بررسی اثر EDTA همراه با عصاره سیر بر نفوذ پذیری آئورت در حضور رژیم پرکلسترول در خرگوش در طولانی مدت - پایان نامه کارشناسی ارشد
سه شنبه, ۲ دی ۱۳۹۹، ۰۳:۴۹ ق.ظ
استاد مشاور دکتر مهرآفرین فشارکی
| ||||||||||

| دسترسی به فایل تمام متن | : | برای دستیابی به فایل تمام متن منبع، به "تالار منابع رقمی" مراجعه فرمایید. آدرس الکترونیکی منبع |
| شماره بازیابی | : | ۵۱-۳۸۸۹۲ |
| شماره بازیابی | : | ۵۱-۶۰۸۶۴ |
| شماره کتابشناسی ملی | : | ۱۳۳۱۹۵۹ |
| پدیدآور | : | کمالی، مهتاب |
| عنوان و نام پدیدآور | : | بررسی اثر EDTA همراه با عصاره سیر بر نفوذ پذیری آئورت در حضور رژیم پرکلسترول در خرگوش در طولانی مدت[پایاننامه]/ نگارش مهتاب کمالی؛ اساتید راهنما محمدرضا شریفی، علیاصغر پیلهوریان؛ استاد مشاور مهرآفرین فشارکی |
| مقطع و رشته تحصیلی | : | (کارشناسی ارشد) : علوم جانوری، گرایش فیزیولوژی |
| مشخصات نشر | : | اصفهان، ۱۳۸۶ |
| مشخصات ظاهری | : | ح، ۱۳۹ ورق: مصور، جدول، نمودار |
| یادداشت | : | چکیده: فارسی- انگلیسی |
| یادداشت | : | کتابنامه: ص. ۹۶-۱۰۶ |
| شناسه افزوده | : | شریفی، محمدرضا، ۱۳۲۴ -، استادراهنما |
| شناسه افزوده | : | پیلهوریان، علیاصغر، ۱۳۳۲ -، استادراهنما |
| شناسه افزوده | : | فشارکی، مهرآفرین، ۱۳۲۷ -، استاد مشاور |
| توصیفگر | : | عصاره سیر رژیم غذایی لیپیدها کلسترول رژیم غذایی خرگوشها آئورت نفوذپذیری مویرگ آترواسکلروز بیماریهای قلب و عروق اتیلندیآمینتترااستیکاسید |
| شناسه افزوده | : | دانشگاه پیامنور. مرکز اصفهان. دانشکده علوم پایه. گروه علمی زیستشناسی |
http://opac.nlai.ir/opac-prod/search/briefListSearch.do?command=FULL_VIEW&id=1331959&pageStatus=1&sortKeyValue1=sortkey_&sortKeyValue2=sortkey_
۹۹/۱۰/۰۲