***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

########## بنام خدا ##########
#پایگاه جامع اطلاع رسانی در موضوعات زیر #
..... با سلام و تحیت .. و .. خوشامدگویی .....
*** برای یافتن مطالب مورد نظر : داخل "طبقه بندی موضوعی " یا " کلمات کلیدی"شوید. ویا کلمه موردنظر را در"جستجو" درج کنید.***

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
محبوب ترین مطالب

مرحوم دکتر حسن علی احمدی فشارکی

يكشنبه, ۶ بهمن ۱۳۹۸، ۰۸:۳۳ ب.ظ

مرحوم دکترحاج حسن احمدی فشارکی

 

 

مقاله نشریه داعش و امنیت ایران با تکیه بر مکتب کپنهاگ

نویسندگان: یاسر اسماعیلزاد امامقلی ، حسنعلی احمدی فشارکی ،

نشریه پژوهش های راهبردی سیاست » پاییز 1395 شماره18

ارجــاع اسناد مشابه نسخه ها (3)  

دانــلود

کتاب سیاست و حکومت در کویت

نویسنده: حسنعلی احمدی‌فشارکی ، ویراستار: طاهره زارع‌زواردهی ،

انتشارات موسسه مطالعات اندیشه‌سازان نور - 1394

موضوع: کویت - سیاست و حکومت ، کویت - تاریخ

ارجــاع اسناد مشابه  

پایان‌نامه الحاق ترکیه به اتحادیه اروپا و پیامدهای سیاسی -امنیتی آن بر امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران

دانشجو: حسنعلی احمدی فشارکی ، استاد مشاور: دکتر حسین سلیمی ، استاد راهنما: دکترسید جلال دهقانی فیروزآبادی ،

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه علامه طباطبایی - 1390 - [دکترای تخصصی]

کلیدواژه: امنیت ملی ، ترکیه ، جمهوری اسلامی ایران ، اتحادیه اروپا

ارجــاع اسناد مشابه  

دانــلود رایگان صفحات ابتدایی از ganj.irandoc.ac.ir 

مقاله نشریه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران و هند: حوزه های تعامل و تقابل

نویسنده: حسنعلی احمدی فشارکی ،

نشریه مطالعات جهان » زمستان 1390  شماره2

ارجــاع اسناد مشابه نسخه ها (4)  

دانــلود

کتاب دانشگاه و دانشگاهیان: از دیدگاه امام خمینی (س)

نویسنده: حسنعلی احمدی‌فشارکی ،

انتشارات موسسه ‌تنظیم ‌و نشر آثار امام ‌خمینی‌(س) - 1385

موضوع: خمینی، روح‌الله، رهبر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، 1279- 1368 - دیدگاه درباره دانشگاه‌ها و مدارس عالی

ارجــاع اسناد مشابه  

کتاب دانشگاه و دانشگاهیان از دیدگاه امام خمینی (س)

تدوین: حسنعلی احمدی‌فشارکی ،

انتشارات موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام خمینی (ره) - 1384

موضوع: خمینی، روح‌الله، رهبر انقلاب و بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران، 1279- 1368 - پیام‌ها و سخنرانی‌ها

ارجــاع اسناد مشابه  

پایان‌نامه گروه فشار و چگونگی تاثیر گذاری آن بر تصمیم‌گیری سیاسی

استاد راهنما: حسین بشیریه ، دانشجو: حسنعلی احمدی فشارکی ،

وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه تربیت مدرس - 1373 - [کارشناسی ارشد]

کلیدواژه: حزب ها ، انجمن خیریه حجتیه مهدویه ، تصمیم گیری ، ایران ، قدرت ، سیاست ، گروه های فشار ، سیستم های سیاسی

 

 

کتاب گنجینه معارف شهدا (سفارشها و نواهای آسمانیان فشارکی)

نویسندگان: سیدجواد هاشمی‌فشارکی ، ویرایش علمی :  حسنعلی احمدی‌فشارکی ،

انتشارات وانیا - 1398

موضوع: شهیدان - ایران - فشارک - وصیت‌نامه‌ها ، شهیدان - ایران - فشارک ، جنگ ایران و عراق، 1359 - 1367 - شهیدان - وصیت‌نامه‌ها ، فشارک

ارجــاع اسناد مشابه  

 

https://elmnet.ir/author/%D8%AD%D8%B3%D9%86%D8%B9%D9%84%DB%8C-%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF%DB%8C-%D9%81%D8%B4%D8%A7%D8%B1%DA%A9%DB%8C

 

 

https://esargaran.iau.ir/?p=2129rgaran.iau.ir/?p=2129

  • شناسه : 2129
  • 10 دی 1398 - 11:00
  • 114 بازدید

مهندس احمد صالحی آرا رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران درگذشت همکار ایثارگر جناب آقای حسن احمدی فشارکی را تسلیت گفت

مهندس احمد صالحی آرا رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران درگذشت همکار ایثارگر جناب آقای حسن احمدی فشارکی را تسلیت گفت

رئیس مرکز امور شاهد و ایثارگران با صدور پیامی، درگذشت همکار ایثارگر جناب آقای حسن احمدی فشارکی را به خانواده وی تسلیت گفت.

