***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

########## بنام خدا ##########
#پایگاه جامع اطلاع رسانی در موضوعات زیر #
..... با سلام و تحیت .. و .. خوشامدگویی .....
*** برای یافتن مطالب مورد نظر : داخل "طبقه بندی موضوعی " یا " کلمات کلیدی"شوید. ویا کلمه موردنظر را در"جستجو" درج کنید.***

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
محبوب ترین مطالب
مطالب پربحث‌تر

منتشر شده در ایثار پرس و حماسه 27  ، دکتر سید جواد هاشمی فشارکی

گروه : آخرین اخبار / ادبیات پایداری / البرز / صفحه اول / ویژه /شناسه : 13376 /07 فروردین 1402 - 13:40

http://www.isarpress.ir/?p=13376

صفحه نخست  ادبیات پایداری / انقلاب اسلامی / انتشار : 7 - فروردین - 1402 - ۱۳:۳۸/ کد خبر : 17767

https://hamaseh27.ir/%da%a9%d8%b1%d8%ac/

حوادث و اغتشاشات سال 1401 در کلام خطیب جمعه کرج

در این نوشتار مطالب مربوط به حوادث کشور از خطبه های آیت الله حسینی همدانی امام جمعه کرج ؛ استخراج و بصورت الفبایی موضوع بندی و ارایه شده است  .

در جریان اغتشاشات پاییز  سال1401 و دنباله های آن ، حوادث گوناگون و پیچیده ای در کشورمان رقم خورد ، که سبب حوادث تلخی در داخل کشورمان با دخالتهای دشمنان خارجی ، عناصر معاند خارجی ، شبکه نفوذ ، جنگ رسانه ای و عملیات روانی دشمنان صورت گرفت  .

طی شش ماه نیمه دوم سال 1401 ، مصلی امام خمینی کرج ، 24 جمعه شاهد خطبه های عالمانه و بصیرانه آیت الله سیدمحمد مهدی حسینی همدانی نماینده ولی فقیه در استان البرز و امام جمعه کرج درموضوعات دینی ، اجتماعی و سیاسی و.... بود ؛ که از پایگاه اطلاع رسانی ایشان بخش مربوط به حوادث کشور استخراج و بصورت الفبایی موضوع بندی و ارایه شده است  .

حوادث و اغشاشات و موضوعات بیان شده مرتبط با آن  در نیمه دوم  سال1401 به ترتیب الفبا چنین است : 

( لازم به ذکر است برخی موضوعات دیگری نیز وجود دارد که در داخل هربند بوده و خارج کردن از آن ، سبب مطول شدن می گشت که سعی در پرهیز از آن بوده است. همچنین برای مطالعه بیشتر به پایگاه اطلاع رسانی امام جمعه کرج رجوع شود )

بخش اول در نشانی زیر :

https://javadfesharaki.blog.ir/1402/01/07/%DA%A9%D8%B1

ادامه :

