***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

****.**** کنز الفشا ر کیو ن ************** Fesharkies's Treasure ****.****

***.*** ... گنجینه ... فشارکی ... ها ***.***

########## بنام خدا ##########
#پایگاه جامع اطلاع رسانی در موضوعات زیر #
..... با سلام و تحیت .. و .. خوشامدگویی .....
*** برای یافتن مطالب مورد نظر : داخل "طبقه بندی موضوعی " یا " کلمات کلیدی"شوید. ویا کلمه موردنظر را در"جستجو" درج کنید.***

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
محبوب ترین مطالب

دکترسید سهراب هاشمی فشارکی

 

کد خبر: ۲۹۸۴۰۳
تاریخ انتشار: ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۷
 
 
 
 
متخصص مغز و اعصباب از انجام نخستین نقشه‌برداری از مغز از طریق گذاشتن الکترود در مغز خبر داد و گفت: براساس این نقشه‌برداری محل دقیق تشنج در بیماران مشخص می‌شود.
 

صراط: سید سهراب هاشمی فشارکی در نشست خبری که در رابطه با گذاشتن الکترودهای مغز برای پیدا کردن محل دقیق تشنج برگزار شد اظهار شد: یک دهه قبل جراحی درمان بیماران مبتلا به تشنج در ایران آغاز شد و در آن زمان پزشک به صورت فردی به جراحی‌هایی که خطر اسیب به اندام‌های حیاتی مانند گفتار، حرکت، تفکر و ... را نداشت، می‌پرداخت.

به گزارش فارس، وی با بیان اینکه این نوع جراحی با موفقیت انجام می‌گرفت افزود: البته این عمل تنها برای بیمارانی که کانون تشنج در آنها مشخص بود انجام شده و سایر بیماران قابل درمان نبودند.

نورولوژیست با اشاره به اینکه بسیاری از بیماران طی روز یا هفته به صورت مکرر دچار حملات صرع می‌شوند ادامه داد: در بسیاری از کشورها برای این دسته از بیماران نیز روش‌های جراحی با مشارکت تیم‌های مختلف پزشکی انجام می‌شود، اما متاسفانه در کشور ما به دلیل فقر سواد یا امکانات، این جراحی امکان‌پذیر نبود.

عضو تیم جراحی صرع بیمارستان پارس،یادآور شد: خوشبختانه امروز با افزایش آگاهی و سطح دانش پزشکان این امکان در کشور ما فراهم شد و امروز شاهد انجام دو جراحی بزرگ گذاشتن الکترودهای مغز برای پیدا کردن محل دقیق تشنج خواهیم بود.

هاشمی فشارکی اضافه کرد: برای انجام عمل امروز دو بیمار از جانب پزشکان به عنوان کاندید انتخاب شده که یک نفر آنها هر روز دچار حملات مکرر تشنج و دیگری در هر هفته دچار  این مشکل می‌شود.

متخصص مغز و اعصاب گفت: انجام این جراحی انشاءالله بدون عارضه خواهد بود و ریسک بالایی را ندارد.

عضو تیم جراحی صرع خاطرنشان کرد: این جراحی با حضور متخصصان اعصاب داخلی، جراحی، متخصص بیهوشی، پرستار، روانپزشک و ... انجام می‌شود.

این نورولوژیست با اشاره به اینکه الکترودها یک چهارم نیمکره مغز را پوشانده و از این طریق نقشه‌برداری از مغز فراهم می‌شود،افزود: الکترودهای بکار گرفته شده وارداتی بوده البته دو تیم نیز جهت تولید داخلی  این الکترودها آغاز به کار کرده‌اند.

متخصص مغز و اعصاب تصریح کرد: انجام این عمل برای دو بیمار به صورت رایگان انجام می‌گیرد و فقط خانواده‌ها هزینه الکترودها را خواهند پرداخت البته مبلغ الکترودها حدود 5 تا 6 هزار یورو بوده و نیاز است که سازمان‌های بیمه‌گر به این حوزه ورود یابند ولی متاسفانه تاکنون بیمه‌ها در این زمینه همکاری موثری نداشته‌اند.

