جوانان".
۹. سامانه "خدمات"
برای تحقق این بخش "شورای سیاست گذاری و گسترش تعاونی های پیشگامان اقتصاد مقاومتی" و اتحادیه به عنوان مجموعه ای بالادستیِ کارشناسی و به عنوان راهبر مجموعه عمل می نماید.
با توجه به اهمیت کنترل قیمت کالا و لزوم حذف واسطه های مضر و ضروت عرضه مستقیم کالا و محصولات از تولید به مصرف در شرایط کنونی کشور سامانه “بنیاد کالا” https://bonyadkala به عنوان یکی از محوری ترین فعالیتهای این مجموعه در اولویت اجرا قرار گرفته است و کلیه فروش کالا در این سامانه و فروشگاههای فیزیکی “بنیاد کالا” در استانها و شهرستانها انجام می شود.
به منظور تحقق عملیاتی و اجرایی اقتصاد مقاومتی تا کنون گامهای جدی و اساسی برداشته شده است که عبارتند از:
الف : ساختار سازی تشکیلاتی جهادی و انقلابی بر پایه قوانین جاری مدنی و تجاری کشور با محوریت اصل ۴۴ قانون اساسی در حوزه تعاون (که متاسفانه مغفول مانده است).
ب : تشکیل تعاونی های پیشگامان اقتصاد مقاومتی استانها بر پایه تاکیدات مقام معظم رهبری در زمینه مشارکت بخشی مردمی در اقتصاد مقاومتی که در فاز اول در تمام استانها تعاونی های پیشگان اقتصاد مقاومتی با ظرفیت عضو گیری ۷۰/۰۰۰ عضو از فعالین اقتصادی، متخصصین و دهکهای پایین جامعه تشکیل میشوند و در نهایت این تعاونی ها تشکیل دهنده اتحادیه پیشگامان اقتصاد مقاومتی کشوری خواهند بود.
ج : استان هرمزگان به دلیل جایگاه اقتصادی و ظرفیتهای مغفول مانده و قابلیتهای بالقوه و با هدف بالفعل نمودن این ظرفیتها با مشارکت مردم، به عنوان استان پایلوت در ساختار سازی تشکیلات پیشگامان اقتصاد مقاومتی تعیین شده است. این استان با تشکیل شرکت تعاونی پیشگامان اقتصاد مقاومتی استان هرمزگان به شماره ثبتی۲۰۷۶۲ و شناسه ملی ۱۴۰۰۹۶۶۸۲۵۲ به عنوان پیشگام و الگویی در تسریع ثبت و تشکیل تعاونی سایر استانها قرار گرفته است.
د . شناسایی ظرفیتهای ویژه در استانهای مختلف با توجه به آمایش سرزمینی و سند توسعه راهبردی استانها با هدف ثبت ظرفیتهای خاص به نام خود استان انجام می گیرد.
-در "تعاونی های پیشگامان اقتصاد مقاومتی استانها" هر عضو یک سهام خواهد داشت که ارزش ریالی هر سم ۱۰۰۰ ریال است و از آنجائیکه تشکیل این تعاونی ها با تعداد زیاد اعضاء در زمان کوتاه امکان پذیر نیست لذا افراد امین، معتمد، فعال و با روحیه های جهادی و انقلابی در استانها با هماهنگی و حضور بنیانگذار “پیشگامان اقتصاد مقاومتی” در کوتاه ترین زمان ممکن، شرکتهای تعاونی "پیشگامان اقتصاد مقاومتی" استانها را تشکیل میدهند و هیئت مدیره متعهد میشوند اقدامات لازم جهت عضویت فاز اول سهامداران جدید به تعداد ۷۰/۰۰۰ عضو را فراهم آورند و سهامهای متمرکز و در اختیار خود را بطور برابر به اعضای جدید واگذار کنند و از این حیث هیچ حق و امتیازی برای خود قائل نخواهند بود.
اعضاء و سهامداران "تعاونی های پیشگامان اقتصاد مقاومتی استانها" با تعهد التزام به اساسنامه و میثاق نامه از حوزه های مختلف اقتصادی، سرمایه گذاری، کارشناسی و از دهکهای پائین خواهند بود.
ه . ایجاد اتحادیه کشوری شرکتهای تعاونی پیشگامان اقتصاد مقاومتی.
و . پس از تشکیل اتحادیه مرکزی که متشکل از حداقل ۷ استان اولیه خواهد بود و سایر استانهای ۳۱ گانه به تدریج عضو اتحادیه خواهند شد، تمامی شرکتهای تعاونی و اتحادیه مرکزی و سایر اتحادیه های استان ها و شهرستان ها تابع قوانین، مقررات، ضوابط، آیین نامه ها و دستورالعمل های شورای سیاستگذاری پیشگامان اقتصاد مقاومتی خواهند بود که مصوبات آن در حکم اسناد بالادستی لازم الاجرا است اعضای این شورا متشکل از نمایندگان ۱. اتحادیه مرکزی پیشگامان اقتصاد مقاومتی، ۲. نماینده دولت، ۳. نماینده مجلس، ۴. نماینده قوه قضائیه، ۵. اتاق بازرگانی، ۶. اتاق تعاون، ۷. نمایندگان و کارشناسان موضوع جلسه شورا .
۲. شورای سیاستگذاری مدیران نخبه و جوان.
شورای سیاستگذاری مدیران نخبه و جوان انقلابی متشکل از جوانان علاقمند و فعال در بخش های های مختلف حوزوی و دانشگاهی است و در ذیل "شورای سیاستگذاری جبهه مردمی گام دوم انقلاب" قرار دارد.
هدف ما در این حوزه در چهار بخش است ۱. شناسایی ۲. هم افزایی و همگرایی ۳. حمایت ۴. بستر سازی مشارکت نخبگان در حوزه های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و مدیریت اجرایی.
مصوبات این شورا برای زیر مجموعه و تمام اعضاء لازم الاجرا است و با تصویب این شورا نخبگان جوان و انقلابی برای ایفای نقش و مسئولیت به بخشهای مختلف کشور پیشنهاد میشوند.
اعضای شورای نخبگان جوان و انقلابی با تصویب “شورای سیاستگذاری جبهه مردمی گام دوم انقلاب” انتخاب میشوند و تا قبل از آن با حکم جناب آقای نوروزعلی ثنائی خادم (بنیانگذار) جبهه مردمی گام دوم انقلاب به طور موقت منصوب میشوند.
"در باره شبکه ملی قدرت نرم"
شبکه ملی قدرت نرم مجموعه عوامل نرم حکمرانی مردمی بر پایه بیانیه گام دوم انقلاب است که شامل بخشهای متعددی می باشد. در بخش تولید و توزیع محتوا، ایجاد همگرایی و هم افزایی نقش بسزایی در تقویت باورهای فکری مردم دارد و نقطه مقابله جنگ نرم بیگانگان است و در همه مقاطع بخصوص مقاطع حساس با فعالسازی گسترده این شبکه ملی تولید و توزیع محتوا در همگرایی و هم افزایی ملی ایفای نقش می نماید.
-----------------
- 👈"مشارکت در فراخوانها و حضور در جلسات، وبینارها و فعالیتهای این مجموعه، و همچنین عضوگیری در استانها و شهرستانها، تعامل با بخشهای مختلف مجموعه و مدیران و مسئولین و تهیه گزارشات کارشناسی و پیگیری رفع آنها موجبات استمرار عضویت و ارتقاء اعضاء محترم در نقش آفرینی های بیشتر در استانها و شهرستانها و ملی خواهد بود."