  1. خواص و وظیفه شان ، ما به قدر وسع در این خطبه‌ها با توجه به آیات و روایات تبیین کردیم که یکی از راه‌ها برای حفظ جامعه در رسیدن به این ویژگی‌ها، حفظ زنجیره تواصی به حق و تواصی به صبر است، با توجه به دستور قرآنی «وَ تَواصَوا بِالحَقِّ ‌وَ تَواصَوا بِالصَّبر». فرمودند: «اگر چنانچه تواصی به صبر و تواصی به حق و بصیرت در جامعه وجود داشته باشد، این جامعه به‌آسانی دست‌خوش تحرکات دشمن نخواهد شد؛ امّا اگر چنانچه این جریان تواصی که زنجیرۀ محافظت مؤمنان است، ‌قطع بشود، قطعاً خسارت خواهد رسید .قبلاً هم اشاره کردم درباره شناخت حق نسبت به یکدیگر وظیفه‌داریم. نباید فقط به فکر خودمان باشیم، نخبگان جامعه و کسانی که مخاطب دارند و با اقشار مختلف جامعه سروکار دارند مثل علماء و اساتید دانشگاه و افراد مورد اعتمادِ بصیر که سخنشان شنیده می‌شود و اثرگذار هستند، وظیفه‌دارند، فرهنگ دینی، اعتقادات، ارزش‌های الهی و اهداف اسلامی را در جامعه نشر داده تقویت بکنند؛ و سطح فرهنگی جامعه را بالا ببرند. اینکه عرض می‌کنم وظیفه، منظورم وظیفه دینی و شرعی است. چون این اقشار الگو هستند و کلامشان بلکه رفتارشان به خاطر امتیازاتی که در جامعه دارند نافذ است. لذا اگر این گروه تواصی به حق داشته باشند و ارشاد لازم را انجام بدهند بسیار مؤثر خواهد بود. می‌توانند عامل وحدت اجتماع و حرکت به سمت قله‌های بلند پیشرفت، اعم از مادی و معنوی باشند. (خطبه اول نمازجمعه کرج ، ۱ مهرماه ۱۴۰۱ )
  2. دانشجو و وظیفه مداری ؛ امروز اگر جنبش‌های دانشجوئی بخواهند پرچم مبارزه با استکبار را در گام دوم انقلاب بالا نگه‌ دارند باید در عرصه علم و فناوری و تولید علم تلاش جدی داشته باشند؛ و نگذارند حرکت‌های خالص و با مبنای عدالت‌خواهانه و مطالبه‌گر خاموش شود. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۱۱ آذر ماه ۱۴۰۱ )
  3. دشمن : این‌ها از همه کوپن‌های خودشان در این دوره دارند استفاده می‌کنند، می‌بینید که هر کس وابستگی و دل‌بستگی دارد وارد میدان شده و چیزی می‌گوید؛ حتی افرادی که آن‌ها را خاموش نگه‌داشته بودند برای مقاطع خاصی که یک‌وقتی صحبت کنند، از آن‌ها هم استفاده می‌کنند تا شاید مفری پیدا کنند و خود را بازیافت کنند؛ اما ضربه‌ای که انقلاب و گفتمان پیش‌رونده انقلاب به آن‌ها زده و آن‌ها این ضربه را خوردند، آن‌چنان کاری است که با این عملیات چیزی به دستشان نخواهد آمد.
  4. دشمن ، حالا هی بیایند از روی عصبانیت کاریکاتور بکشند و حرف-های نامربوط بزنند. دنیا باید بداند که هنوز انتقام سختی که وعده داده‌شده از جانیان و آمران این جنایت گرفته نشده است و در تاریخی نه‌چندان دور خبر خوش این انتقام به گوش همه خواهد رسید اما تا آن زمان ما مثل همیشه یک دعا بیشتر در حق مستکبرین عالم و آمریکای جنایتکار نداریم که هر جمعه از خدا می‌خواهیم. نمی‌دانم در خبرها دیدید یا نه در فلوریدا سیل آمده مهم‌ترین خبری که دائم پخش می‌شود این است که از مردم می‌خواهد مواظب دزدهای اموالتان باشید. در ایران سیل می‌آید مردم هرچه دارند را باهم تقسیم می‌کنند از نان شبشان می‌زنند تا هم‌وطنش که ولو هم‌کیش او نیست کمبودی نداشته باشد. شما می‌خواهید این مردم را زمین‌گیر کنید؟ این مردمی که تربیت‌شده مکتب حسین علیه‌السلام هستند در برابر تمام عزت کاذبی که شما به آن‌ها وعده می‌دهید یک جمله بیشتر ندارند و آن هیهات من الذله است. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۸ مهرماه ۱۴۰۱ )
  5. دشمن ، و همچنین نکاتی را درباره راه‌های مواجهه با دشمن در جنگ شناختی در رسانه می‌خواستم عرض کنم که وقت به‌سرعت سپری شد. طرف از صبح علی‌الطلوع تا آخر شب و شب تا صبح می‌نشیند پای ماهواره و فضای مجازی که آن‌طرف تغذیه می‌کند، بعد به دوستانی که می‌خواهند به او تذکر بدهند می‌گوید من گوش به حرف‌های شما نمی‌دهم؛ شما شستشوی مغزی شده‌اید. کلاً از اول وقت تا آخر وقت مشغول شستشو شدن مغز است، بعد به حرف حق گوش نمی‌کند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۱۵  مهرماه ۱۴۰۱ )
  6. دشمن ؛  مقایسه آن دوره با امروز جامعه خیلی روشنی‌بخش است. روش دشمن دقیقاً یکی است. با عملیات نرم و جنگ شناختی روحیه مردم را از بین بردند تا بتوانند علی را خانه‌نشین، همسرش را مضروب و شهید و اسلام را منحرف کنند و دراین‌بین از سکوت خواص بی‌خاصیت و بی‌تفاوت استفاده کردند جلسه تشکیل دادند و روایت‌های غلط و دروغ درست کردند و مسیر را در تاریخ منحرف کردند. امروز هم شما می‌بینید با دروغ و جنگ تبلیغاتی روحیه‌ها را تضعیف می‌کنند، جای شهید و جلاد را عوض می‌کنند، با فشار و تهدید افراد را وادار به سکوت می‌کنند، خاندان منحوس پهلوی را تطهیر می‌کنند، آمریکا و غرب را ناجی کشور معرفی می‌کنند، احکام الهی را تضعیف و تمسخر می‌کنند تا به اهداف خودشان برسند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲ دی‌ماه ۱۴۰۱ )
  7. دشمن ؛ نباید از یادها برود که سالیان طولانی نوجوانان و جوانان ما تحت شکنجه و سرکوب و زندان و امثال‌ذلک بودند؛ و فقط در سیزده آبان، آن جنایت بزرگ را انجام دادند؛ حالا دلسوز شده‌اند و مهربانی می‌کنند؟ برای کی مهربان و دلسوزند؟ شما دستتان به خون کودکان و جوانان و نوجوانان ما آلوده است. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۶ آبان ماه ۱۴۰۱ )
  8. دشمن از امیدوار بودن مردم می‌ترسد. می‌‌بینند که ایران در مسیر درست پیشرفت همه‌جانبه قرارگرفته و خوف این را دارند موفقیت‌هایی که در موضوعات مختلف برای کشور رقم می‌خورد تثبیت و پایدار شوند. کتاب صعود چهل‌ساله را لااقل ورق بزنید؛ البته اگر فرصت دارید عمیق بخوانید و با دقت بخوانید. همین موارد را دشمن دوست ندارد که تثبیت شود. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۱ )
  9. دشمن شناسی این مطلب را هم بگویم که دوستان باید بیشتر روی آن کار کنند و آن این است که ما راجع به دشمن زیاد صحبت می‌کنیم. می‌گوییم باید همه دشمن‌شناسی داشته باشیم و این خیلی خوب است. باید دشمن را بشناسیم که کیست؛ اما روی مطلب دیگری باید بیشتر کارکنیم که از آن غفلت می‌شود. من مدتی است دارم این مسئله را تکرار می‌کنم. دوستان روی این مطلب کار کنند. از دشمن‌شناسی آن چیزی که مهم‌تر است دشمنی شناسی است. گاهی همه دشمن را می‌شناسند اما دشمنی‌های او را توجه ندارند. فکر نمی‌کنند الان کاری که دارد انجام می‌گیرد یک دشمنی است. با تسامح از کنار آن رد می‌شوند. لطمه می‌خورند. امروز دشمن ما کاملاً معلوم است که کیست. اگرچه باز برای یک عده معلوم نیست؛ اما عامه و بدنه مردم همه می‌دانند دشمن چه کسی است. خصوصاً که عریان هم شده و خودش را دارد خیلی شفاف نشان می‌دهد.ما در بحث دشمن‌شناسی شاید زیاد کاری نداشته باشیم، اگرچه باید بخشی از بیان ما دشمن‌شناسی باشد؛ اما مهم‌تر از آن بحث دشمنی شناسی است. باید بیشتر دقت شود و روی آن کار شود. گاهی بعضی‌ها فکر می‌کنند که دشمن، خیرخواه آن‌هاست. در مسیری که او می‌خواهد حرکت می‌کنند و در بزنگاه متوجه می‌شوند که در چه وضعیتی افتادند. دشمنی شناسی را دقت کنید. مطلب مهمی است که باید روی آن بیشتر کار شود. (خطبه اول نمازجمعه کرج ، ۱۵  مهرماه ۱۴۰۱ )
  10. دشمن و اهدافش،  در این طرح تلاش می‌کنند از رسانه بیشترین استفاده را بکنند. مهم‌ترین اهداف دشمن این است که اولاً ما در بعد ادراکی و ذهنی مشغول باشیم. ثانیاً موقع تصمیم‌گیری عزم و اراده لازم را نداشته باشیم. ثالثاً توجه ما از توان و اقتداری که داریم منحرف شود یعنی به‌طور خلاصه، مشغول‌سازی، سرگردان‌سازی و غافل‌سازی سه کار مهمی است که انجام می‌دهند؛ و این همان بیان حضرت آقاست که اول عرض کردم؛ می‌خواهند فشار اقتصادی، فشار روانی و فشار عملی یعنی آشوب سازی را برای ما فراهم کنند تا ما به سطوح بیاییم. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۱ )
  11. دشمن و تلاش امپراتوری ضربه خورده :  خب این امپراتوری ضربه خورده امروز با جمع‌کردن تمام عده و عده خودش دوباره به میدان آمده هم فشار اقتصادی می‌آورد هم مشکلات سیاسی فراهم می‌کند هم در مسائل فرهنگی و اجتماعی خلل ایجاد می‌کند.او صحنه جنگ را عوض کرده است او انواع فتنه‌ها را در طول این سال‌ها آزمایش کرده تا به یک مدل برای نابودی ایران برسد و البته مردم ما هم در این کوره انقلاب پخته‌تر و پخته‌تر شده‌اند و در بزنگاه‌ها تصمیمات درست می‌گیرند و از کیان خودشان، دینشان و انقلابشان دفاع می‌کنند. آن روز می‌خواستند ایران را با جنگ سخت به‌زانو درآورند و امروز می‌خواهند مقاومت مردم را با جنگ نرم و تصرف در افکار و عقاید و روایت‌های نادرست و انحرافی، با مارپیچ سکوت، با در برابر هم قرار دادن مردم، با بی‌اعتبار کردن قانون رسمی و دستگاه‌های قانونی، با از بین بردن امنیت کشور و امثال این‌ها به‌زانو درآورند.اما غافل هستند از اینکه بدنه مردم ما تربیت‌شده مکتب اهل‌بیت هستند. صبوری می‌کنند و خویشتن‌داری می‌کنند و نصیحت می‌کنند، اما اگر ببینند مسئله فقط انتقاد و اصلاح و خیرخواهی نیست، می‌خواهند امنیت و آرامش مردم کشور را به هم بزنند، با احدی شوخی ندارند و حماسه نه دی و امثال آن را خواهند آفرید. عرض کردم استکبار هرروز به رنگی و با اسم رمزی تلاش می‌کند ما را زمین‌گیر کند و همان‌طور که رهبری فرمودند نباید مقاومت را از دست داد. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۱ مهرماه ۱۴۰۱ )
  12. دشمن و تلاشش ، آن‌ها چون با پیشرفت ما مخالف هستند سعی می‌کنند تمام ارکان کشور از مدرسه و دانشگاه و کارخانه‌ و اداره و همه و همه مشغول کاری غیر از کار اصلی باشند تا جلوی رشد را بگیرند برای همین هرروز کار جدیدی برای ما تعریف می‌کنند؛ چون سیطره چندین ساله خود را از دست داده‌اند، تحمل قدرت منطقه‌ای و جهانی‌شدن ایران را ندارند، برای همین دخالت می‌کنند تا مانع حرکت به سمت اهداف بلند ما درست کنند. آرزو داشتند خاورمیانه بزرگی با مرکزیت رژیم غاصب صهیونیستی درست کنند که نتوانستند. حالا می‌خواهند تکه‌تکه کنند و تجزیه کنند که نتوانستند و نمی‌توانند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۲ مهرماه ۱۴۰۱ )
  13. دشمن و شگردهایش : در توضیح مطلب عرض می‌کنم که اتاق جنگ رسانه‌ای دشمن در کنار دشمنی‌های اقتصادی و امنیتی که داشت اقدامات جدیدی را با شگردهای جدید شروع کرد که لازم است به این موارد توجه بیشتری شود.(خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۱ )
  14. دشمنان و تلاششان ، تمام تلاش دشمنان اسلام و قرآن و اهل‌بیت که می‌بینید هرروز یک روشی ولو با کاریکاتور، اسلام هراسی و شیعه هراسی قرآن سوزی، مسجد سوزی، بی‌حرمتی به مقدسات، مسلمان کشی، از خودشان نشان می‌دهند، تمام این تلاش برای این است که وحدت مسلمین را با ایجاد اختلاف از بین ببرند. هم اختلاف بین دولت‌ها ایجاد کنند، هم اختلاف بین ملت‌ها. نقشه می‌کشند و توطئه می‌کنند در امور مختلف و برای سقوط نظام اسلامی هزینه‌های گزاف درست می‌کنند اما با حضور مردم در صحنه، همه را خنثی می‌بینند. سعی می‌کنند مردم را از صحنه خارج کنند اما نمی‌توانند. دو قطبی به وجود می‌آورند اما نتیجه نمی‌گیرند. از فشارها و اهرم‌های مختلف سیاسی و اقتصادی استفاده می‌کنند اما مردم مقاوم‌تر می‌شوند. به مقدسات آن‌ها توهین می‌کنند اما انسجام بیشتر می‌شود. به اصل نظام و استقلال کشور و اصل ولایت‌فقیه حمله می‌کنند اما می‌بینند با یک سخنرانی هوشمندانه رهبری همه‌چیز خنثی می‌شود. چهره کریه و شیطانی آن‌ها و نقشه‌هایی که دارند برملا می‌شود؛ لذا هر از چندی سعی می‌کنند حملات خودشان را متوجه خود رهبری کنند و جایگاه و شخصیت او را مورد هجمه قرار دهند که باز با بصیرت و آگاهی مردم، سرشان به سنگ می‌خورد. مردم ما از استکبار و صهیونیست‌ها تنفر دارند و هر جمعه این را با شعار خودشان نشان می‌دهند.تلاش دشمنان نابودی و یا منزوی کردن جمهوری اسلامی بود اما با رهبری‌های حکیمانه امام المسلمین، جمهوری اسلامی علاوه بر بهره‌مند شدن از قدرت بازدارندگی نظامی، در برابر انواع تهدیدها خود به مؤلفه‌های اصلی قدرت دست یافت. ایرانی را که می‌خواستند ساقط کنند خودش شد یک قدرت. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۱۵  مهرماه ۱۴۰۱ )
  15. دشمنان و دخالتشان ؛ صهیونیست‌های پلید و عربستان ذلیل و انگلیس خبیث و اخیراً کشورهای اروپائی هم بالصراحه وارد میدان شده‌اند، شنیدید که مسئول سیاست خارجی اروپا گفته بود به خاطر اغتشاشات در ایران باید بسته‌های تحریمی را بیشتر کنیم و باید ایران را متهم کنیم که در جنگ اوکراین نقش دارد. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۹ مهرماه ۱۴۰۱ )
  16. دشمنی و ابزار آن ،  اگر در بیانات حضرت آقا دقت کرده باشید در بیانی فرمودند: «دشمن با فشار اقتصادی، فشار روانی و فشار عملی (آشوب سازی) می‌خواهد ملت ایران را به ستوه آورد(خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۱ )
  17. دشمنی ها ، دشمنی‌هایی که می‌شود خیلی سنگین و با برنامه‌ریزی کامل انجام می‌شود. شما فکر نکنید یک‌مرتبه یک شعاری از یکجا گفته می‌شود و همه تکرار می‌کنند؛ خیر. روی این‌که چه شعاری چه روزی داده شود و بعد چه اقدامی در کجا انجام شود کار می‌کنند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۶ آبان ماه ۱۴۰۱ )