در پی درگذشت جانباز گرانقدر جناب آقای دکتر حسن احمدی فشارکی کارمند دانشگاه آزاد اسلامی ، مهندس احمد صالحی آرا با صدور پیامی این مصیبت را به خانواده‌ این عزیز از دست رفته تسلیت گفت و با آنان ابراز همدردی کرد.

در متن پیام تسلیت مهندس احمد صالحی آرا به خانواده احمدی فشارکی آمده است:  جانبازان اسناد زنده ای از فرهنگ غنی ایثار و جهاد میباشند و تدام بخش روح سلحشوری و مقاومت در جامعه به ویژه در میان نسل‌های جوان آینده ساز انقلاب اسلامی هستند .

درگذشت مرحوم مغفور جانباز گرانقدر جناب آقای دکتر حسن احمدی فشارکی از کارکنان خدوم، دلسوز و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی موجب تأسف و تألم اینجانب گردید. این ضایعه را به خانواده محترم و همکاران وی تسلیت گفته و از خداوند رحمان و غفار برای آن مرحوم، غفران و رحمت واسعه‌ی الهی و برای سایر بازماندگان صبر جزیل و سلامتی مسئلت دارم.

 

https://esargaran.iau.ir/%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3-%D8%A7%D8%AD%D9%85%D8%AF-%D8%B5%D8%A7%D9%84%D8%AD%DB%8C-%D8%A2%D8%B1%D8%A7-%D8%B1%D8%A6%DB%8C%D8%B3-%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%B4%D8%A7%D9%87/

 

 

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی اراک

عنوان خبر : برگزاری کارگاه فرهنگی استانی با موضوع فرصت های پژوهشی و فعالیت های فرهنگی
موضوع خبر : اخبار معاونت
تاریخ درج : ۱۳۹۴/۲/۳۰ ساعت : ۰۹:۱۲

 

کارگاه فرهنگی و فرصت های پژوهشی ویژه استادان با حضور دکتر احمدی فشارکی معاونت پژوهشکده مطالعات میان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علیرضا نظام آبادی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک و دبیر هیأت امنای استان مرکزی و اعضای هیأت علمی واحداراک به همت دفترمطالعات و پژوهشهای فرهنگی معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه آزاداسلامی اراک در تالارامیر کبیر شهرک دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی اراک  برگزار گردید.

بنابراین گزارش دکتر علیرضا نظام آبادی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک و دبیر هیأت امنای استان مرکزی، ضمن خیرمقدم به حاضرین و تشکر از حوزه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه اظهار کرد : کوتاه ترین راه در همه شرایط حفظ و پیاده سازی بخش نامه ها می باشد و همه استادان و کارشناسان را دعوت کردند تا مسائلی که در ذهن دارند را مطرح کنند و در عرصه های فرهنگی واجتماعی دانشگاه فعالیت داشته باشند.

 

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک افزود: امید است با بسترهای مناسب و برنامه ریزی کامل و منسجمی که در دانشگاه ها به خصوص دانشگاه آزاد اسلامی اراک وجود دارد بتوانیم در برگزاری کارگاه ها ونشست های فرهنگی واجتماعی تلاشی مضاعف داشته باشیم.

دکتر نظام آبادی گفت: با به کارگیری خلاقیت و نوآوری و بر اساس منویات مقام معظم رهبری، رهنمودهای آیت الله هاشمی رفسنجانی، سند چشم انداز کشور و سیاست های کلان دکتر میرزاده ریاست عالی دانشگاه آزاد اسلامی که مدیریت ایشان همراه با خردورزی و توأم با اخلاق و عدالت محوری است و همچنین با حرکت در راستای برنامه های دکتر طه هاشمی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی بتواند در راستای ارتقای مسائل فرهنگی و ارائه راهکارها و برنامه های منسجم فرهنگی اهتمام بورزد و با همت، تلاش و پشتکار حوزه فرهنگی را به سمت موفقیت بیشتر سوق دهد.

درادامه دکتر احمدی فشارکی بابیان اینکه ایمان افزایی و دانش افزایی دو رسالت مهم دانشگاه ها می باشد،افزود: همه بحث های ما بحث تزکیه است. وتمام برنامه ها با سه محور هدف محوری، برنامه محوری و اثربخشی ارائه می شوند.