 

https://www.seratnews.com/fa/news/298403/خبر-خوش-برای-بیماران-مصروع

 

https://www.isna.ir/news/96101608293/%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D8%B5%D8%B1%D8%B9-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%DB%B6%DB%B0-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D9%85%D8%A8%D8%AA%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86

  •  شنبه / ۱۶ دی ۱۳۹۶ / ۱۴:۵۰
  •  دسته‌بندی: سلامت
  •  کد خبر: 96101608293
  •  خبرنگار : 71070
  • چاپ

مسئول کمیته کارگاه‌های برگزاری چهاردهمین کنگره صرع عنوان کرد

کنترل صرع با دارو در ۶۰ درصد مبتلایان

کنترل صرع با دارو در ۶۰ درصد مبتلایان

یک متخصص مغز و اعصاب با اشاره به اینکه ۶۰ درصد بیماران مبتلا به صرع، کنترل بیماری‌شان با دارو محقق می‌شود.

به گزارش ایسنا، سید سهراب هاشمی فشارکی - مسئول کمیته کارگاه‌های چهاردهمین کنگره صرع، در آستانه برگزاری این کنگره اظهار داشت: برای اولین بار در ایران شاخه ILAE ایران  عهده‌دار برگزاری این کنگره سالیانه شده است. ILAE یک سازمان بین‌المللی است که اخیرا ایران به عضویت آن در آمده است. مهمانانی از کشورهای کانادا، برزیل و آمریکا در این کنگره حضور خواهند داشت و جدیدترین دستاوردها و مطالب علمی در حوزه صرع توسط اساتید داخلی و خارجی مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرد.

این درمانگر صرع گفت: در چهاردهمین کنگره بین‌المللی صرع سه کارگاه نوار مغزی، رادیولوژی صرع و نورو سایکوژی برگزار و جدیدترین مباحث در این حوزه‌ها ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه صرع یکی از قدیمی‌ترین بیماری‌ها در ایران و جهان به شمار می‌رود، گفت: با تولید داروهای ضد صرع، انقلاب بزرگی در زمینه کنترل بیماری صرع در دنیا به وجود آمد و در حال حاضر ۵۰ تا ۶۰ درصد بیماران مصروع از طریق دارو بیماری‌شان کنترل می‌شود.

هاشمی فشارکی با بیان اینکه تعداد کمی از بیماران هستند که پس از قطع دارو مشکل آنها بازنمی‌گردد، گفت: برخی از بیماران علیرغم مصرف دارو، حمله‌های صرع‌شان ادامه یافته و زندگی آنها به صورت فلج کننده ادامه دارد که تعداد قابل توجهی از این افراد قابلیت انجام عمل جراحی را دارند.

این متخصص مغز و اعصاب اضافه کرد: تقریبا ۴۰ درصد بیماران، درمان و کنترل بیماری‌شان از طریق دارو انجام نمی‌شود که می‌توان از طریق جراحی به آنها کمک کرد. بر همین اساس طی ۱۰ سال گذشته در ایران حدود ۴۰۰ مورد عمل جراحی در این زمینه انجام گرفته که نتایج بی‌نظیری به همراه داشته و تشنج بیمار بسیار اندک شده است.

مسئول کمیته کارگاه‌های چهاردهمین کنگره صرع با بیان اینکه طبق آمار سازمان بهداشت جهانی یک درصد مردم دنیا مبتلا به بیماری صرع هستند، گفت: بر اساس تخمین‌ها این رقم در ایران حدود ۸۰۰ هزار نفر بوده که ۳۰۰ هزار مورد آنها برای بهبودی نیاز به عمل جراحی دارند.