  18. دولت ، به عزیزان دولت هم این تذکر را باید داد ‌منظورم بعضی از وزرا هستند‌ که نکند با عملکردشان و یا بیانشان، احکام الهی را زیر سؤال ببرند و یا به سخره بگیرند؛ یعنی عملکرد آن‌ها جوری شود که دیگران احکام الهی را به سخره بگیرند. از اعضای دولت انقلابی، انتظار بیشتری می‌رود. گاهی بعض سخنان و رفتارها کمک به دوقطبی سازی در جامعه می‌شود که خسارات فروان دارد و پاسخگویی را سخت می‌کند. دین و احکام الهی، ناموس مؤمن است و همه باید نسبت به ناموس الهی غیرتمند باشند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۹ مهرماه ۱۴۰۱ )
  19. دولت و وظیفه شناسی ، وقتی با روحیه و انگیزه بالا دستگاهی وظیفه خودش را انجام می‌دهد قابل‌تقدیر و تشکر است. یک‌وقتی ما به کار به‌عنوان یک وظیفه کاری نگاه می‌کنیم، حقوق‌بگیری نگاه می‌کنیم؛ اما یک‌وقتی نه؛ به‌عنوان یک امر الهی نگاه می‌کنیم. طرف سرش بیش از ۳۰ بخیه خورده است در یک جریانی، می‌تواند برود طول درمان بگیرد و استراحت کند و دو ماه سرکار نرود حقوقش را هم بگیرد؛ اما فردا می‌بینید دوباره درصحنه حاضر است. آیا این غیر از عشق و علاقه و یک انگیزه قوی برای اینکه در میدان حاضر باشد و از ارزش‌ها دفاع کند چیز دیگری است؟! لذا ما شاکر هستیم بر این نعمتی که خدای تعالی داده. البته همان‌طور که حضرت آقا هم فرمودند باید همه دستگاه‌ها با همدیگر متحدا و با وفاق وظایف خودشان را انجام بدهند تا بعضی از هزینه‌ها را بعضی از دستگاه‌ها تحمل نکنند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۱۵  مهرماه ۱۴۰۱ )
  20. روایت سازی در برابر رسانه های دشمن ، باید عزیزان باید با دقت و سرعتِ بیشتر، ضعف‌ها را جبران کرده درست عمل کنند. باید روایت سازی کنیم. اصل این جنگ روایت است. اولین روایت مهم‌ترین حرفی است که زده می‌شود. ما در داشتن محتوا ضعف نداریم؛ راجع به هر موضوعی هم آیه داریم هم روایت داریم هم سخن بزرگان هست؛ اما این محتوا را هنرمندانه و به‌روز شده و قابل‌فهم برای همه اقشار جامعه ارائه نمی‌دهیم. باید زبان مفاهمه با اقشار مختلف به‌خصوص جوانان را آموخت. می‌بینید که رسانه‌های دشمن از این خلاء چگونه استفاده می‌کنند. روایت اول همیشه روایت غالب است. نباید سرگرم جریانی رسانه‌ای که برای ما درست می‌کنند، شد. اولویت‌های افکار عمومی را باید در دست داشت و نگذاشت که حواس مردم و مسئولان از مسائل اصلی منحرف شود. باید از لاک دفاعی خارج شد و حمله کرد. ما ایستادیم، چک که خوردیم در مقابل آن یک عملیات دفاعی انجام می‌دهیم. دوستان باید از حالت پدافندی دربیایند و آفندی عمل کنند. از انفعال دربیایند و فعال شوند. زمین و صحنه باید شناخته‌شده باشد که شناخته‌شده است و باید حمله کرد و این برنامه‌ریزی و طراحی می‌خواهد. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۲ مهرماه ۱۴۰۱ )
  21. رهبر انقلاب ، پیام حضرت آقا را راجع به وظایف مختلفی که افراد دارند با دقت بررسی کنید. به‌خصوص فعالان عرصه فکر و تبلیغ در این قصه ساکت نباشند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۶ آبان ماه ۱۴۰۱ )
  22. رهبر انقلاب ، درایت رهبری  من کمی اشاره‌کنم که چرا این‌ها با هتاکی به‌صورت خورشید خاک می‌پاشند. کسی که در طول سال‌های رهبری‌اش با هوشمندی تمام، سیاست‌ها و راهبرد‌های دشمنان را یکی پس از دیگری خنثی کرده است. ناراحت‌اند می‌دانند که تدبیرهای امام خامنه‌ای است که ایران را تبدیل کرد به کشوری که از دانش و فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای برخوردار است. آنان به‌خوبی می‌دانند سیاست‌های استحاله‌ای آنان و سیاست نفوذ و جنگ نرمی که سال‌هاست راه انداختند و به طرق مختلف دنبال از بین بردن نظام از درون هستند و همین توطئه بزرگ و پیچیده‌ اخیر را که همه کشورها با همه داشته‌هایشان حمایت کردند، تیزبینی و هوشیاری رهبری و همکاری و در میدان بودن مردم خنثی و از بین برد. این‌ها هدایت‌های حضرت آقا را به‌خوبی می‌بینند. یک سخنرانی در دانشگاه افسری یک سخنرانی در حسینیه حضرت امام تمام بافته‌های آنان را پنبه می‌کند لذا باید دشمنی کنند و تضعیف کنند. نبرد بین اسلام و نظام سلطه در حوزه‌های مختلف جدی است و در جریان است کسی که مقابل سلطه‌گر ایستاده و جبهه را هدایت می‌کند رهبری است. لزوم رهبر در  اسلام به‌هرتقدیر رهبری‌های حضرت آقا عمق استراتژیک نظام اسلامی را گسترده و تقویت کرد. تمام عالم این را فهمیده‌اند که اسلام منهای رهبریِ جامع نه هدایت‌گر جامعه است و نه با منافع و سلطه مستکبران تضاد و تقابلی دارد، پس تلاش می‌کنند چنین شخصی رهبری جهان اسلام را به عهده نداشته باشد. حرکت می‌کنند، خاک می‌پاشند، بی‌احترامی می‌کنند، اهانت می‌کنند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۳ دی‌ماه ۱۴۰۱ )
  23. رهبری و تقویت جایگاه آن ، تقویت جایگاه رهبری امروز وظیفه همگانی است. وقتی می‌بینیم که دشمن به این نقطه حمله کرده است، باید دفاع کنیم. تقویت ولایت یعنی محکم کردن ستون اصلی خیمه انقلاب. در این جریان اخیر به‌خوبی دیدید که شعارها علیه دولت و مشکلات اقتصادی و فلسطین و لبنان و هسته‌ای و حتی حجاب نبود. از اول به اصل ولایت‌فقیه و خود حضرت آقا بی‌احترامی کردند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۱۵  مهرماه ۱۴۰۱ )
  24. سپاه ، .... بیچاره فکر کرده مثلاً اگر بگوید ما ده‌ هزار نفر از افراد سپاه را تحریم کردیم یا بیانیه بدهند و با مصوبه‌ها ما را محکوم کنند و با فضاسازی و پرونده‌سازی، ما دست از حرکت می‌کشیم. هنوز نفهمیده‌اند که ما تحریم‌ها را رد کردیم و دیگر این ترفند اثری ندارد. سختی کشیدیم. مردم به مشکلات افتادند؛ سختی‌های متعدد و فراوانی دیدند اما مسئله تحریم رد شد و تمام شد. دیگر این ترفند اثری برای مردم ایران ندارد.فردا اعلام کنید تمام مردم ایران را تحریم کرده‌اید؛ ببینید آیا استحکام مردم بیشتر نمی‌شود؟! لطیفه تعریف کردند که ده‌ هزار نفر از افراد سپاه را تحریم کردند. ما روی پای خود ایستاده‌ایم. فکر می‌کنید مثلاً با غوغا سالاری و جوسازی و دروغ‌پردازی و در دست گرفتن افکار عمومی و تهییج نوجوانان و دانش‌آموزان به اهداف خود می‌رسید؟ می‌خواهید با زمین‌گیر کردن ایران برای خود آبرو بخرید و جلوی خیزش جهانی علیه خودتان را بگیرید؟ دیگر نخواهید توانست. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۲ مهرماه ۱۴۰۱ )
  25. سپاه و تروریست خواندن سپاه  نکته‌ای را عرض کنم و آن این‌که استکبار جهانی با تمام عده و عُده‌اش با طراحی جنگ ترکیبی بر علیه ایران در این نوبت هم شکست خورد. هیچ‌کدام از نقشه‌هایش به نتیجه نرسید. از این ناکامی هم که داشته به‌شدت عصبانی است؛ لذا به اقدامات جدید برای جبران شکست‌ها و احتمال پیروزی‌های آینده دست زده است؛ تا مردم را مأیوس کند یا عصبانی کند، وحدت ملی را خدشه‌دار کند، عمق راهبردی منطقه‌ای ایران را از بین ببرد، به‌خصوص ازنظر دیپلماسی تنش‌هایی را درست کند که این روزها می‌بینید و می‌شنوید که فراخوان می‌زنند، فاصله بین مردم و امام جامعه به وجود بیاورد، بین مردم و دستگاه‌های خدمتگزار و مورد اعتماد مردم فاصله بیندازد؛ مثل‌اینکه مثلاً بخواهند سپاه پاسداران را در ردیف تروریست‌ها قرار بدهند و امثال این‌ها که این فقره هم هوشیاری مردم و مسئولین و هدایت‌های سیدنا القائد، کید دشمنان را به خودشان بر خواهد گرداند و وعده‌های الهی را محقق خواهد کرد ان‌شاءالله. پارلمان اروپا قطعنامه‌ای داده است؛ گفته سپاه تروریست است. اولاً این دخالت در امور کشور است و یک جنگ رسانه‌ای است. خودشان هم می‌دانند که حرف بی‌ربطی زده‌اند و دارند حرف بی‌ربطی می‌زنند. البته شورای اروپا باید خیلی نسبت به عواقب این حرف و عدم وجاهت بین‌المللی که این حرف دارد پرت باشد که این پیشنهاد را در جلسه پیش رویی که دارند بخواهند تصویب کنند. امیدواریم این حماقت را نکنند و چیزی را تصویب نکنند.مگر می‌شود طبق قواعد بین‌المللی نیروی رسمی نظامی کشوری را تروریست اعلام کرد؟ اصلاً سابقه هم ندارد. البته دفعه قبل هم‌چنین کاری را یک‌قسمتی انجام دادند که بلافاصله مجلس اقدام کرد و در این نوبت هم قطعاً اقداماتی را خواهند داشت. آن‌ها می‌خواهند شکست‌های نظامی و سیاسی که خوردند را این‌طور جبران کنند ولی نمی‌دانند که عملگی آمریکا و صهیونیست‌ها را می‌کنند. دشمنان ایران قوی بدانند که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دل مردم ایران جای دارد و با این تهمت‌ها و تحریف‌ها، فاصله بین مردم و فرزندانشان نمی‌افتد و اگر لازم باشد همه لباس سبز پاسداری که نماد افتخار و عزت انقلاب است را به تن کرده و افتخار خواهند کرد. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ،  ۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۱ )
  26. صبر و امید ، من از بیانات حضرت آقا استفاده می‌کنم. فرمودند: «یک کلید اصلی وجود دارد و آن امید دادن و اطمینان دادن به مردم است» اینجاست که همه وظیفه پیدا می‌کنیم با تواصی به‌حق و صبر امیدآفرینی کنیم. فرمودند: «این دو جمله‌ی حیاتی و اساسی و جاودانی قرآن «وَ تَواصَوا بِالحَقِّ وَ تَواصَوا بِالصَّبر» برای ما همیشه دستورالعمل است و امروز بیش از همیشه. تواصی به‌حق و تواصی به صبر یادتان نرود. صبر یعنی پایداری، یعنی ایستادگی، یعنی خسته نشدن، یعنی خود را در بن‌بست ندیدن. راه حق را بروید، دیگران را هم به راه حق بکشانید. کوشش کنید؛ سعی کنید در محیط دانشگاه، در محیط‌های گوناگون تأثیر بگذارید، محیط را به راه خدا منوّر کنید. نگذارید محیط، محیط خسته‌ای بشود، محیط ازکارافتاده‌ای بشود»، این وظیفه‌ای است که ما امروز داریم. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲ دی‌ماه ۱۴۰۱ )
  27. ضد مردمی ها : آن‌ها که دم از مردم می‌زنند، مردم این افرادی هستند که میلیونی در صحنه‌های مختلف حضور دارند و البته در این وقایعی هم که پیش می‌آید صبوری می‌کنند تا مسئولین اقدام لازم را داشته باشند و قطعاً و قطعاً خواسته جدی مردم همان‌طور که بارها گفته‌اند برخورد فوری و قاطع دستگاه قضا با مفسدان و خرابکاران و قاتلان و برهم زنندگان آرامش و امنیت مردم است.
  28. غرب و دشمنی غرب با انقلاب ، علت دشمنی غرب با انقلاب اسلامی در این است که انقلاب توانست بساط نظام لیبرال دموکراسی و دیکتاتوری علیه کشورهای عربی اسلامی در شمال آفریقا و غرب آسیا را از بین ببرد و نشان بدهد که ابهت او دروغی بیش نبوده و نیست؛ و تمدن اسلامی در تقابل کامل با تمدن مبتنی بر اومانیسم قرار دارد.
  29. غربی ها، جنایتکاران تاریخ  ؛ جنایات آمریکا و انگلیس و کشورهای استعماری را بازگو کنید؛ و اینکه چرا امروز دلسوز ملت ما شده‌اند. جنایات منافقین و گروهک‌های وابسته به قدرت‌ها را بگوئید که چگونه ناجوانمردانه مردم بی‌گناه را به خاک و خون کشیدند و امروز دلسوز کشور شده‌اند. گروه‌های تجزیه‌طلبی که همین امروز هم شعارهای قشنگ و باب میل یک عده‌ای می‌دهند نی متوانند زیر یک پرچم جمع شوند. دیدید که همین چند روز گذشته نتوانستند تحت یک پرچم جمع شوند. همه عده و عُده خودشان را که جمع کردند با آن تبلیغات گسترده، ۲ الی ۴ درصد از مجموعه کسانی که در خارج از کشور ساکن هستند و مقیم هستند را توانستند جمع کنند.
  30. غربیها ، چقدر پارلمان اروپا بدبخت شد که باید با لابی ضدانقلاب‌ها و منافقین و صهیونیست‌ها علیه ایران مشق شب بنویسند. خیال می‌کنند با این موجی که راه انداخته‌اند می‌توانند برجام را به نفع خودشان با فشار سیاسی و امتیاز گیری احیا کنند. اگر سپاه نبود و اقداماتی که سردار شهید قاسم سلیمانی رضوان‌الله‌علیه کرد نبود، امروز اروپا از عملیات‌های تروریستی داعش در امان نبود. اگر مرزبانی نظامی و انتظامی ایران نبود، مواد مخدر، زندگی در اروپا را افسانه کرده بود. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ،  ۳۰ دی‌ماه ۱۴۰۱ )
  31. غربیها ، در نشستی که سازمان‌های اطلاعاتی دنیا اعم از سازمان سیای آمریکا، سازمان MI6 انگلیس، سازمان اطلاعات فرانسه و اطلاعات آلمان در سال ۶۴ داشتند جمع‌بندی‌شان این بود که باید برای جدا کردن این سه، برنامه‌ریزی داشت. طرح‌ریزی برای جدا کردن مردم از اسلام، از رهبری یا از هردو.اما نمی‌دانند که آموزه‌های مکتب اهل‌بیت علیهم‌السلام در عمق جان مردم ما جا دارد لذا به فضل پروردگار تا امروز در جدائی انداختن بین مردم و مکتب و رهبری موفق نشده‌اند و در آینده هم خواب‌های آنان تعبیر نخواهد شد. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۱۴ بهمن‌ماه ۱۴۰۱ )
  32. غربیها در بیانیه گام دوم ، لذا ببینید باز بصیرت حضرت آقا و دید حکیمانه و الهی ایشان را در بیانیه گام دوم که فرمودند: «ملت ایران علاوه بر آمریکای جنایتکار تعدادی از دولت‌های اروپایی را نیز خدعه گر و غیرقابل‌اعتماد می‌داند». این بیان، بیان امروز است؛ که ببینید امروز آن‌ها چه شیطنت‌هایی می‌کنند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۹ مهرماه ۱۴۰۱ )
  33. غربیها علیه جوانان ، بیگانگان وقتی دیدند هر چه تلاش می‌کنند نمی‌توانند از طریق پرونده هسته‌ای ایران را تحت‌فشار قرار دهند، از طریق فضای مجازی و حقیقی روی قشر بانوان و نوجوانان و جوانان سرمایه‌گذاری کرده‌اند تا با کنترل افکار و اَعمال آنان اهداف خود را دنبال کنند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۱ مهرماه ۱۴۰۱ )