معاونت پژوهشکده مطالعات میان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: برنامه ها در قالب های نشست های تخصصی، اردوها، جشنواره ها، سمینارها و همایش ها، آموزش و پژوهش و... می باشد که در این کارگاه قالب آموزش و پژوهش مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دکتراحمدی گفت : بحث پژوهش محوری در زمینه امنیت فرهنگی هم مطرح است. طی یک تحقیق انجام شده 70 درصد تأثیرپذیری دانشجویان از استادان می باشد. حال اگراستادان در بحث مسائل فرهنگی فعال نباشند نقش خانواده و محیط و ... 30 درصد است و تأثیر استادان بسیار چشمگیر است. اگر یک نگاه کلی به قضیه بیندازیم هیچ موضوعی نداریم که فاقد پیام فرهنگی باشد. در واقع فلسفه وجودی نشست ها را اثربخشی عنوان کردند.

وی گفت:حال این پرسش مطرح می شود که چطور وارد کار فرهنگی شویم . از کجا شروع کنیم؟

در اینجا بحث تألیف، ترجمه و انتشار مقالات علمی در زمینه مسائل فرهنگی و اجرای کارگاه های آموزشی مطرح می شود.

در ادامه دکتر احمدی اضافه کردند که در پژوهشکده مطالعات میان فرهنگی یک فصلنامه داریم که در دانشگاه و وزارت علوم رتبه بندی شده است. و همه استادان در هر رشته ای می توانند در مورد مسائل اخلاقی و اخلاق حرفه ای به تحقیق بپردازند.

معاونت پژوهشکده مطالعات میان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی به این نکته اشاره کردند که هر واحدی موظف است در هر نیمسال حداقل 3 طرح در مورد مسائل فرهنگی داشته باشد. در صورت فعالیت استادان در زمینه چاپ کتاب، مقاله در زمینه فرهنگی امتیازاتی برای ارتقاء به آنها تعلق خواهد گرفت و این طرح ها حتما باید کاربردی شوند.

در پایان دکتر احمدی نقش استادان را به عنوان الگو بسیار مهم عنوان کردند و اضافه کردند: که اگر به حل مسائل فرهنگی ورود نکنیم دانشجویان بدون شک برای حل مسائل فرهنگی خود ناخودآگاه در بیرون از دانشگاه به دنبال پاسخ می روند و پاسخش را از جای دیگری می گیرند.

در پایان جلسه، دکتر حکمت معاون فرهنگی و اجتماعی واحد و دکتر احمدی به سوالات و ابهامات درخصوص چگونگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی و نیز نحوه کسب امتیازات ماده یک ارتقاء فرهنگی استادان پاسخ دادند.

لینک خبر : http://sca.iau-arak.ac.ir/news/22/اخبار-معاونت/برگزاری-کارگاه-فرهنگی-استانی-با-موضوع-فرصت-های-پژوهشی-و-فعالیت-های-فرهنگی/

 

http://sca.iau-arak.ac.ir/print/22/

 

 

 

به مناسبت بزرگداشت بیست و پنجمین سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره)

