این غذاها را تا یکسالگی به کودک ندهید!
دکتر احمد فشارکی، متخصص نوزادان
https://www.yjc.news/00Jrwb
۲۱:۳۰-۱۶ بهمن ۱۳۹۲
۴۷۳۵۵۹۷
دانلود PDF
این غذاها را تا یکسالگی به کودک ندهید!
غذای کمکی خانگی که در خانه تهیه می شود، بر آنچه که به صورت تجاری و در قوطی های آماده در دسترس خانواده ها قرار می گیرد ارجعیت دارد.
دکتر احمد فشارکی، متخصص نوزادان، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: از مواد غذایی که ممکن است در شیرخواران زیر یک سال حساسیت ایجاد کند می توان به شیر گاو، سفیده تخم مرغ، انواع توت، کیوی، آلبالو، گیلاس، خرما و بادام زمینی اشاره کرد.
وی افزود: همچنین مواد غذایی مانند دانه کشمش، دانه انگور، ذرت، تکه های سوسیس، آجیل، تکه های سفت و خام سبزی مثل هویج و غیره و تکه های گوشت نیز در دوران شیرخواری مجاز نیست و ممکن است باعث خفگی شیرخوار گردد.
دکتر فشارکی تصریح کرد: همچنین قهوه یا چای پر رنگ سبب بی قراری کودک کی شود عسل نیز باعث ایجاد شدن بوتولیسم می شود ولی استفاده از عسل پاستوریزه اشکالی ندارد.
از پایان یک سالگی مصرف مواد غذایی مانند ، عسل غیر پاستوریزه، شیر پاستوریزه، پنیر، سفیده تخم مرغ، شکلات، میگو، بادام زمینی، فلفل و ادویه جات، ترشی، نوشابه های گاز دار، آب میوه های صنعتی و غیره برای کودکان توصیه نمی شود.
انتهای پیام/
https://www.yjc.news/fa/news/4735597/%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%D9%87%D8%A7-%D8%B1%D8%A7-%D8%AA%D8%A7-%DB%8C%DA%A9%D8%B3%D8%A7%D9%84%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9-%D9%86%D8%AF%D9%87%DB%8C%D8%AF