  34. غربیها علیه زنان ، تاثیر زن در جامعه جامعه سازی کار بانوان است. قصد این‌ها از بین بردن بستر جامعه‌ساز است. اگر ما تمدن نوین اسلامی را مدنظر داریم نیروی اصیل این تمدن را بانوان می‌سازند؛ و دشمنان ما این را فهمیده‌اند که زن است که با نقش‌های مختلف مادری و همسری و خواهری، حاج قاسم و شهید حججی و شهید آرمان و شهید عجمیان می‌سازد و نقشه‌های دشمن را خراب می‌کند و جامعه کریم و عفیف و نجیب بار می‌آورد. لذا از همان اول سرمایه‌گذاری را روی بانوان کردند تا می‌توانند این قشر عظیم مؤثر را از تأثیر بیندازند. دانشگاه که مرکز علم و دانش و فرهیختگی است و زمینه رشد و اعتلاء کشور است را از کار بیندازند و دانشجو را بی‌تفاوت نسبت به مسائل کشور کنند و او را مشغول امری غیر از تحصیل و ابداع و اختراع کنند تا جلوی پیشرفت‌های حاصله را بگیرند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۵ آذر ماه ۱۴۰۱ )
  35. غربیها و پرونده ننگین شان ، من مفصل یادداشت کرده بودم جنایاتی را که کشورهایی که الان باهم متحد شدند بعضی از اشخاصشان، دولتمردانشان، هنرمندانشان، ورزشکارانشان که به نفع زنان ایرانی می‌خواهند صحبت کنند که ببینند چه جنایاتی آنجا انجام می‌شود در حق زنان. لیستی از آن جنایات در حق زنان فراهم کرده بودم که در جای دیگر فرصتی بشود بیان خواهیم کرد. فقط بحث انقلاب جنسی را دنبال کنید حالا این‌ها داعیه‌دار حقوق بانوان شده‌اند؛ و احمق مزدور دیگری دائم مردم را مورد خطاب قرار می‌دهد و می‌گوید ۸۰ میلیون نفر حجاب را نمی‌خواهند پس جمعیت میلیونی شهرهای مختلف که باحجاب بیرون می‌آیند و از ایران و ارزش‌های دینی دفاع می‌کنند چه کسانی هستند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۱ مهرماه ۱۴۰۱ )
  36. غربیها و تلاش علیه ایران  ، روز عاری از خشونت  مناسبت دیگری در ۲۷ آذر داریم که روز جهانی عاری از خشونت و افراطی‌گری است. خیلی عنوان قشنگی هم هست. مطلب کوتاهی همین‌جا عرض می‌کنم و آن این است که یکی از کمیسیون‌های سازمان ملل که مشکلات زنان در حوزه عدالت جنسیتی و نابرابری‌هایی که میگویند را دنبال می‌کند، کمیسیون مقام زن است که دیدید چند روز پیش قطعنامه لغو عضویت ایران از کمیسیون مقام زن در سازمان ملل با فشار سیاسی آمریکا و خلاف قانون و فقط برای بهره‌برداری سیاسی تصویب شد. روز جهانی از افراطی‌گری می‌گیرند و در همان ایام بدترین شکل افراطی‌گری را نسبت به ایران تصویب می‌کنند. این لطیفه نیست؟! به قول ما طلبه‌ها کوسه ریش‌پهن است. رئیس شورای امنیت هم مثل آدم‌های منگ فقط نگاه می‌کند و عکس‌العملی برای قلدری‌های آمریکا و امسال آمریکا نشان نمی‌دهد. خوب است اینجا فقط یک نگاه اجمالی داشته باشیم که این مدعیان دروغین برای جوامع خودشان با این کمیسیون‌ها چه آوردند و اسلام چه کرده است. خوب دقت کنید در خطبه امروز من بیشتر به این می‌خواهم بپردازم. به اسم عدالت جنسیتی هویت و کرامت زن را از بین بردند و شخصیت او را لگدکوب کردند. همین کشورهایی که قطعنامه را امضا کردند به‌خصوص آمریکا و انگلیس و فرانسه نسبت به زنان بدترین رفتار و بدترین خشونت‌ها را داشتند؛ اما کشورهای دیگر را متهم به نقض می‌کنند و آن را مقدمه دخالت در امور داخلی آن کشورها می‌کنند. شخصی به نام سوزان فالودی (Susan Faludi) که روزنامه‌نگار آمریکایی است؛ خطاب به زنان می‌گوید: «اکنون شما آزاد و برابر هستید ولی هیچ‌وقت بدبخت‌تر از این دوره نبوده‌اید» این را خود زنانشان دارند می‌گویند.عدالت جنسیتی گفتند عدالت جنسیتی تا شرکت‌ها و سرمایه‌داران در بهره‌کشی از زنان راحت‌تر عمل کنند. زنی که خدای تعالی او را ریحانه آفریده و برای او وظایفی تعیین کرده را به اسم اینکه با مرد برابر است، بردند در قعر زمین تا در کنار مردان معدن بکنند؛ تا جیب سرمایه‌داران پرتر شود. غریزه مادری و همسری او را که لنگر و مایه سکون و آرامش فرد و جامعه است به اسم تساوی حقوق زن و مرد از او گرفتند و او را به‌عنوان کالای تجاری دست‌به‌دست کردند و از جلوه‌ها و زیبایی‌های زن بهره مادی بردند و می‌برند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۵ آذر ماه ۱۴۰۱ )
  37. غربیها و دخالت در امور ایران ، در رابطه با مذاکرات عرض کنم اولاً آمریکا با برهم زدن برجام همه مشکلات بعدی را به وجود آورد، اگرچه برجام برای ما خسارت محض بود اما ایران به قراری که گذاشته بود پایبند بود و همه هم به این مطلب اقرار دارند، لذا باید برای جبران آن‌ها اقدام جدی داشته باشند.در این نوبت رژیم صهیونیستی با میان‌داری و خرابکاری و سنگ‌اندازی و تحریک کشورهای عضو به دادن بیانیه علیه ایران به طریق دیگری منافع کشور را مورد تعرض قرار می‌دهند؛ که هفته گذشته اشاره کردم که سه کشور اروپائی آلمان و فرانسه و انگلیس علیه ایران بیانیه داده‌اند. خود هماهنگ‌کننده اتحادیه اروپائی و بقیه کارشناسان می‌گویند جمهوری اسلامی از اول مذاکرات با توجه به منافع ملی و خطوط قرمزی که دارد برای پیشبرد مذاکرات تلاش کرده و در مسیر منطقی و درست حرکت کرده است؛ و برعکس طرف مقابل همه تلاش خودش را با استفاده از بوق‌هایی که دارد می‌کند تا باج‌گیری کند و ایران را مقصر جلوه دهد و می‌گوید ایران از فرصت استفاده نمی‌کند و برنامه هسته‌ای خود را گسترش می‌دهد؛ و البته نمی‌گویند تا امروز چه اقدام مؤثری برای از بین رفتن وضع موجود انجام داده‌اند و چرا تعهدات خودشان طبق برجام را انجام نمی‌دهند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۱ )
  38. غربیها و دخالتشان ، شواهد و قرائن نشان می‌دهد که اروپایی‌ها این بار هم در اغتشاشات و آشوب‌ها نقش‌آفرینی کرده‌اند؛ و قطعاً ایران به‌موقع پاسخ خواهد داد. کارهایی که کردند را ببینید مثلاً در ابتدا کشورهای هلند و فرانسه و به دنبال آن کشورهای آلمان، اتریش، بلژیک، اسپانیا و ایتالیا نیز بدون ارائه توضیح روشنی از شهروندان خود خواستند تا در این روزها که آرامش برقرار است سریعاً خاک ایران را ترک کنند؛ بااینکه در روزهای اوج اغتشاش حاضر بودند؛ و بعضاً خودشان هم نقش داشتند. این نوعی تحریک برای ادامه اغتشاش است. یا تأخیر عمدی و شبه عمدی در حفاظت از سفارتخانه‌های ایران در اروپا حرکت علیه منافع ایران نیست؟ بعلاوه بعضی از عوامل بیگانه درصحنه‌های آشوب حاضر بودند. اتباع فرانسوی که در قالب گردشگر وارد کشور شده بودند و جاسوسی می‌کردند؛ و افراد را تشویق به اغتشاش می‌کردند؛ خودشان اقرار کردند. ۷ وزیر زن اروپائی اقداماتی که نظام اسلامی انجام داده برای امنیت خودش را محکوم کردند. آیا این‌ها مداخله در امور کشور نیست؟(خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۹ مهرماه ۱۴۰۱ )
  39. غربیها و دروغگویی حقوق بشر ، طاغوت و استکبار بعدازاینکه دید هرچه تلاش می‌کند به ثمر نمی‌نشیند به‌خصوص در این اغتشاشات اخیر که همکاری مردم در از بین بردن فتنه بی‌نظیر بود، از روی عصبانیت و کینه اقدام کرد به لجن‌پراکنی و اهانت به ساحت رهبر معظم انقلاب و مرجعیت دینی، کسی که رهبری او را آزادی‌خواهان جهان پذیرفته‌اند. توسط هفته‌نامه‌ای با سابقه‌ای روشن از توهین و ناسزاگوئی به انبیاء الهی و رهبران دینی، آن‌هم در کشور فرانسه که خود را مهد و نماد به‌اصطلاح تمدن و آزادی می‌داند. اگر کسی کمی تاریخ فرانسه را مطالعه کند به‌خوبی می‌فهمد که مدافع حقوق بشر بودنشان دروغی بیش نیست. فقط جمجمه‌ هزاران مسلمان کشته‌ی انقلاب الجزایر از مرد و زن و کودک بی‌گناه که در موزه مردم‌شناسی پاریس نگهداری می‌شود برای رسوایی آنان کافی است. همین‌که میزبانی تروریست‌های جنایتکاری را که ۱۷ هزار نفر از مردم ما را به شهادت رساندند می‌کنید برای منفور شدن شما در نزد ملت ما کافی است، بیشتر از این خود را منفور و مورد خشم ملت ایران قرار ندهید در نوبت قبل هم اشاره شد باید جبران کنند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۳ دی‌ماه ۱۴۰۱ )
  40. غربیها و ظلم علیه زنان ،  .... و بدتر از این‌ها اینکه دولت‌هایی که خودشان در جنایت علیه بشریت به‌خصوص ظلم به دختران و بانوان آبروی انسانیت را برده‌اند. فقط مربوط به یک سال گذشته در آمریکا و اروپا جنایاتی که در حق بانوان رفته را مطالعه کنید. خوب است که در فضا موجود است و می‌توانید با یک جستجوی پیدا کنید. ضرب و شتم و خشونت و کتک زدن تا قتل و بعد آزار و اذیت‌های جنسی که حضرت آقا بیان لطیفی را در جلسه‌ای که با بانوان داشتند گفتند -به این صحبت‌ها باید دقت کنید- فرمودند حتی در آنجاهایی که نظم و انتظام وجود دارد (منظورشان ارتش است) در آنجا هم این‌ها مورد آسیب و آزار قرار می‌گیرند؛ و بعد الا ماشاالله خانم‌هایی را که می‌گذارند در ویترین می‌فروشند و قیمت از آن‌ها آویزان است و امثال این‌ها. این‌ها جنایت است. کرامت زن را لگدمال کردند، حیثیت زن را از بین بردند و بعد آن موقع نسبت به ملت ما هرچه توانستند در طول این سالیان جنایت کردند. علیه حقوق بشر نه‌فقط بانوان، نسبت به حقوق بشر لطمه وارد کردند در دنیا و در ایران بیش از همه و بعد شروع کردند به گزافه‌گویی کردن. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۱۲ اسفندماه ۱۴۰۱ )
  41. غربیها و فشار سیاسی ، این‌ها قصد دارند با این قطعنامه‌ها و جنگ روانی، ایران را بی‌ثبات جلوه دهند اما به فضل پروردگار نقشه‌های شومشان دامن خودشان را می‌گیرد و بدون قطعنامه در عالم منزوی و منکوب خواهند شد. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۵ آذر ماه ۱۴۰۱ )
  42. غربیها و فشار هسته ای  ،  البته باید خوب دقت کنید که دشمن می‌داند پرونده هسته‌ای بسته‌شده و دیگر چیزی از آن به دست نمی‌آورد. گمان می‌کند یکی از مسائل مشکل درست کن برای ایران بحث حقوق بشر و بحث حقوق زنان باشد لذا روی این بخش سرمایه‌گذاری کرده است و هر اقدامی بتواند می‌کند تا موفق شود. دیدید که شروع کرده‌اند به قطعنامه دادن و جنجال‌آفرینی راجع به حقوق بشر که البته آب در هاون می‌کوبند. همان کسانی که از حقوق بشر دم می‌زنند یک پرونده سیاهی از نقض حقوق بشر در طول حیات سیاسی اجتماعی‌شان دارند؛ لااقل نسبت به خود ایران؛ کشورهای دیگر خودش یک فصل مفصلی است. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۴ آذر ماه ۱۴۰۱ )
  43. غربیها و وظیفه وزارت خارجه ، از عزیزان در دستگاه دیپلماسی کشور این را می‌خواهیم که در قضیه جاری باقوت بیشتری وارد عمل بشوند. فقط به تذکر دادن و درخواست و دعوت به خویشتن‌داری اکتفا نکنند. دستگاه دیپلماسی را عرض می‌کنم. چون این روششان بازدارندگی لازم را ندارد. وقتی بعضی از مسئولین کشورها رسماً اعلام می‌کنند و از خبرنگارها و خبرسازها و مردم، آشوب و مخالفت مدنی را می‌خواهند، ادعا می‌کنند که در کنار آشوبگران هستند و مستقیم و غیرمستقیم با حمایت و هزینه‌هایی که می‌کنند تنور آشوب‌ها را گرم نگه می‌دارند و در بعضی از مواقع عوامل سفارتخانه‌ها در بین اغتشاشگران هستند، به نظر باید با سفرای این کشورها برخورد جدی‌تری صورت بگیرد. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۱۵  مهرماه ۱۴۰۱ )
  44. غربیها وکمک به اعتشاشات، سؤال اساسی ما این است آقای آمریکا و آقای اروپا که دم از حقوق بشر می‌زنید و با همین عنوان هم ملت‌ها را تشویق به اغتشاش می‌کنید آیا تحریم کردن بیش از ۸۰ میلیون مردم کشوری از نیازهای اولیه‌اش نقض حقوق بشر نیست؟(خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۹ مهرماه ۱۴۰۱ )
  45. فتنه ، سران فتنه ، بعد از بیان این مطلب که یکی از موارد تواصی به حق و تواصی به صبر بین مؤمنین در هنگامه‌ی برپایی فتنه‌هاست، بحث به تقسیم‌بندی فتنه و آیات مربوطه رسید و عرض کردم که فتنه‌ها گاهی دینی هستند و گاهی مادی و این‌که سران فتنه به بیان قرآن کریم با موعظه و نصیحت به راه راست برنمی-گردند و دست از فتنه‌گری و فتنه‌انگیزی برنمی‌دارند، چون مسیری را طی کرده‌اند که ختم الله علی قلوبهم شده‌اند. (خطبه اول نمازجمعه کرج ، ۸ مهرماه ۱۴۰۱ )
  46. فتنه دهمین دوره ریاست جمهوری  ، خیلی کوتاه مرور کنم، بعد از دهمین انتخابات ریاست جمهوری، جبهه‌ای متمرکز با ویژگی‌های خاص و روشی تازه در برابر نظام اسلامی پدیدار شد که درراه رسیدن به اهدافش از همه خطوط قرمز نظام اسلامی که حضرت امام فرموده بود حفظ آن از اوجب واجبات است عبور کرد. جبهه‌ای که سالیان طولانی خود را خط امامی می‌دانستند و دائم از مکتب امام و سیاست‌های امام تعریف می‌کردند و خود را مبین و مجری همان سیاست‌ها معرفی می‌کردند. فتنه کارِ فرد نبود، کار جمعی بود، یک جبهه بود که لااقل سه جریان در آن باهم هم‌داستان شده بودند. دشمنان خارجی، ضدانقلاب‌هایی که معلوم بود چه کسانی هستند و جریان مدعی اصلاح‌طلبی در یک صف قرار گرفتند تا با کمک هم نظام را ساقط کنند. اصلاح‌طلبان سالیان طولانی مبانی فکری خودشان که دین از سیاست جداست را پنهان کردند ولو چهره‌های شاخص جریان با تظاهر به انقلابی گری و آرمان‌خواهی خود را پیرو خط امام نشان می‌دادند اما چهره آنان و فاصله‌ای که با نظام ولائی داشتند در جریان فتنه کاملاً روشن شد. عامل اصلی فتنه در تبلیغات انتخاباتی در جمع مردم ولائی و معتقد به امام (ره) با عوام‌فریبی کامل گفت: «من آمده‌ام تا خط امام را چراغ راه خود قرار دهم. من می‌خواهم جمهوری اسلامی را بر اساس همان نسخه اصلی که امام (ره) تجویز نمود، پیاده‌سازی کنم». برای عوام‌فریبی بیشتر رفت قم و با مراجع تقلید و با گروه‌های مختلف روحانیون بخصوص با عده‌ای که مخالفت‌هایی با نظام داشتند ملاقات کرد و متقاعد کرد که با توجه به سابقه‌ای که داشته بهترین گزینه ریاست جمهوری است. خلاصه اینکه جریان فتنه با تظاهر به اینکه اعتقاد به آرمان‌های امام و انقلاب دارد به دنبال حذف ولایت‌فقیه و نظام ولائی در مقام عمل بود. می‌گفتند اصلاح‌طلبیم اما نظرشان تجدیدنظر در اصول و مبانی و آرمان‌های انقلاب بود. دین سیاست امام به نظریه تلازم دین و سیاست قائل بود که شهید مدرس می‌گفت و سیاست را جزئی از دین می‌دانست. برخلاف آن‌کسانی که بین دین و سیاست تضاد قائل بودند و یا کسانی که قائل به سکولاریسم و جدائی دین از سیاست بودند؛ و اتفاقاً بزرگ‌ترین تهدید و خطرناک‌ترین جریان فکری برای انقلاب اسلامی جریانی است که ازیک‌طرف دم از اسلام و انقلاب می‌زند و از طرف دیگر به سکولاریسم و جدائی دین از سیاست قائل است و همین تفکر فتنه سال ۸۸ را به وجود آورد. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۹  دی‌ماه ۱۴۰۱ )