مصاحبه زنده تلویزیونی رایزن فرهنگی ج. ا. ایران با شبکه تلویزیونی ووگوشجا بوسنی 

همزمان با برگزاری همایش "امام خمینی (ره) منادی وحدت و اعتدال" توسط رایزنی فرهنگی ج. ا. ایران در بوسنی، آقای دکتر آرام رایزن فرهنگی ج. ا .ایران در بوسنی و هرزگوین به همراه آقای دکتر حسنعلی احمدی فشارکی استاد دانشگاه علامه طباطبائی و معاون پژوهشکده مطالعات میان فرهنگی، ضمن انجام مصاحبه زنده تلویزیونی با شبکه تلویزیونی ووگوشجا در روز دوشنبه 12 خرداد ماه سالجاری، ابعاد مختلف اندیشه های امام خمینی رضوان الله تعالی علیه و نیز برنامه های رایزنی فرهنگی را به مناسبت بزرگداشت بیست و پنجمین سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) تشریح نمودند. آقای دکتر آرام در پاسخ به سئوال مجری شبکه تلویزیونی ووگوشجا مبنی بر تبیین شخصیت فرهنگی امام خمینی (ره) و نقشی که امام راحل در تحولات بینادی در جهان اسلام داشتند، ضمن برشمردن شاخصه های اعتدال و عقلانیت در اندیشه های حضرت امام خمینی (ره)، گفتند: اخلاص و توکل به خداوند متعال، استکبارستیزی، مردم سالاری دینی، وحدت گرایی، ایستادگی در برابر دشمن در عین توجه به منافع ملی و اعتماد به نفس و خود اتکایی از جمله مهمترین شاخصه های اعتدال در رفتار اجتماعی و سیاسی حضرت امام (ره) بود. وی سپس با اشاره به نقش امام خمینی (ره) در تحکیم وحدت بین امت اسلامی گفت: در جهان اسلام، اندیشمندان و مصلحان بزرگی در ادوار مختلف، تلاش های زیادی را برای همگرایی در دنیای اسلام انجام دادند ولی قطعا در قرن بیستم، این امام خمینی (ره) بود که مصلح و احیاگر بزرگ و منادی اعتدال و وحدت در جهان اسلام بود. دکتر آرام در بخش دیگری از سخنانشان با اشاره به سخنان و اندیشه های امام خمینی (ره) در عرصه های مختلف، افزودند: آنچه مسلم است راز ماندگاری و جاودانگی راه و روش روشن امام خمینی (ره) در خلوص نیت و انسی بود که حضرت امام (ره) با قرآن و معارف آن داشت. اگر تمام سخنان امام (ره) را به دقت بررسی کنیم در می یابیم که اندیشه و رفتار امام، تماما برگرفته از مصادیق و مفاهیم قرآنی بوده و تفسیر آیات قرآن در گفتار و رفتار ایشان در طول زندگی پر برکتشان چه در ایام مبارزه بر علیه رژیم ستم شاهی و چه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی جاری و ساری بوده است. رایزن فرهنگی کشورمان در بخش دیگری از سخنانشان گفت: اندیشه ها و سخنان حضرت امام خمینی همیشه کانون امید مستضعفان و مظلومان جهان بوده و مکتب امام خمینی (ره) از آن جهت که نشأت گرفته از قرآن و سنت بود، لذا همیشه زنده و ماندگار است؛ و بر اساس همین اندیشه های امام خمینی (ره) بود که ج. ا. ایران علیرغم اینکه خود در گیرودار شدیدترین بحران ها بوده و چه در مقطعی که تحت هجوم ایادی استکبار جهانی هشت سال جنگ تحمیلی را پشت سر می گذراند و یا در برهه ای که به سازندگی خرابی های جنگ مشغول بود و یا اکنون در اوج اقتدار و عزت و به عنوان کانون امنیت در منطقه خاورمیانه، یک خط مشی اصولی و غیرقابل تغییر داشته که عبارت از حماین از مسلمانان مظلوم جهان و ایجاد وحدت و انسجام بین ملت ها و دولت های مسلمان بوده است. رایزن فرهنگی کشورمان در ادامه ضمن تاکید بر اینکه حضرت امام خمینی (ره) منادی اعتدال و وحدت بودند، گفت: شخصیت فردی و اجتماعی حضرت امام (ره) مبتنی بر اخلاق محوری و اخلاص ورزی بود و از آن جهت که درون مایه اندیشه های حضرت امام (ره) را تعالیم قرآنی تشکیل می دادند، لذا امام (ره) بر قلب مستضعفان جهان حکومت می کرد و از این حیث حضرت امام خمینی (ره) برای همه رهبران معاصر جهان، الگویی پویا وتمام نشدنی می باشد. در ادامه آقای دکتر احمدی فشارکی در پاسخ به سئوال مجری مبنی بر اینکه چه الگویی از حضرت امام (ره) می توانید به رهبران جهان ارائه کنید، گفت: امام خمینی (ره) از اواسط قرن بیستم در دهه 1930 منادی وحدت در جهان بوده اند و عموم ملل جهان بویژه امت اسلامی را به وحدت دعوت نموده اند و از طرف دیگر با توجه به ویژگی مردمی بودن حضرت امام خمینی (ره) و اینکه در درون ملت و با مردم زندگی می کردند و در رفتار های فردی و اجتماعی از هرگونه افراط و تفریطی پرهیز می نمودند، لذا امام (ره) از این حیث یک الگوی عملی برای همه ی رهبران جهان محسوب می شوند. استاد دانشگاه علامه طباطبائی سپس افزود: با توجه باینکه جوهره شخصیت امام راحل (ره) فرهنگی بود و نه صرفا سیاسی، لذا حضرت امام خمینی (ره) یک رهبر آزادیخواه، مصلح و انقلابی از نوع فرهنگی بود و لذا هر چه پیش می رویم ابعاد ناشناخته حضرت امام (ره) نیز ناشناخته تر باقی ماند و در یک کلام باید بگوییم که اعتدال، خط مشی حضرت امام (ره) در همه ی وجوه زندگی اشان بوده است. در ادامه دکتر آرام برنامه های متنوع رایزنی فرهنگی ج. ا. ایران در بوسنی به مناسبت بزرگداشت بیست و پنجمین سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی (ره) را بر شمرده و از عموم علاقمندان برای شرکت در این برنامه ها بویژه همایش " امام خمینی (ره) منادی وحدت و اعتدال" دعوت بعمل آوردند. رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران سارایوو- خرداد ماه 1393

 

http://sarajevo.icro.ir/index.aspx?siteid=142&pageid=11632&newsview=613526

 

 

 

 

موافقین ۱ مخالفین ۰ ۹۸/۱۱/۰۶