توجه به بهره عملی از آیات قرآن در زندگی
با راهنمایی استاد محمد علی لسانی فشارکی انجام شده است
https://qom.iqna.ir/fa/news/4059794/%D8%AA%D9%88%D8%AC%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D9%87%D8%B1%D9%87-%D8%B9%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C
کد خبر: ۴۰۵۹۷۹۴
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۷
صفحه اصلی » شعب استانی » قم » فعالیت های قرآنی
توجه به بهره عملی از آیات قرآن در زندگی
متسابق سیوششمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان گفت: هدف از شرکت در مسابقات آن است که عامل به قرآن باشیم و همیشه معارف آن در زندگی ما جاری باشد و بتوانیم تک تک آیههای کلام وحی را به صورت کاربردی و عملی در زندگی عملیاتی کنیم.
مائده جعفری، متسابق سیوششمین جشنواره قرآن و عترت دانشجویان در گفت وگو با ایکنا از قم، با بیان این که فعالیت در عرصه قرآن را از سن ششسالگی و با تشویق پدر و مادرم که هر دو معلم قرآن کریم هستند شروع کردم، افزود: ابتدا با روش اشاره به حفظ قرآن کریم پرداختم و بعد از آن حفظ قرآن را بهصورت تخصصی شروع کردم.
وی در خصوص سابقه فعالیت های قرآنی ادامه داد: تا امروز موفق به کسب رتبه دوم مسابقات کشوری ارومیه، رتبه اول در مسابقات اساتید کل کشور، رتبه سوم مسابقات دانشجویی اصفهان، رتبه اول تا سوم مسابقات اوقاف استانی از سال ۹۲ تا ۱۴۰۰، رتبه اول در مسابقات مدهامتان استانی و رتبه اول در مسابقات جامعه القرآن کریم شدم.
جعفری با اشاره به اینکه به برکت قرآن کریم دو مرحله به عنوان جوان موفق در عرصه علمی و قرآنی برگزیده شدم، اظهار کرد: دو تألیف در زمینه علوم قرآن و حدیث دارم، یک کتاب با نام «تفسیر تحقیقی سوره شوری» که با راهنمایی استاد محمد علی لسانی فشارکی انجام شده است؛ همچنین «تحلیل مؤلفههای معنایی واژه عفو و بخشش در قرآن» که با راهنمایی استاد دل آرا نعمتی انجام دادم و چهار مقاله هم در حوزه علوم قرآن و حدیث تالیف کردم.
شرکت کننده در جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان در خصوص سطح مسابقات، گفت: سطح مسابقات خوب بود و بهلحاظ صوت، لحن و تجوید که برای حفاظ خیلی مهم است به لطف خداوند شرکتکنندگان در سطح مطلوب تلاوت کردند.
وی با اشاره به اینکه کرونا در افت شرکت کنندگان بیتأثیر نبوده، بیان کرد: تاثیر کلاسهای حضوری خیلی بیشتر از کلاسهای مجازی هستند، البته حفاظ در این مدت در کلاسهای مجازی شرکت و تلاش کردند که از طریق فضای مجازی با اساتید در ارتباط باشند ولی با این وجود احساس می کنم کرونا تا حدودی تأثیر منفی گذاشته است.
شرکتکننده سیوششمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان با بیان اینکه حفظ قرآن خیلی شیرین است، ابراز کرد: برکات قرآن را خیلی در زندگیام حس کردم و آرامش درونی، تقویت حافظه و افزایش انگیزه برای انجام فعالیتهای زندگی روزمره همه از برکات قرآن کریم است.
وی در رابطه با ارتباط نسل جوان با قرآن، عنوان کرد: ذاتا انسان به یادگیری قرآن علاقه دارد اما باید در راستای برگزاری کلاس ها و محافل قرآنی و شناسایی استعداد جوانان فعالیتهایی بیشتری انجام شود.
جعفری در مورد امتیازی که به حفاظ قرآن تعلق میگیرد، یادآور شد: حفاظ میتوانند دروس کارشناسی علوم قرآن و حدیث را امتحان بدهند و من از این امتیاز استفاده کردم و بعد از اتمام دوره دبیرستان به طور مستقیم وارد دوره کارشناسی ارشد شدم؛ در حال حاضر با وجود این که ۲۵ سال دارم در حال نگارش رساله دکتری هستم.
وی بیان کرد: با استفاده از امتیاز حفاظ قرآن به عنوان جوانترین دانشجوی دکتری علوم و قرآن حدیث در دانشگاه بودم و به عنوان جوانترین استاد در دانشگاه تدریس میکنم.
شرکتکننده سیوششمین جشنواره ملی قرآن و عترت دانشجویان یادآور شد: افراد در هر سنی میتوانند با قرآن کریم مأنوس باشند؛ هدف از شرکت در مسابقات این است که عامل به قرآن باشیم و همیشه معارف قرآن در زندگی ما جاری باشد و بتوانیم تک تک آیههای قرآن کریم را به صورت کاربردی و عملی در زندگی وارد کنیم.
وی ضمن ابراز رضایت از برخورد عوامل اجرایی و محل اسکان متسابقان، یادآور شد: قرآن دور از صحنه زندگی نیست و هدف ما دانشجویان از شرکت در این مسابقه کسب رتبه نیست بلکه میخواهیم بیشتر با قرآن مأنوس شویم.
انتهای پیام
https://qom.iqna.ir/fa/news/4059794/%D8%AA%D9%88%D8%AC%D9%87-%D8%A8%D9%87-%D8%A8%D9%87%D8%B1%D9%87-%D8%B9%D9%85%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%DB%8C%D8%A7%D8%AA-%D9%82%D8%B1%D8%A2%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C