  47. فتنه گری ، با فتنه‌گری سعی می‌کنند که مردم دست از آرمان‌هایشان بکشند و این مطلب را قرآن کریم به رسول گرامی چنین فرمود:  «وَإِن کادُواْ لَیَفْتِنُونَک عَنِ الَّذِی أوْحَیْنَا إِلَیْک لِتفْتَرِیَ عَلَیْنَا غَیْرَهُ وَإِذًا لاَّتَّخَذُوک خَلِیلاً». این‌ها تلاش می‌کنند تا تو دست از وظیفه پیامبری برداری و کوتاه بیایی. اگر چنین کردی و به ما نسبت‌هایی دادی که واقعیت نداشتند، تو را دوست صمیمی خودشان قرار می‌دهند. قرآن کریم رمزگشایی فتنه می‌کند و می‌فرماید مشکل اصلی آن‌ها، دین است. اگر کوتاه آمدی و دین را کنار گذاشتی با تو دوست می‌شوند، آن‌هم دوست صمیمی چون خلّت به معنای حداکثر رفاقت است. همین مطلب درباره ما هم هست. با هزار زبان اعلام می‌کنند دست از استقلالتان دینتان از اینکه ایرانتان قوی باشد بکشید ما با شما کاری نداریم. باید دشمن و ترفندها و دشمنی‌های او را به‌خوبی بشناسیم تا بتوانیم پیروز میدان باشیم.بحث ادامه دارد به حول و قوه الهی به‌شرط حیات در نوبت بعد ادامه خواهم داد. البته دوستان مباحث مربوط به فتنه و فتنه‌گری و آثار فتنه و طبقاتش و اینکه سنخ فتنه از چیست و چه می‌کند را خودشان دنبال کنند که یکی از کتاب‌های خوب دراین‌باره کتاب «طوفان فتنه و کشتی بصیرت» مرحوم آیت‌الله مصباح است که مبسوط به این موضع پرداخته‌اند. (خطبه اول نمازجمعه کرج ، ۲۲ مهرماه ۱۴۰۱ )
  48. فتنه گری افراد مریض ، در همه فتنه‌ها افرادی عاملان اصلی و هدایت‌کنندگان اصلی هستند که در دو زمینه اقدام دارند. فتنه گاهی مادی است؛ یعنی شعارهایی که داده می‌شود همه‌اش به منافع مادی برمی‌گردد. افراد را گول می‌زنند تا برای آنان رفاه بیشتر فراهم کنند و از لذات بیشتر بهره ببرند. به اسم دفاع از گروه‌های خاص مثل بانوان، جوانان و امثال این‌ها شعارهایی درست می‌کنند. گاهی فتنه رنگ و بوی دینی دارد. شعارها همه برقراری عدالت و احیاء ارزش‌های دینی و امثال این‌هاست که ‌سرکردگان فتنه با تزویر شعارهای این‌گونه را ترتیب می‌دهند.آیا می‌شود عوامل فتنه را هدایت کرد که دست از فتنه‌گری بردارند؟ با توجه به آیات و روایاتی که داریم کسانی که با علم و عمد مردم را به انحراف و خطا می‌کشانند در اکثر موارد بلکه همه موارد قابل هدایت نیستند. به بیان قرآن کریم کسی که عمداً اقدام به خطاکاری و فتنه‌انگیزی دارد یعنی سران فتنه نه بدنه و عوامل کارگزار، دارد خدا بر دل او مهر می‌زند و تمام. «خَتَمَ اللَّهُ عَلى قُلوبِهِم» می‌شود. به آن‌ها واقعیت را هم نشان بدهی قبول نمی‌کنند. آن‌ها از اول هم می‌دانستند واقعیت چیست؛ عمداً و متعمداً در این مسیر قدم برداشتند. آیات درباره اینان بسیار سنگین است. (خطبه اول نمازجمعه کرج ، ۱ مهرماه ۱۴۰۱ )
  49. فتنه و راهکار اسلام ، ما دائماً عرض می‌کنیم قرآن و عترت در همه این زمینه‌ها به ما راه نشان داده‌اند و اگر دست خود را از دست هدایتی آنان بیرون نکشیم می‌توانیم تا رسیدن به مقصد با آرامش طی طریق کنیم. خب عناصر اصلی فتنه‌ها، یکی فتنه‌گر است که فتنه‌جوئی و فتنه‌انگیزی می‌کند. دیگری فریب‌خورده‌ی فتنه است که خسارت می‌بیند و با از دست دادن منافع خود، گرفتار می‌شود. تکلیف هردوی این‌ها روشن است. (خطبه اول نمازجمعه کرج ، ۲۲ مهرماه ۱۴۰۱ )
  50. فتنه و سران بی بازگشت ، در نوبت قبل اشاره کردم که سران فتنه قابل برگشت نیستند. نمی‌شود نصیحتشان کرد و با آن‌ها صحبت کرد و یا آن‌ها را ارشاد و راهنمایی کرد؛ اما کسانی که ابتدای راه هستند یا به اشتباه افتادند را می‌شود با آن‌ها صحبت کرد و آن‌ها را ارشاد کرد و در مسیر قرار داد و آن‌ها را تنبیهشان کرد. (خطبه اول نمازجمعه کرج ، ۱۵  مهرماه ۱۴۰۱ )
  51. فتنه و سرانش ، با این‌که مسیر اصلاح و هدایت برای همه باز است اما سران فتنه طوری عمل کرده‌اند که هدایت نمی‌شوند. ‌بنا شد در این جلسه اشاره‌ای اجمالی به آیه ۸ به بعد سوره مبارکه یس داشته باشم که مطلب را از همین آیات گرفته‌ایم. البته آیات متعددی هست راجع به اینکه سران فتنه اصلاح نمی‌شوند اما حالا این آیه را به‌عنوان نمونه آوردیم.فرمود: «إِنَّا جَعَلْنا فی‏ أَعْناقِهِمْ أَغْلالاً فَهِیَ إِلَى الْأَذْقانِ فَهُمْ مُقْمَحُونَ». ما در گردن‌هاى آنان غل‌هایى قرار دادیم که تا چانه‏ها ادامه دارد و سرهاى آنان را بالا نگاه داشته است، به‌طوری‌که نمی‌توانند سر خودشان را پایین بیاورند؛ یعنی پهنای این غل‌ها زیاد است. درنتیجه حرکت آنان به‌سختی خواهد بود و دچار مشکل می‌شوند. کلمه اعناق، جمع عُنُق به معناى گردن است. اغلال جمع غُل است به معنای چیزى است که در وسط چیز دیگر قرارگرفته باشد. آبی که از وسط نهر عبور می‌کند غَلَل می‌گویند. غُل به حلقه‏اى می‌گویند که بر گردن یا دست‌ها قرار مى‏دادند و با طناب و یا زنجیر می‌بستند. گاهی این غل‌ها که بر گردن یا دست‌ها بود جداجدا به زنجیر بسته مى‏شدند و گاهى دست‌ها را به حلقه‏ى گردن مى‏بستند و شخص زندانى را شدیداً در عذاب قرار مى‏دادند. خلاصه اینکه غل به معناى هر وسیله‏اى اعم از طناب و زنجیر است که با آن دست را براى شکنجه دادن و تشدید عذاب به گردن ببندند. کلمه مقمحون از ماده اقماح است به معناى سر بلند کردن است. می‌گوید این حلقه که به گردنشان است آن‌قدر پهن است که سر را بالا نگه می‌دارد و نمی‌توانند پایین را نگاه کنند. آسمان را می‌بینند که هیچ ثمره‌ای برایشان ندارد.این بیان کنایه است از اینکه افرادی که دچار کبر و غرور و حب دنیا و هوای نفس و آداب‌ورسوم باطل و تقلید کورکورانه و امثال این‌ها مثل غل به گردن شخص آویخته می‌شود به طوریکه نمی‌توانند حقائق را ببینند و قدرت دید خود را از دست می‌دهند؛ و این افراد وضعیت زندگی آخرتشان هم همین‌طور است.خدای تعالی در آیه ۳۰ و ۳۱ در سوره مبارکه حاقه، خطاب به ملائکه عذاب فرموده است: «خُذُوهُ فَغُلُّوهُ ثُمَّ الْجَحِیمَ صَلُّوهُ ثُمَّ فِی سِلْسِلَهٍ ذَرْعُها سَبْعُونَ ذِراعاً فَاسْلُکُوهُ». از طرف دیگر در مسیر حرکتی این‌ها سد ایجاد شده، فرمود: «وَ جَعَلْنا مِنْ بَیْنِ أَیْدیهِمْ سَدًّا وَ مِنْ خَلْفِهِمْ سَدًّا فَأَغْشَیْناهُمْ فَهُمْ لا یُبْصِرُونَ». ما از پیش رو و عقب سر سدى دورشان کشیده و ایشان را با آن پوشانده‏ایم دیگر جایى را نمى‏بینند. چون سد را درجایی زده می‌شود که دو طرف آن بسته باشد یعنی چپ و راست که مسیر هدایت نیست بسته است پس باید به سمت جلو بروند و آن‌هم که مسدود است به فطرت اولیه خودشان هم نمی‌توانند برگردند، چون از پشت سر هم راه بسته‌شده کنایه از این‌که اگر بخواهند برگردند هم باز جایی را نمی‌بینند. اصلاً تاریکی جهل و خرافات، تمام این‌ها را در برگرفته، چنان پرده غفلتی بر سر این‌ها انداخته‌ایم و در ظلمات محض به سر می‌برند که جایی را نمی‌بینند یعنی دیگر چشم بصیرت ندارند.خب در این حالت اگر کسی قرارگرفته باشد، نصیحت و موعظه و امثال این‌ها تأثیر دارد؟ سران فتنه را خدای تعالی در قران می‌فرماید که این‌ها این‌گونه شدند کبر و نخوت و غلبه هوای نفس و شهواتشان این‌ها را به چنین حالتی کشانده؛ حالا شما می‌خواهید این‌ها را نصیحت‌کنید؟! قطعاً مؤثر نیست.لذا فرمود: «وَ سَواءٌ عَلَیْهِمْ أَ أَنْذَرْتَهُمْ أَمْ لَمْ تُنْذِرْهُمْ لا یُؤْمِنُونَ»؛ و (بنابراین) دیگر انذار کردن و نکردنت به حال ایشان یکسان است چه انذار بکنى و چه نکنى ایمان نمى‏آورند. البته همان‌طور که قبلاً هم عرض کردم بحث مفصل است فقط اشاره می‌کنم، این حال سران فتنه است و ما راجع به آنان وظیفه‌ای نداریم، چون خداوند تعالی به رسولش فرمود تو هم نمی‌توانی این‌ها را هدایت کنی. پس اینکه مثلاً بخواهیم برای رئیس‌جمهور آمریکا و سران کشورهای فتنه‌گر، نامه بنویسیم و آنان را دعوت به صلاح و فلاح کنیم، به بیان قرآن کریم، امری بی‌نتیجه است.اما برای عوامل دیگر فتنه‌ها، قرآن کریم وظائفی را تعیین کرده است که عرض می‌کنم. توجه دارید تمام این مباحث مصادیق خارجی قابل تطبیق فراوان دارد که در دوران انقلاب همه شما موارد زیادی از آن را دیده‌اید و به خاطر دارید و هنوز هم هست و می‌بینید. گروه بعدی از اهالی فتنه افراد دنیاپرست و مادی‌گرایی هستند که در تمام اوقات به دنبال منافع خود می‌گردند؛ و حتی حاضرند برای مقداری ناچیز، مزدوری کنند. مثلاً پولی بگیرند یک دادی بزنند و سروصدایی بکنند که نمونه‌ها و مصادیق آن را فراوان دیده‌اید که نهج‌البلاغه از آنان تعبیر به اوباش کرد. این روزها هم هستند اراذل و اشرار که اگر این گروه اوایل کارشان باشد با موعظه و راهنمایی و نصیحت می‌شود آنان را برگرداند؛ یعنی گاهی همین مشکلات مادی باعث شده شرور شوند و سراغ فتنه بروند که اگر رسیدگی شوند اصلاح می‌شوند. مگر اینکه دیگر کاروکاسبی آن‌ها همین شده باشد که اینجا هم موعظه فایده‌ای ندارد. و دسته سوم کسانی هستند که در معرض فتنه قرار دارند، نیت بدی ندارند اما بی‌بصیرت‌اند، تشخیص درستی از مسائل اجتماعی و وظائف دینی خود ندارند و خیال می‌کنند وظیفه را فهمیده‌اند و درنتیجه به نفع سران فتنه و فتنه‌گران و در کنار آنان قرار می‌گیرند و کار می‌کنند؛ و با یک تحلیل غلط گاهی خیال می‌کنند دارند به وظیفه شرعی خود عمل می‌کنند. امیرالمؤمنین علیه‌السلام فرمودند: کسی که طالب حق است و اشتباه می‌کند مثل کسی نیست که به‌عمد علیه حق قیام می-کند ولی این اشخاص چه بدانند و چه ندانند ضرر آنان مانند کسانی است که به‌عمد اقدام می‌کنند، چون سرانجام به مصالح اسلام و جامعه اسلامی صدمه می‌زنند. ولو به پندار خود کار خوبی می‌کنند. این گروه را می‌شود با نصیحت و راهنمایی، هدایت و ارشاد کرد و این ‌یکی از مصادیق تواصی به حق است. (خطبه اول نمازجمعه کرج ، ۸ مهرماه ۱۴۰۱ )
  52. فتنه های اجتماعی ، در این نوبت عرض می‌کنم که در فتنه‌های اجتماعی، تمام تلاش فتنه‌گران این است که جامعه از مسیر اصلی و هدف نهائی که دارد منحرف شود و برای رسیدن به اهدافش حوصله و صبر فراوان دارد؛ یعنی ممکن است نقشه‌ای را امروز طراحی کند و برای به ثمره رسیدن آن بیست سی سال صبر کند. یک‌مرتبه جامعه مواجه می‌شود که کاملاً از مسیر اصلی خودش منحرف‌شده که برگرداندن آن به راه، هزینه‌های کلان برمی‌دارد و این خطر و خسران بزرگی است. (خطبه اول نمازجمعه کرج ، ۲۲ مهرماه ۱۴۰۱ )
  53. فرهنگ عمومی اتفاقاً همین روزها ۱۴ آبان روز فرهنگ عمومی است. تذکر این نکته جا دارد اگرچه فرصت بحث مفصل نیست که دشمن تأثیرگذاری خودش را از فرهنگ عمومی شروع کرده و می‌کند. او القا می‌کند که مگر می‌شود فرهنگ را مدیریت کرد؟! بعد خودش شروع می‌کند به مدیریت کردن. با روش‌های غربی، سبک زندگی ما را در جهات مختلف مختل می‌کند و از بین می‌برد و با سبک و روش زندگی غربی در تولید نسل و پوشیدن لباس و خوردن غذا و امثال این‌ها و هر چیزی که شما فکرش را بکنید دخالت می‌کند. به همه‌چیز وارد می‌شود و مدیریت می‌کند تا فرهنگ ما را از ما بگیرد و فرهنگ خودش را القا کند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۱۳ آبان ماه ۱۴۰۱ )
  54. فرهنگ و ضد فرهنگی ، وقتی یک عده به اسم آزادی ترویج بی‌فرهنگی می‌کنند، نعمت لباس را که خداوند بر تن بشر کرده آن را کنار می‌گذارند و مثل حیوانات برهنگی را برای زنان تبلیغ می‌کنند و خانواده را از بین می‌برند و بر روابط آزاد زن و مرد تأکید می‌کنند و ازدواج سفید را توسعه می‌دهند و ترویج می‌کنند؛ چون می‌دانید که ازدواج سفید حتی در بین حیوانات باهوش و نجیب هم وجود ندارد. درباره‌اش تحقیق کنید. در بین حیوانات چنین چیزی نیست. این‌طور نیست که آزاد باشند. بوعلی قصه‌ای را نقل می‌کند راجع به یک اسبی. در اسب امکان ندارد که اتفاق بیفتد که آزاد باشند. تحقیق کنید. در بعضی از پرندگان هم این‌طور است. کسی که این‌طور فکر می‌کند که آزاد باشد و هر جور که دلش خواست ازدواج کند، این‌ها از حیوان هم بَل هُم اَضل هستند؛ یعنی از حیوان هم پایین‌تر هستند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۱۵  مهرماه ۱۴۰۱ )
