***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

########## بنام خدا ##########
#پایگاه جامع اطلاع رسانی در موضوعات زیر #
..... با سلام و تحیت .. و .. خوشامدگویی .....
*** برای یافتن مطالب مورد نظر : داخل "طبقه بندی موضوعی " یا " کلمات کلیدی"شوید. ویا کلمه موردنظر را در"جستجو" درج کنید.***

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
محبوب ترین مطالب

استاد راهنما: دکتر محمد فشارکی

 

https://ganj.irandoc.ac.ir/#/articles/f0bff71c9071d59f3c8363eeec1ffaa4

 

شرح لغات ، اصطلاحات ، اشارات و ابیات مشکل قصاید دیوان عبدالواسع جبلی


 پارسای داخل کشور

 کارشناسی ارشد

 1376

 رشته: زبان و ادبیات فارسی

 پدیدآور: اصغر رضایی استاد راهنما: محمد فشارکی

 دانشگاه اصفهان، دانشکده ادبیات و علوم انسانی

چند برگ نخستتمام‌متن

معرفی و شرح آثار شاعران و نویسندگان یکی از ارزنده‌ترین کارهایی است که دانشجویان ادبیات فارسی می‌توانند سرلوحه کار خود قرار دهند، شاعران و نویسندگانی که یا به آنها کم توجه شده است یا اینکه به طور کلی گمنام مانده‌اند. چرا که قدم گذاشتن در این راه علاوه بر بررسی و حل برخی معضلات نثر و توضیح ابیات مشکل، اشتراکات لفظی و معنایی شعرا و نویسندگان را بیان می‌کند. براین اساس در این رساله که به شرح دیوان عبدالواسع جبلی - شاعر چیره دست قرن ششم - پرداخته شده، علاوه بر مقدمه به موارد ذیل توجه شده است : -1 شرح لغات و اصطلاحات و آوردن شاهد مثال برای بیشتر آنها -2 شرح آیات و اشارات و تلمیحات موجود در ابیات -3 شرح ابیات مشکل با استناد به شواهد شعری دیگر -4 معنی ساده و روان بیشتر ابیات .

 

 

 

https://ganj.irandoc.ac.ir/#/articles/f0bff71c9071d59f3c8363eeec1ffaa4

 

 

 

 

پایگاه اطلاعات علمی ایران (گنج)، دستاورد کاربرد فناوری اطلاعات در خدمات مدیریت اطلاعات علم و فناوری در پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) است. پیشینه این بخش از خدمات ایرانداک به دهه چهل بازمی‌گردد که کار گردآوری، سازمان‌دهی،‌ و اشاعه اسناد علمی و فناورانه در مرکز اسناد علمی آغاز شد. هر چند اکنون بیشترین داده‌های روزآمد گنج از پایان‌نامه‌ها و رساله‌هاست*، ولی قلمرو مدیریت اطلاعات علم و فناوری بسیار گسترده بوده و طرح‌های پژوهشی، پایان‌نامه‌ها،‌ رساله‌ها، پیشنهاده‌ها، پروانه‌های اختراع، گزارش‌های دولتی، همایش‌های علمی، نشریه‌های علمی، مقاله‌های علمی، ناشران علمی، و روزنامه‌ها و همچنین کتاب‌شناسی‌ها، واژه‌نامه‌ها، و فهرست‌های مستند نام‌ها را در بر داشته است. کار پایگاه اطلاعات علمی ایران، نخستین بار در سال 1370 در رایانه‌های «مین‌فریم» و محیط نرم‌افزار «سی‌دی‌اس‌آی‌اس‌‌آی‌اس» شروع شد. در سال 1373 این پایگاه با فناوری «دایال‌آپ» در شبکه‌ای با نام «صبا» از دور در دسترس کاربران قرار گرفت. سال 1378 بود که اینترنت به ایرانداک وارد شد و دسترسی به گنج نیز در وب فراهم شد. از آن پس‌ با پیشرفت فناوری اطلاعات، این پایگاه نیز قابلیت‌های تازه‌ای یافته است و در گذر زمان، نسخه‌های گوناگونی از آن با فناوری‌های روز به‌کار رفته‌اند. این پایگاه هم‌اکنون مرجع بسیاری از پژوهشگران ایران و جهان است و روزانه بیش از ده هزار کاربر، ده‌ها هزار جست‌وجو در آن انجام می‌دهند. این سامانه بنیان سامانه‌های دیگری در ایرانداک همچون سامانه همانندجو، سامانه پیشینه پژوهش، و برخی از داشبوردهای رصدخانه پژوهش و فناوری نیز هست.