  55. فضای مجازی  سؤال: چگونه باید در مقابل این شیطان در بحث فضای مجازی ایستاد؟ جواب همان است که قرآن کریم دستور داد. امروز باید این مسیر قرآنی طی شود تا پیروزی در این بخش هم به دست بیاید. اگر متولیان امر توجه به این دستور قرآنی نکنند در این بخش زمین‌گیر خواهیم شد. در بخش نظامی این بیان قرآن را آقایان تلقی کردند و گرفتند و به آن عمل کردند که الان در بخش نظامی تأمین هستیم و امنیت برقرار است؛ جرئت حرکت نظامی ندارند. اگر هم بکنند می‌دانند که خسارات زیادی را باید تحمل کنند. اما در بخش فضای مجازی هم باز دستور همان است که قرآن فرمود؛ در قسمتی از آیه ۶٠ سوره مبارکه انفال فرمود: «وَ أَعِدُّوا لَهُمْ مَا اسْتَطَعْتُمْ مِنْ قُوَّهٍ وَ مِنْ رِباطِ الْخَیْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَ عَدُوَّکُمْ» هرچه می‌توانید قوّت و قدرت خود را زیاد کنید تا به‌وسیلۀ آن، دشمن خدا و دشمن خویش را بترسانید.اِعداد یعنی آمادگی. ارهاب یعنی ترسانیدن و هراس افکندن. این آیه دستور صریح و مؤکد می‌دهد که مسلمانان باید آماده‌باش همه جانبه‌ا‌ی در برابر هر نوع حمله دشمنان داشته باشند و هر نوع سلاح و امکانات و وسایل و شیوه‌هاى تبلیغى که سبب ارهاب یعنی ترس و هراس دشمنان مى‌شود را تهیه کرده تا در صورت لزوم استفاده کنند. در روایت دارد رسول خدا مطلع شدند که در یمن اسلحه‌ی جدیدى ساخته شده، شخصى را فرستادند یمن تا آن را تهیه کند. این درس است برای ما؛ یعنی مسلمان باید مسلح به سلاح روز باشد؛ در هر بخش و در هر زمینه‌ای. آقا فرمودند: «من چند بار تکرار کرده‌ام که کشور بایستی قوی بشود؛ قوی شدن کشور جزو هدف‌های ما است. این هم از قرآن گرفته ‌شده. قرآن می‌فرماید که «وَ اَعِدّوا لَهُم مَااستَطَعتُم مِن قُوَّه؛ هر چه می‌توانید قوّت را زیاد کنید.» این قوّت در نگاه اوّل، ممکن است قوّت نظامی به نظر برسد، لکن خیلی وسیع‌تر از دامنه‌ی قوّت نظامی است. ابعاد قوّت ابعاد وسیعی است و شامل قوّت اقتصادی، قوّت علمی، قوّت فرهنگی، قوّت سیاسی (زمینه‌ساز استقلالِ سیاسی) و قوّت تبلیغی است. با گذشت زمان، عرصه‌های دیگری برای تقویت کشور و ملّت به وجود می‌آید؛ مثلاً امروز قوّت در فضای مجازی حیاتی است؛ امروز در همه دنیا فضای مجازی حاکم بر زندگی انسان‌ها است؛ و یک عدّه‌ای همه‌ی کارهایشان را از طریق فضای مجازی پیش می‌برند؛ قوّت در این زمینه حیاتی است». خیلی صریح و روشن بیان فرمودند. خب سؤال اینجاست که فضای مجازی جبهه انقلاب قوه‌ای که باعث ارهاب جبهه دشمن باشد دارد یا ندارد؟ اگر دارد کجاست؟ پس باید همه تلاش کنند عِدّه و عُده‌ای فراهم کرده که به حد ارهاب و ترس و هراس دشمنان خدا برسد. این یک شاخص قرآنی است. دستور ولی جامعه هم هست. باید کاری کرد که ترس در دل دشمن بیفتد تا به اینجا نرسیم هنوز کاری نکرده‌ایم. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۱ )
  56. فضای مجازی ، فضای مجازی یکی از مسائل مهم که این روزها درباره‌اش زیاد سخن گفته می‌شود و خود ما هم وعده دادیم اگر فرصتی شد چند جمله عرض کنیم مسئله فضای مجازی است. فضائی که خط تهاجمی دشمن، با استفاده از نرم‌افزارها و لشکری از تأثیرگذاران اجتماعی مثل بازیگران و خواننده‌ها و ورزشکاران و در آن فضا علیه ما به‌صورت شبانه‌روزی توطئه و عملیات می‌کند تا ذهن و عقاید و اراده مردم را تحت کنترل و تغییر و در صورت لزوم اقدام قرار دهد. با رصدی مختصر در این میدان می‌بینیم که دائماً در معرض عملیات رسانه‌ای و سایبری دشمنان برای مدیریت افکار مردم علیه مکتب اسلام و تفکر انقلاب قرار داریم. لذا به نظر می‌رسد یکی از واجبات قطعی برای نظام، پرداختن جدی به این مقوله است. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۱ )
  57. فضای مجازی و زمینه سازی ، امروزه متأسفانه دایره اهانت و تمسخر باوجود فضای مجازی و صفحات اجتماعی گسترده‌تر شده و زمینه مشاجره و توهین و نشر اکاذیب و ایذاء مؤمن فراهم‌شده که یک‌وقت عرض کردم شهید در فضای مجازی داریم از همین باب است چون آبروی مؤمن مثل خون اوست که گاهی در این فضاها ناجوانمردانه ریخته می‌شود. اینجا بهترین حربه همین است که قرآن کریم فرمود: «وَإِذا مَرُّوا بِاللَّغْوِ مَرُّوا کِراما». (حسینی همدانی ، خطبه نمازجمعه کرج    07 11 1401)
  58. فضای مجازی وحکومت مجازی ، با این مقدماتی که عرض شد معلوم است که عرصه، عرصه حکمرانی بین‌المللی است در فضای مجازی. آن‌ها دارند حکمرانی می‌کنند. آن‌ها دارند حکومت می‌کنند. در مقابل حکومت باید حکومت تشکیل داد؛ باید حکمرانی کرد. ابرقدرت، امروز کسی است که سکوهای مجازی را در اختیار دارد و با درک صحیح، هوشمندانه روایت اول را او بیان می‌کند. این حکمرانی است افقی که مرکز ملی فضای مجازی کشور برای خودش ترسیم می‌کند باید جهانی باشد باید دولت محترم و مجلس محترم و بعد شورای عالی فضای مجازی نگاه حکمرانی جهانی به این مقوله داشته باشند تا بشود کاری از پیش برد. باید همه آقایان این آیه شریفه را نصب‌العین قرار دهند که «تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَ عَدُوَّکُمْ». (خطبه نمازجمعه کرج 18091401)
  59. قانون اجرا شود ، ما با مردم ما کاری نداریم. با بدنه مردم که در سطح جامعه هستند کاری نداریم. حتی دستگاه‌های انتظامی هم نباید ورودی به آن معنا داشته باشند؛ مگر قانون برای آن‌ها وظیفه را تعیین کرده باشد. من مکرر اینجا برای بار چندم است که عرض می‌کنم؛ باکسانی که از دستگاه دولت و نظام مجوز می‌گیرند برای کار کردن کارداریم. مراکز فروش، اصناف، بانک‌ها، مراکز دولتی، تمام این‌ها موظف هستند که به قانون تن بدهند و عمل کنند. مسئول بالاتری که آنجا نشسته اگر کارش را درست انجام ندهد ترک فعل کرده؛ یعنی کارش را درست انجام نداده. هفته گذشته به بعضی از دوستان تذکر داده شد؛ انکار کردند. بعضی از آقایان موظف شدند مستنداتی را تهیه کردند و به آن مسئول مربوطه دادند که شما که می‌گوید در دستگاه من اتفاقی نیفتاده این هم مواردش. حالا منتظریم ببینیم آیا عمل می‌کنند طبق قانون یا نه ؟!(خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۶ اسفندماه ۱۴۰۱ )
  60. قانون شکنی : طرف مدت‌های طولانی کشور را ناامن کرده، قانون کشور را ندیده گرفته، گفته ما این قانون را قبول نداریم و در مقابل این قانون ایستاده و ضرب و شتم کرده و آدم کشته، حالا که بازداشتش کردند می‌گوید می‌شود با رأفت اسلامی و قانون با من رفتار کنید؟ خب دارند با قانون با تو رفتار می‌کنند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۵ آذر ماه ۱۴۰۱ )
  61. قانون فصل الخطاب است ، باید قانون فصل الخطاب باشد. همه نسبت به قانون کرنش داشته باشند. مغازه‌دار و کاسب و اداری و همه و همه تا روح امید ایجاد شود. فقط یک بعد و یک بخش ندارد. ابعاد مختلفی دارد این مسئله. به‌هرتقدیر می‌خواهیم که این مسئله به جد دنبال شود و دنبال هم می‌کنیم و از آن کوتاه نمی‌آییم و چون دارد با یک نواختی پیش می‌رود جلوگیری خواهد شد ان‌شاءالله. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۳ دی‌ماه ۱۴۰۱ )
  62. قانون وتمکین به آن  ، قانون اساسی حرف از قانون و اطاعت از قانون شد. روز دوازدهم آذر روز تصویب قانون اساسی و روز قانون است. یک نکته راجع به قانون عرض کنم، همه هم خوب می‌دانیم که مشکلات از وقتی شروع می‌شود که عده‌ای قانون را تمکین نمی‌کنند و زیر پا می‌گذارند یعنی اقدام می‌کنند که پی و ستون‌های نظام را تخریب کنند. قانون اساسی جمهوری اسلامی یکی از مترقی‌ترین و محکم‌ترین قوانین در دنیاست که همه نیازهای اداره جامعه را در نظر گرفته و هوشمندانه نظرات اسلام را در آن تجسم پیدا کرده است؛ و البته دیده‌اید که چقدر دشمنان به بنیان‌ها و ریشه‌های اصلی این قانون به‌خصوص اصل مترقی ولایت‌فقیه حمله می‌کنند.امام فرمود: «قانون برای همه است، قانون برای نفع ملت است، برای نفع جامعه است، برای نفع بعضی اشخاص و بعضی گروه‌ها نیست. قانون، توجه به تمام جامعه کرده است. قانون برای تهذیب تمام جامعه است. البته دزدها از قانون بدشان می‌آید و دیکتاتورها هم از قانون بدشان می‌آید و کسانی که مخالفت‌ها می‌خواهند بکنند، از قانون بدشان می‌آید».در بیان دیگری فرمودند: «اگر همه اشخاصی که در کشورمان هستند و همه گروه‌هایی که در کشور هستند و همه نهادهایی که در سرتاسر کشور هستند، به قانون خاضع بشویم و قانون را محترم بشماریم، هیچ اختلافی پیش نخواهد آمد. اختلافات از راه قانون‌شکنی‌ها پیش می‌آید».اگر قانون در کشور حاکم نباشد هرج‌ومرج می‌شود که نمونه‌هایش را می‌بینید و می‌بینیم و دشمن هم روی همین بی‌قانونی‌ها سرمایه‌گذاری می‌کند و عده‌ای هم دانسته و یا ندانسته در مسیر بی‌قانونی حرکت می‌کنند و اتفاقاً آن چیزی که خواسته قطعی مردم است این است که همه دستگاه‌ها به وظائف قانونی خودشان به تمام و کمال عمل کنند. کسی حق ندارد در اعمال قانون میل شخصی خودش را بکار ببندد و الا سنگ روی سنگ بند نمی‌شود اگر اعتراضی هم در جایی هست باید از مسیر قانون عمل شود. قصد داشتم به تاریخچه قانون اساسی در کشور تا پیروزی انقلاب و بعد علت بازنگری و تصویب قانون اساسی فعلی مختصر بپردازم که فرصت نمی‌شود فقط مختصراً این نکته را عرض کنم که: قانون اساسی عالی‌ترین سند حقوقی یک کشور و راهنمایی برای تنظیم قوانین دیگر است. هیچ قانونی نباید با قانون اساسی مغایرت داشته باشد؛ به‌عبارت‌دیگر، قانون اساسی قانون تعیین‌کننده نظام حاکم است، قانونی که مشخص می‌کند قدرت در کجا متمرکز است، روابط این قدرت حاکم با آزادی‌ها و حقوق افراد ملت چگونه است و این قوای حاکمه اعم از قوه مجریه، قوه مقننه و قوه قضائیه چه اقتدارات و مسئولیت‌هایی در برابر ملت دارند. علاوه بر این، قانون اساسی مضامینی مانند پرچم ملی، سرود ملی، نشان ملی، پایتخت کشور و اصول حاکم بر سیاست‌های اقتصادی، برنامه‌های فرهنگی و روابط خارجی کشور را موردتوجه قرار می‌دهد. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۱۱ آذر ماه ۱۴۰۱ )
  63. قدرت موشکی شما ببینید در یک روز ابری که هیچ سرویس اطلاعاتی نمی‌تواند ردگیری زمان پرتاب موشک را داشته باشد عزیزانمان در سپاه، موشکی را آزمایش کردند که نیویورک و واشنگتن را در دسترس قرار داد. یک موشک دومرحله‌ای با موتور رافع و موتور سلمان خاک اروپا و پایگاه‌های آمریکا در آن سر دنیا را در اختیار دارد. حالا که موشک سه مرحله‌ای آزمایش شد؛ یعنی از آن بالاتر و باقدرت بیشتر.و البته در موازنه قدرت امروز ایران دست پری دارد و باید این برتری را حفظ کند. آن‌ها هم این را می‌دانند. این‌همه سروصدا و هجمه عظیم را می‌بینید که در تاریخ سابقه ندارد که همه این‌ها باهم جمع شوند؛ مگر در جنگ احزاب به آن صورت و در دوران دفاع مقدس در یک مقطعی و حالا با جنگ نرم ادراکی و هیبریدی و ترکیبی و این‌ها دارند کار می‌کنند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۱ )
  64. قصاص ها : همین اعدام را هم بدانید، همین قصاصی که صورت می‌گیرد در مسیر رأفت اسلامی است؛ چون اگر باشد، جامعه را به ناامنی می‌کشاند. رأفت اسلامی می‌گوید که باید جلوی آن را گرفت. در رابطه با مریضی‌های بدن هم همین‌طور است. چطور است کسی که بیماری دارد او را جدا می‌کنند برای اینکه بقیه جامعه سلامت بماند!
  65. قضا : اگر از وقتش بگذرد حکم قاطعی هم که باشد اثر خودش را از دست خواهد داد. وقت ویژه گذاشته شود و رسیدگی عاجل باشد. در بقیه اموری هم که افراد خلاف قانون مرتکب می‌شوند باید با قاطعیت قانون را اجرا کرد؛ و تعلل جایز نیست. در هرکجا و هرجایی که هستند، اگر به قانون عمل بشود همه امور اصلاح می‌شود. البته مطلع هستم که عزیزان بررسی می‌کنند و ان‌شاءالله به‌زودی نتیجه را اعلام خواهند کرد. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۱ )
  66. قضات محترم ما که وارد این عرصه شدند با همه فشارهایی که می‌آورند و خبر دارید که این‌ها حکم ندهند و رأی ندهند و قضاوت نکنند اما شجاعانه وارد می‌شوند و قضاوت می‌کنند و رأی قاطع می‌دهند این‌ها مورد حمایت حزب‌الله هستند. احکام الهی اگر انجام شود موجب آسایش و آرامش جامعه خواهد بود. فرمود قصاص حیات برای جامعه است. بعضی‌ها به او به‌عنوان درد نگاه می‌کنند. او زنده کننده جامعه است. خدا این را می‌گوید که قصاص مایه حیات است. این قصاص اگر انجام شد زندگی‌ها آرام می‌شود، ناامنی‌ها از بین می‌رود. خواستم تشکر کنم و به دستگاه قضا بگویم که وقتی قاطعانه رأی می‌دهید بدانید که حزب‌الله پشتیبان شما خواهد بود. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۵ آذر ماه ۱۴۰۱ )
  67. قضایی ؛ دستگاه مقننه ما به‌جای نظریه‌پردازی و مصاحبه‌های انتخاباتی به وضع قوانین کارا که هم بازدارنده باشند از جهاتی و هم حرکت آفرین از جهات دیگر اقدام کند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ،  ۱۶ دی‌ماه ۱۴۰۱ )
  68. قضایی، دستگاه قضایی هم باید خوب و محکم وارد قصه شود. بعضی از مواقع کم‌کاری و کوتاهی از این دستگاه است. با تمام احترامی که برای دادستان محترم قائل هستم و با ایشان ارتباط دارم، صحبت‌های ایشان را می‌شنوم، ایشان هم صحبت‌های بنده را می‌شنود، باز اینجا  تذکر جدی می‌دهیم که وارد شود در این قصه. بخش زیادی از این مقوله متوجه خود ایشان است. در تیر امسال که حضرت آقا دیداری داشتند با دستگاه قضا، ایشان هم خیلی دقیق و محکم درخواست کردند که دستگاه قضایی در این مسائل ورود پیدا کند. و بعد گفتند که شما قدرت دارید. اگر قدرت را از بین ببرید ضایع کردید. ایشان می‌فرمایند: «یک‌جور همین است که انسان از این قدرت استفاده نکند. اصلاً معطل بگذارد که این هم تضییع قوت است. این هم کفران نعمت الهی است. فرقی نمی‌کند تنبلی کردن، غفلت کردن، موجب می‌شود که این اقتدار از بین برود».دستگاه قضایی باید بااقتدار وارد شود. البته دستور هم دارد و وظیفه هم دارد. آقا می‌فرماید: «با استناد به قانون؛ بنده با اعمال احساسات و شعارگونه وارد شدن در این قضایا موافق نیستم». کما اینکه ما هم در استان سعی کردیم نگذاریم دوستان احساساتی و شعاری وارد شوند. باید مبنایی و زیربنایی و باقاعده وارد شد.ایشان می‌فرماید: در این قضایا با استناد به قانون محکم وارد شوند. این خود یک کار مهمی است. یا مسئله پیشگیری از جرم یکی از وظایف قوه قضاییه است و در قانون اساسی هم آمده بایستی جدی گرفته شود و در مورد آن هیچ اهمالی روا داشته نشود». یعنی اگر واقعاً جرمی مشهود است و دستگاه قضایی وارد نمی‌شود اینجا باید سؤال کرد. البته دستگاه قضایی می‌گوید بنده در جرم مشهود تکلیفی ندارم. جرم مشهود ضابط دارد و ضابط بدون حکم من هم باید اقدام کند. در یک‌بخشی همین است اما در بخش دیگری از جرم مشهود باید دستگاه قضایی وارد شود. دادستان کل کشور هم به روسای کل دادگستری سراسر کشور اعلام کرده که به قید فوریت برنامه‌ریزی لازم برای برخورد جدی و بازدارنده با جرم کشف حجاب به عمل آورده شود. حالا رفتند مغازه را بستند، ۲۴ ساعت بعد باز کردند؛ اگر طبق همان ماده هم بستند باید یک هفته بسته باشد، باید ۶ ماه بسته باشد. جرم باید مجازاتش بازدارنده باشد. مجازاتی که مجرم را ناز کند به درد نمی‌خورد. مجازاتی که مجرم را لالایی بگوید و قلقلک بدهد که او خوشش بیاید به درد نمی‌خورد. پروانه را بگیرید. بگویید پروانه لغو می‌شود اگر کم‌فروشی کنی. اگر جنس تقلبی بدهی، اگر با جنست جنس دیگری بفروشی، پروانه‌ات را می‌گیریم. اگر درست عمل نکرد؟!(خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۶ اسفندماه ۱۴۰۱ )
  69. قوه قضاییه : قضاوت شجاعانه تشکر می‌کنم از دستگاه قضا که باحوصله و فرصت رسیدگی‌های لازم را در مورد این اغتشاشات اخیر انجام می‌دهند و کاری که لازم است را می‌کنند. آن‌هایی را که جرمی ندارند و باید تذکر بدهند و راهنمایی کنند راهنمایی می‌کنند و آزاد کرده‌اند و می‌کنند. به آن‌هایی هم که بیشتر باید توجه کنند توجه می‌کنند؛ و البته در مواردی هم که باید قاطعانه و باصلابت عمل کنند در آن موارد هم قاطعانه عمل می‌کنند که جای تشکر دارد.
  70. کرج : تشکر دیگر بنده از شما مردم کرج در رابطه با تکریم و تشییع شهید بزرگواری است که به دست اشرار بدکردار و سفاک با آن شیوه به شهادت رسید. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۱ )
  71. الگو حضرت زینب : در همین فضا باید از حضرت زینب سلام‌الله‌علیها الگو بگیریم و امیدآفرینی را گفتمان غالب خود کنیم و همان‌طور که آقا فرمودند: «یکی از شاخص‌های اساسی ایران‌دوستی، امیدآفرینی است، بنابراین کسانی که القای ناامیدی و بن‌بست می‌کنند، ایران ستیز هستند و نمی‌توانند ادعای ایران‌دوستی داشته باشند. نگذارید کسانی که دشمن ایران هستند، در قالب دفاع از منافع ملی، ‌القاء یأس کنند. نویسندگان، شاعران، دانشمندان، روحانیون و همه افراد تأثیرگذار امیدآفرینی کنند و شاخص‌ها و نشانه‌های امید و پیشرفت در جامعه را سرِ دست بگیرند». (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۴ آذر ماه ۱۴۰۱ )
  72. الگوهای نااهل ، ولی متأسفانه در جامعه‌مان چه افرادی را در طول این سال‌ها به‌عنوان الگو به جامعه معرفی کردند؛ بعد در همین سال‌ها این الگوهایی که الگو نبودند چه خساراتی به جامعه زدند و چه مسیری را برای جوانان و نوجوانان و عزیزان ما به وجود آوردند! این ضعف عملکردی است. دانشمندان و فرهیختگان و بزرگان و ایثارگران و شخصیت‌های بی‌نظیری را در کشور داشتیم هم در قدیم هم الان؛ اما نامی از آن‌ها برده نمی‌شود. الان شما یک بچه کوچک چهارپنج‌ساله که هنوز مدرسه نمی‌رود از او بپرسید درباره تمام گل‌های خورده و اینکه احتمال می‌داده بخورد برای فلان بازیکن فوتبال فلان کشور دست چندم، همه را حفظ است؛ اما شخصیت‌های بی‌نظیری از اسلام و شخصیت‌های ملی، شخصیت‌های هنری و فرهنگی که نقش داشتند در فرهنگ و ارتقاء سطح فرهنگی جامعه، آن‌ها را اصلاً نمی‌شناسند؛ نه قدیمی‌ها را نه جدیدها را. بعضی وقت‌ها هم که می‌خواهند نام ببرند غلط اسم می‌برند. نقش الگو بسیار بی‌نظیر است در تربیت. اسلام روی این گروه از افراد تأکید فراوان دارد. خانواده‌ها و پدر و مادرها مواظبت کنند که چه کسی را به‌عنوان الگوی تربیتی فرزندانشان انتخاب می‌کنند و زمینه را برای او فراهم می‌کنند. قرآن کریم رسول خدا را اسوه حسنه می‌داند؛ یعنی افراد می‌توانند با الگوبرداری از سبک زندگی رسول خدا و سیره رفتاری حضرت، مثل پیغمبر باشند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۲ مهرماه ۱۴۰۱ )
  73. ماهواره ها ، مثلاً ببینید در کل جهان بیش از ۳۰۰ ماهواره تلویزیونی فعال است که ۱۱۶ ماهواره، فضای ایران را پوشش می‌دهند؛ و مطلب تعجب‌برانگیز اینکه شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی‌زبان که فقط برای ایرانی‌ها برنامه پخش می‌کنند ۲۶۰ کانال هستند که تماماً توسط دولت‌های آمریکا و انگلیس و اسرائیل و آلمان‌ و سعودی و ترکیه با هزینه‌های گزاف تولید و بعد به‌طور رایگان برای ملت ایران پخش می‌شود.جالب این است که دولت‌های یادشده برای تماشای تلویزیون و فیلم‌های خود، از هم‌وطنان خودشان پول می‌گیرند و در صورت عدم پرداخت، حق اشتراک آنان را باطل می‌کنند ولی حاضرند تولیدات خود را مجانی در اختیار ما بگذارند. دشمنی دیگر بیشتر از این؟ آن‌هم چه مطالبی! مطالب کذب و مطالبی که خودتان می‌بینید چگونه است.
  74. مدارس ، خون شهدای دانش‌آموز به همراه خون بقیه شهدا که همگی مظلومانه به‌پای محبوبشان ریخته شده است، دارای آثاری بزرگ است که یکی از آن‌ها حفظ دستاوردهای انقلاب است. بله برای ما عرصه را تنگ می‌کنند و زندگی را سخت می‌کنند؛ هیجاناتی به وجود می‌آید و بالا و پایین‌هایی دارد؛ اما بدانید این خون‌ها چون مظلومانه ریخته شده، ولیّ او سلطان است؛ «مَنْ قُتِلَ مَظْلُوماً فَقَدْ جَعَلْنا لِوَلِیِّهِ سُلْطاناً». (اسراء۳۳) اوست که سلطنت دارد و نمی‌گذارد از بین برود. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۶ آبان ماه ۱۴۰۱ )
  75. مدیریت صحنه ، مردم البته مثل همیشه آمدند وسط میدان و باصلابت عرصه را مدیریت کردند. چهره افرادی هم که باید واضح می‌شد واضح شد. کسانی که موضع نگرفتند و سکوت کردند یا با حقه‌بازی خودشان را ناصح و خیرخواه جلوه دادند و در حقیقت به نفع دشمنان اقدام کردند را مردم بهتر شناختند و بهتر فهمیدند که این‌ها چه کسانی هستند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۱۵  مهرماه ۱۴۰۱ )
  76. مردم ، البته باید کسانی که می‌توانند راهنمایی کنند تماشاگر صحنه نباشند و وارد میدان هدایتگری و روشنگری شوند. راجع به این دسته بیشتر صحبت خواهم کرد با قید حیات ان‌شاءالله. (خطبه اول نمازجمعه کرج ، ۸ مهرماه ۱۴۰۱ )
  77.  مردم ، دیدید مردم ایران را که چگونه جگرگوشه‌های خود را در بغل گرفتند. مردم این‌ها بودند سیل عظیم جمعیت را ندیدید؟ پس چرا بلندگوهایتان خفه شدند و خبری از مردم و حماسه‌ای که به وجود آوردند کار نکردند؟ جمعیتی که از اقشار مختلف برای تشییع شهدا گمنام ولی پرآوازه آمده بودند، ایران قوی را به رخ عالم کشیدند و فریاد زدند که اگر به ایران نگاه چپ داشته باشید، چشم‌هایتان را کور خواهیم کرد. مردم به تشییع کسانی آمدند که فقط شعار جانم فدای ایران ندادند بلکه عملاً جان خود را فدای اسلام و انقلاب و ایران کرده بودند. طوبی لهم و حسن مآب.من از مردم خوب کرج و بقیه قسمت‌هایی که برای این حضور حماسی و انقلابی وقت گذاشتند به‌خصوص حضور معنادار بانوان محجبه در این گردهمایی عظیم تشکر و قدردانی می‌کنم. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۹  دی‌ماه ۱۴۰۱ )
  78. مردم ، مردم ما را نشناختند. در طول سال‌های انقلاب مردم در برقراری امنیت نقش اصلی را داشتند و هنوز هم دارند. از ابتدای پیروزی انقلاب تا تشکیل کمیته‌ها و بعد هم بسیج، حملاتی که به ایران از جهات مختلف شد، در همه موارد مردم مدیریت کردند. آشوب‌ها، فتنه‌های آن اوایل و همین‌طور که ادامه داشت این سال‌های اخیر، همه را مردم مدیریت کردند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۹ مهرماه ۱۴۰۱ )
  79. مردم بی تفاوت ، اما گروه سومی که در هیچ‌کدام از این دو گروه داخل نیست و سعی کرده خود را کنار بکشد، هم دین خودش را حفظ کند و هم به دیگران سواری ندهد؛ همان بیان امیرالمؤمنین علیه‌السلام است که فرمود:  «کُنْ فِی الْفِتْنَهِ کَابْنِ اللَّبُونِ، لاَ ظَهْرٌ فَیُرْکَبَ، وَلاَ ضَرْعٌ فَیُحْلَبَ» در فتنه همچون شتر بچه باش که نه پشتی برای سواری دارد و نه پستانی برای شیر دادن.خب این شخص خودش را نجات داده اما آیا وظیفه‌ای نسبت به دیگران ندارد؟ بحث ما این گروه هستند. که اولاً باید به کمک کسانی که در دام فتنه افتاده‌اند بیایند و کمک کنند تا آنان را نجات دهند و ثانیاً با روشنگری و بیان مطالب حق نگذارند دیگران به آتش نزدیک شوند و بسوزند. یعنی درست است که خود را نجات داده‌اند اما نسبت به دیگران مسئولیت اجتماعی تواصی به حق را دارند. حتی مطلب بالاتر هم هست و آن اینکه نسبت به فتنه‌گران هم اگر قدرت و توانائی لازم را دارند باید اقدام داشته باشند و جلوی آتش‌افروزی آنان را بگیرند. مگر اینکه برای اقدام احتیاج به مقدماتی باشد که در اختیار ندارند که در این صورت تکلیفی هم ندارند. اما اگر حتی می‌توانند با عملیاتی فتنه را تضعیف کنند و جلوی تخریب گسترده فکری و عملی را بگیرند باید این کار را بکنند. (خطبه اول نمازجمعه کرج ، ۲۲ مهرماه ۱۴۰۱ )
  80. مردم و استقامت ، شما پیام دیروز ایشان ( رهبر انقلاب ) به خانواده شهدا را ملاحظه بفرمائید: «پیام شهیدان، بشارت به دل‌های آماده و گوش‌های شنوا است. این پیام گرامی به ما یادآور می‌شود که ایستادگی در برابر شیطان‌های قدرت و ستم، در پایان به پیروزی و بر افتادن ترس و اندوه می‌رسد»؛ یعنی اگر می‌خواهیم غلبه داشته باشیم بر دشمنانمان باید اهل استقامت باشیم. این پیام قرآن است، پیام خداست. پیام انبیاء و اهل‌بیت است. پیام امام و شهیدان است. کلام ایشان اینجا هم روشن و صریح است و نسخه امروز ما در برابر مشکلاتی که درست می‌کنند این است که نباید در مقابل نقشه‌های شوم سیاسی که ترس می‌آورد و نقشه‌های شوم فرهنگی که خضوع می‌آورد، کوتاه آمد و راه چاره مقاومت است. تأمل و دقت و سپس عمل به دستورات و منویات رهبر معظم انقلاب در همه امور رهگشاست.یک‌وقت ایشان فرمودند: تولیدات فرهنگی در چهارچوب طراحی دشمنان برای تغییر دادن نسل جوان از نسلی عاشق انقلاب و امام و ارزش‌ها به یک عنصر وابسته به فرهنگ غرب و بی‏خاصیت برای کشور زیاد شده (کتاب می‌نویسند، فیلم می‌نویسند، اقلام فرهنگی در سراسر جامعه فراوان توزیع می‌کنند برای اینکه نسلی که باید آن‌طور باشد جور دیگری بشود) و ایشان این طرح‌ها را خطرناک‌تر از توطئه‌های امنیتی و تهدیدات نظامی دانستند؛ چون اراده‌ها را تضعیف می‌کند و نسل جوان را از کشور می‌گیرد.و درمان هم همان‌طور که چند روز قبل فرمودند همان روایتگری درست و صحیح میراث انقلاب است. البته قصد داشتم این هفته تعدادی از دستاوردهای دفاع مقدس را روایتگری کنم که فرصت نمی‌شود. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۱ مهرماه ۱۴۰۱ )
  81. مردم و اغتشاشات ، امروز خواسته مردم صبور و آسیب‌دیده با حمایتی که از مسئولین محترم دارند، این است که چون به‌اندازه کافی مدارا شده و حساب اغتشاش و اعتراض کاملاً از هم جداشده، مماشات را کنار بگذارند؛ و همان‌طور که حضرت آقا در پیام تسلیت‌شان فرمودند -که باید روی این پیام هم کار جدی صورت بگیرد- مردم در مقابل کسانی که به جان و امنیت و مقدساتشان حمله می‌کنند ید واحده هستند؛ اما مسئولین، قاطعانه و خردمندانه با تخریب‌کنندگان اموال عمومی و کسانی که به جان و نوامیس مردم رحم ندارند، باید مقابله کنند و غائله را خاتمه دهند؛ و البته عاملان جنایت شیراز بدانند که به‌زودی انتقام سخت و فراموش‌نشدنی که عبرت دیگران باشد از آنان گرفته خواهد شد. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۶ آبان ماه ۱۴۰۱ )
  82. مردم و راهپیمایی محکومیت ، همین امروز را فقط بعد از نماز جمعه‌های سراسر کشور ببینید شاید آدم شوید. البته قرآن کریم فرموده سران فتنه هرگز بیدار نمی‌شوند. توجه کنید حساب مطالبات مردمی و ایراد به قانون و امثال این‌ها روشن است و راه دارد که چگونه دنبال شود اما حساب اغتشاش و برهم زدن امنیت جامعه و تخریب اموال عمومی و بیت‌المال بحث جدائی است که به‌هیچ‌وجه موردقبول هیچ عقل سلیمی نیست. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۱ مهرماه ۱۴۰۱ )
  83. مردم و مسئولین ، همه ما چه مردم و چه مسئولین باید برای مقابله به این سه هدف با آن روش هزار ضربه که گفته‌اند آمادگی لازم را داشته باشیم تا این مرحله هم بگذرد. آن‌ها تلاش می‌کنند با اینفودمی و بمباران انبوه اطلاعات راست و دروغ غیرقابل‌پردازش و ارزش‌گذاری، هم مردم و هم مسئولین را در سطوح مختلف دچار هک ادراکی کنند. هک را دوستان می‌دانند که چیست؛ دستگاه‌های کامپیوتری و گوشی‌های شما را وقتی هک می‌کنند فقط آن چیزی که آن‌طرف می‌خواهد در دستگاه شما می‌تواند انجام شود. این‌ها با انبوه اطلاعاتی که می‌ریزند، هک ادراکی می‌کنند؛ هم مردم را هم مسئولین را. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۱ )
  84. مردم و وظیفه در فتنه ، مثلاً با هشدار و یا افشای شخصیت آنان یا دسیسه‌های آنان که همین جهاد تبیین فرموده‌ی آقا بخشی از کار است. پس می‌بینید مسئله خیلی هم ساده نیست. اگر فتنه‌ای اتفاق افتاد؛ ما، هم نسبت به خودمان وظائفی داریم و هم نسبت به فتنه‌گران باید اقداماتی داشته باشیم؛ و هم نسبت به کسانی که دچار فتنه شده‌اند و به‌زودی آسیب‌های فتنه آنان را گرفتار می‌کند. فرق مسئولیت‌های اجتماعی با مسائل فردی در همین است که مثلاً شما مکلف به خواندن نماز هستی و آن یک امر فردی و شخصی است، خودت نمازت را بخوانی مسئله تمام است؛ اما امور اجتماعی اضلاع مختلف دارد فقط یک کار شخصی نیست. ما در قبال آن وظائف مختلف داریم.البته یک عده‌ای اصلاً در این مواقع قبول ندارند که توطئه‌ای وجود دارد. هنوز هشدارهای حکیمانه امام ره در اول انقلاب در گوش بنده و امثال بنده هست که می‌فرمودند: مواظب توطئه‌ی دشمنان باشید. در تلاش‌اند که همه‌چیز را به قبل برگردانند و عده‌ای هم می‌گفتند این‌ها توهم توطئه است بعدها در زمان حضرت آقا هم همین مسئله مطرح شد. رهبری هشدار دادند و عده‌ای گفتند این‌ها توهم توطئه دارند و چقدر کتاب و مقاله و سخنرانی که تولید نشد. پس اول باید قبول کنیم که توطئه‌ای وجود دارد. چون اگر چنین تفکری وجود نداشته باشد اقدامی و انجام وظیفه‌ای هم صورت نمی‌گیرد. خاصیت تبیین درست و به‌موقع این است که افراد را در مقابل فتنه‌ها آبدیده و ضدضربه می‌کند. اگر همین ویروس منحوس کرونا که آمد را باخبر نمی‌شدیم و برای درمان به‌موقع آن اقدام نمی‌کردیم، قطعاً خسارات فراوانی بیش‌تر از آن مقدار که خسارت زد می‌زد. در ویروس‌های فکری و اعتقادی و رفتاری و اجتماعی که به جامعه حمله می‌کنند اگر شناسایی و مقابله با سرعت انجام نگیرد مشکلات چند برابر می‌شود.نباید در این مواقع وقت را از دست داد، چهره منحوس توطئه‌گران و افراد هدایت‌کننده پشت پرده برای مردم را باید افشا کرد تا زودتر جلوی فساد گرفته شود. باید جامعه را نسبت به ضررهای وارده از جهات مختلف آگاه کرد که فتنه‌گران چگونه اسلام و انقلاب و مقدسات و فرهنگ و اقتصاد و ارزش‌ها را مورد هدف خود قرار می‌دهند. اهمیت جهاد تبیین و بصیرت افزایی و دشمن‌شناسی در همین‌جا روشن می‌شود. (خطبه اول نمازجمعه کرج ، ۲۲ مهرماه ۱۴۰۱ )
  85. مردمی بودن انقلاب ، تجزیه‌طلب‌ها را تشویق به اغتشاش و خرابکاری و امثال این‌ها می‌کنند، انقلاب اسلامی انقلاب مردمی است؛ لذا تا استقامت و حضور مردم درصحنه هست این انقلاب شکست ندارد و در همه این سال‌ها مردم با هوشیاری کامل و بیدار در مقابل تمام شرارت‌ها و توطئه‌ها و مفاسد ایستادند و مظهر حضورشان هم در موقعیت‌های مختلف و راهپیمایی‌های مختلف نشان داده شده؛ که همین راهپیمایی امروز در سراسر کشور و به‌خصوص در استان خودمان شهر کرج و در شهرهای دیگر استان، حماسه دیگری بود که آفریده شد که باید از همه شما مردم استان و مردم شریف ایران تقدیر و تشکر و قدردانی کرد. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۱۳ آبان ماه ۱۴۰۱ )
  86. مسیحیان و وظیفه علما مسیحی ، تفاقاتی که در اقصی نقاط عالم می‌افتد، در کشورهای غربی و اروپائی چه مقدار ظلم و ستم هم به مسیحیان و هم به ملل دیگر می‌شود، آیا علماء بزرگوار مسیحی این ظلم‌ها را نمی‌بینند؟ پس چرا به تأسی از عیسی بن مریم صدایی از آنان بلند نمی‌شود؟ اگر پیروی راستین از این پیغمبر بزرگ الهی دارید چرا اعتراضی نسبت به جنایاتی که سران کشورهای مسیحی نسبت به مردم ایران دارند و اغتشاش و هرج‌ومرج را تشویق می‌کردند و می‌کنند تا کشوری آسایش نداشته باشد و با تحریم‌های ظالمانه نتواند مایحتاج ضروری خودش اعم از دارو و مواد اولیه و امثال‌ذلک را تهیه کند، سکوت کردید؟ آیا حضرت مسیح با مستکبران عالم رابطه دوستی داشت که شما این‌چنین عمل می‌کنید؟از علمای مسیحی از هر فرقه‌ای که هستند انتظار این است که به پیامبر خود تأسی کنند و مدافع مظلوم باشند و در مقابل ظلم و فساد و انحراف حاکمان مسیحی که عالم را خسته کرده‌اند کلامی بر زبان بیاورند و نصیحتی بکنند. حضرت امام یک‌وقت دربیانشان فرمودند: «شما ملت‌هایی که خودتان را مسیحى مى‏دانید و تابع عیسى مسیح مى‏دانید، احتمال این را مى‏دهید که حضرت مسیح اگر اینجا بودند، با ما مخالفت مى‏کردند و موافقت با (رئیس‌جمهور آمریکا)؟! این احتمال را مى‏دادید؟! اگر احتمال مى‏دهند که حضرت مسیح به ظلم راضى باشد، این با مسیحیت منافات دارد، این کفر به حضرت مسیح است».(خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲ دی‌ماه ۱۴۰۱ )
  87. مسئولین ، مواظب مطالبی که میگویید باشید آقایان مواظب باشند در بیان مطالبی که می‌گویند. دشمن می‌خواهد نماد ارزش‌های دینی و الهی را که یک ‌مقوله فرهنگی و اجتماعی است را به یک مقوله سیاسی تبدیل کند و مردم و مسئولین را در این جنگ شناختی به خطای محاسباتی بیندازد و جامعه را بحرانی کند و هر کس را به بهانه‌ای از کار بیندازد و درنهایت جامعه را اندلسی کند. تمدن هفتصد ‌ساله اسلامی با همین مسئله عفاف و حجاب از بین رفت. ندانستند باید چه‌کار کنند. ببینید آن‌ها می‌خواهند چه‌کار کنند. الان در زمان اوج‌گیری قدرت فناوری اطلاعات در حکمرانی جهانی هستیم. الان این‌هایی که این مجموعه به دستشان است یعنی دشمن، این‌ها اراده می‌کنند چه صدایی در چه زمانی و چگونه به گوش مخاطبان برسد و در معرض دید افراد قرار بگیرد. اراده می‌کنند امروز یک کاریکاتور بکشند، فردا اراده می‌کنند فلان مسئول را برایش داستانی درست کنند، پس‌فردا اراده می‌کنند به شکلی، یک ‌صدایی از جای دیگری درآورند. الان دارد این کار را می‌کند. سلطه بر ذهن   الان به‌جای این‌که سلطه بر خاک و جغرافیایی زمین داشته باشند سلطه بر جغرافیای ذهن و افکار و عقاید انسان‌ها دارند. لازم نیست الان بیایند زمین را بگیرند؛ ذهن افراد را که گرفتند آن کشور را گرفتند؛ و بر جغرافیای دل و فکر و ذهن سلطه پیدا می‌کنند. هرچه می‌پسندند به خورد ملت‌ها می‌دهند و از آن‌ها مطالبه می‌کنند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ،  ۱۶ دی‌ماه ۱۴۰۱ ) البته فقط شماها نیستید که باید پاسخگو باشید؛ بلکه مسئولین بی‌دردی که با توجیه و سر در برف‌کردن اجازه اصلاح و پاک‌سازی افراد منفعل واداده را نمی‌دهند و یا سیاست‌های تدوین‌شده و ابلاغی از طرف حضرت آقا و منویات مترقی رهبر معظم انقلاب که پیش برنده نظام است را در همه موضوعات عملیاتی نمی‌کنند هم باید پاسخگو باشد. عده‌ای به‌اصطلاح انقلابی و عده‌ای مسئول و گروهی روحانی در محدوده اختیارات و امکاناتی که داشتند، در دستگاه‌های مختلف چه در تعلیم و تربیت چه در دانشگاه چه در تبلیغ، وظائف خود را انجام ندادند هم باید پاسخگو باشند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۰ آبان ماه ۱۴۰۱ )
  88. مسئولین ؛ درد دین نداشتن مسئولین نکته‌ای را همین‌جا عرض کنم که بحث امربه‌معروف پیش آمد و آن اینکه بیگانه تحریم می‌کند وضعیت او روشن است. اما داخلی‌ها چرا به امربه‌معروف بی‌توجه هستند و آن را در عمل تحریم می‌کنند و گاهی حرف‌های بی‌ربط می‌زنند که باعث تعجب می‌شود؟! وزیری که درد دین نداشته باشد و نسبت به احکام خدا ترویج بی‌تفاوتی و در رفتارش تبلیغ بی‌تفاوتی کند به درد دولت انقلابی نمی‌خورد. توصیه به مسئولین  چون موارد در حال تکرار است به آقای رئیس‌جمهور عرض می‌کنیم نسبت به این قضیه بی‌تفاوتی بدنه اجرائی کشور نسبت به منکرات عموماً و مسئله عفاف و حجاب بخصوص اقدام عاجل داشته باشید. مسئله با جلسات بی‌ثمری که برای عفاف و حجاب گذاشته می‌شود حل نمی‌شود. باید همان‌طور که در مسئله اقتصادی ورود کرده و تحولاتی به وجود آمده، ورود کنید و تا دیر نشده به بدنه اجرائی دستورات لازم را راجع به عائله خودتان و نان‌خوران از دولت بدهید. مسئولی که در نظام اسلامی مشغول باشد و نسبت به امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر بی‌تفاوت باشد بدرد این دولت نمی‌خورد. او با این تحریم کنندگان چه فرقی دارد؟ آیه قرآن فرمود اگر مکنت پیدا کردید یعنی شما که مسئول شدی یکی از وظائفت امربه‌معروف است اگرچه قبل از مسئولیت هم وظیفه داشتی. حالا استاندار شدی فرماندار شدی دادستان شدی امام‌جمعه شدی و هر منصبی که داشتی باید و در هر سطحی که هستی باید به این واجب الهی بپردازی و الا عندالله پاسخی نداری. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ،  ۰۷  بهمن‌ماه ۱۴۰۱ )
  89. مسئولین اجرایی ، مسئولینی که امور مختلف اجرایی در دستشان است، در بین مردم و جوانان حاضر شوند. پاسخگو باشند. یکی از آن مسائلی که کار را سبک می‌کند همین است. مسئول اجرایی و کسی که کار به دستش است برود در بین جوان‌ها و بین کسانی که سؤال دارند به سؤالاتشان پاسخ بدهد که زمینه برای توطئه و شیطنت فراهم نشود. اگر مردم علت بعضی از رفتارها را بدانند قانع می‌شوند. بحث شفاف‌سازی اگر عملیاتی شود خیلی مفید به حال جامعه خواهد بود.تاریخ بسیار درس‌آموز است. شما فتنه‌های صدر اول را بررسی کنید. عواملش را دقت کنید. مثلاً کسانی که فتنه‌گر شدند چه کسانی بودند؟ واقعه کربلا چگونه اتفاق افتاد؟(خطبه اول نمازجمعه کرج ، ۱۵  مهرماه ۱۴۰۱ )
  90. مسئولین و مطالبه گری مردم ، یک راه مطالبه گری از مسئولین برای اجرای قوانین عفاف و حجاب حضور در تشییع شهداست. البته راجع به این بحث مطالبی دارم که در زمان مقتضی بیان خواهم کرد با قید حیات. امروز دوقطبی کردن جامعه حرکت در مسیر دشمن است و باید با یک بیانی آن را ترسیم و مطرح کرد. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲ دی‌ماه ۱۴۰۱ )
  91. مسئولین و مطالبه مردمی ، این هشدار و تذکر را صدها بار داده‌ایم من امروز از همه مردم درخواست می‌کنم طبق بند میم وصیت‌نامه حضرت امام رضوان‌الله‌علیه که مرحله اول درخواست است پویش مطالبه از مسئولین را راه بیندازید و به هر وسیله‌ای غیر از تجمع و تحصن از مسئولین درخواست کنیم قانون را اجرا کنند. اگر ترک فعل کردید، بنده کسانی را که ترک فعل می‌کنند اینجا معرفی می‌کنم تا بیشتر و بیشتر مورد مطالبه قرار بگیرد. بعد اگر اقدامی صورت نگرفت عرض خواهم کرد که برای مرحله بعد باید چه‌کار کنیم تا ان‌شاءالله اصل مطلب واقع شود. چند وقت قبل قصد اقدامی داشتم که مسئولین استان فرصت خواستند. من یک ماه بیشتر شده که فرصت را داده‌ام اما انجام نگرفته. یکی دو روز دیگر هم فرصت می‌دهم اگر انجام شد که شد و الا اقدامی که گفتم به‌طور جد انجام خواهم داد و عملی می‌کنم. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۱۹ اسفندماه ۱۴۰۱ )
  92. مشکلات اقتصادی : البته امروز با واقع‌بینی در آرمان‌خواهی یکی از مصادیق آرمان‌خواهی، پیشرفت علمی و حل مشکلات اقتصادی است که باید در این زمینه فعالیت بیشتری داشت.
  93. نفوذ ، قصد داشتم راجع به نفوذ دشمن به‌خصوص نفوذ جریانی نکاتی را عرض کنم که فرصت گذشته است. ان‌شاءالله در نوبت دیگری با قید حیات. فقط خود دوستان بیانات رهبری را در مورد این نفوذ بازخوانی کنید. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۱۵  مهرماه ۱۴۰۱ )
  94. نفوذ ادارکی : اجمالاً عرض می‌کنم که وقتی با نفوذ و اثرگذاری بر ادراک و باورهای مسئولان و مردم جامعه، مسیر حرکتی آنان را به سمت امیال خودشان دست‌کاری کردند و تغییر دادند، هک ادراکی صورت گرفته است؛ یعنی مردم و مسئولین در مسیری حرکت می‌کنند که آن‌ها می‌خواهند. در هک ادراکی حب و بغض افراد هم تغییر می‌کند؛ یعنی شعار مرگ می‌دهد یا شعار محبتی می‌دهد؛ و آن‌چنان تحت تأثیر عامل خود هستند کأن هیچ کلام دیگری را نمی‌شنوند یا اگر بشنوند به آن اعتماد ندارند. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۲۷ آبان ماه ۱۴۰۱ )
  95. نماز جمعه صدای ملت  مردم در همه این سال‌ها پرچم مبارزه با آمریکا را بالا نگه داشتند. حضرت آقا چند روز قبل به دشمنان گفتند شما از صدای ملت میگویید؛ صدای ملت را بشنوید. ما هم اینجا عرض می‌کنیم صدای ملت هر جمعه در نمازهای جمعه نسبت به دشمنی‌های آمریکا بلند است. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۱۱ آذر ماه ۱۴۰۱ )
  96. نیروی انتظامی ، در این دو سه هفته بنده قسمتی از خطبه را اختصاص دادم به عزیزانمان در نیروی انتظامی و تشکر لازم را بنده به نوبه خودم انجام دادم و به‌خصوص هفته گذشته مفصل از دستگاه انتظامی تشکر کردم. این هفته حضور گسترده‌ای را دارند فرماندهی محترم و معاونینشان و قبل از خطبه‌ها هم در خدمتشان بودیم در دفتر. امروز هم خود ایشان سردار فرماندهی نیرو برای شما صحبت کردند. بار دیگر بنده تشکر می‌کنم. در بخشی از این قصه همان‌طور که حضرت آقا فرمودند مظلومیت نیرو بود که بعضی‌ها دانسته و بعضی‌ها ندانسته کاری را که نباید بکنند و حرفی را که نباید بزنند زدند. البته خدای تعالی ناظر بر همه اعمال است و با اخلاص حرکاتی را که عزیزانمان انجام می‌دهند را ناظر و شاهد است و پاداش می‌دهد. (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۱۵  مهرماه ۱۴۰۱ )
  97. وعده الهی : ما هم وعده می‌دهیم اما ما وعده را از خدای تعالی می‌گیریم وعده خدا حق است و آن این است که به‌زودی شما نابودید و حزب‌الله غالب است./ وعده می‌دهند اما گول می‌زنند و فریب می‌دهند. لذا قرآن به ما تذکر داد و هشدار داد که شیطان جز فریب و نیرنگ و غرور، وعده‏اى نمى‏دهد. «وَ ما یَعِدُهُمُ الشَّیْطانُ إِلَّا غُرُوراً». (خطبه دوم نمازجمعه کرج ، ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۱ )

سخن پایانی

اگرچه برنامه‌ریزی دشمن دقیق و وسیع بود وبرای اجرای آن تدارک گسترده ای را پیش بینی کرده بود ولی محاسبات آنان با هوشیاری رهبر انقلاب و  روشنگریهای امامان جمعه و بخصوص ایت الله حسینی همدانی و بصیرت اغلب ملت برهم خورد و میتوان گفت سال ۱۴۰۱ سال سخت و آزمون موفقیتی را برای ایران رقم زد .

گرچه اغشاشات پاییز 1401 علیرغم سکوت خواص بی بصیرت ، فروکش کرد ، لکن عوارض شبهات وارده در ذهن برخی از مردم و بخصوص جوانان باقی مانده است ، که لازم است با جهاد تبیین فراگیر توسط همه اقشار مردم ، رفع شود ، تا فتنه بعدی دشمنان در نطفه نارکارآمد شده و کشور بتواند راه تکامل و تعالی بخشی خود را بدون تکانه های اجتماعی و اقتصادی سپری نموده و در راستای گام دوم انقلاب ، ایجاد تمدن نوین اسلامی و زمینه سازی ظهور مقام عظمای ولایت صورت و تعجیل شود .