بنابر اعلام دبیرخانه برگزاری این کنگره، وی عنوان کرد: بیماران مصروع در صورت عدم کنترل بیماری‌شان در ازدواج، تحصیل، فعالیت‌های اجتماعی و ... دچار مشکل خواهند شد. بنابراین توجه به درمان آنها مسئله‌ای بسیار حائز اهمیت است.

چهاردهمین کنگره بین المللی صرع ۴ تا۶ بهمن در سالن همایش‌های بیمارستان میلاد اصفهان برگزار می‌شود. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت www.iranianiec.com  مراجعه کنند.
انتهای پیام

https://www.isna.ir/news/96101608293/%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-%D8%B5%D8%B1%D8%B9-%D8%A8%D8%A7-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88-%D8%AF%D8%B1-%DB%B6%DB%B0-%D8%AF%D8%B1%D8%B5%D8%AF-%D9%85%D8%A8%D8%AA%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%86

 

 

 

  •  شنبه / ۱۶ دی ۱۳۹۶ / ۱۸:۵۰
  •  دسته‌بندی: سلامت
  •  کد خبر: 96101608465
  •  منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان
  • چاپ

یک متخصص مغز و اعصاب:

۳۰۰ هزار بیمار مصروع در کشور نیاز به عمل جراحی دارند

۳۰۰ هزار بیمار مصروع در کشور نیاز به عمل جراحی دارند

یک متخصص مغز و اعصاب با اشاره به اینکه ۶۰ درصد مبتلایان به صرع، کنترل بیماریشان با دارو محقق می شود، گفت: ۴۰ درصد دیگر این بیماران برای بهبودی نیاز به عمل جراحی دارند.

به گزارش ایسنا دکتر سهراب هاشمی فشارکی در آستانه برگزاری چهاردهمین کنگره بین المللی صرع، اظهار کرد: برای اولین بار در ایران شاخهILAE ایران عهده‌دار برگزاری این کنگره سالیانه شده است.  ILAE یک سازمان بین‌المللی است که اخیرا ایران به عضویت آن درآمده است. مهمانانی از کشورهای کانادا، برزیل و آمریکا در این کنگره حضور خواهند داشت و جدیدترین دستاوردها و مطالب علمی در حوزه صرع توسط اساتید داخلی و خارجی مورد بحث و گفت و گو قرار می‌گیرد.

وی در ادامه گفت: در چهاردهمین کنگره بین المللی صرع سه کارگاه نوار مغزی، رادیولوژی صرع و نوروسایکوژی برگزار و جدیدترین مباحث در این حوزه‌ها ارایه می شود.

این متخصص مغر و اعصاب با بیان اینکه صرع یکی از قدیمی‌ترین بیماری‌ها در ایران و جهان به شمار می‌رود،اظهارکرد: با تولید داروهای ضد صرع انقلاب بزرگی در زمینه کنترل بیماری صرع در دنیا به وجود آمد و در حال حاضر ۵۰ تا ۶۰ درصد بیماران مصروع از طریق دارو بیماری‌شان کنترل می شود.

هاشمی فشارکی با بیان اینکه تعداد کمی از بیماران هستند که پس از قطع دارو مشکل آنها باز نمی‌گردد، گفت: برخی از بیماران علی رغم مصرف دارو، حمله های صرعشان ادامه می‌یابد و زندگی آنان به صورت فلج کننده ادامه دارد که تعداد قابل توجهی از این افراد قابل عمل جراحی هستند.

این متخصص مغز و اعصاب اضافه کرد: درمان ۴۰ درصد بیماران و کنترل بیماری‌شان از طریق دارو انجام نمی‌شود که می توان از طریق جراحی به آنها کمک کرد. بر همین اساس طی ۱۰ سال گذشته در ایران حدود ۴۰۰ مورد عمل جراحی در این زمینه انجام شده که نتایج بی نظیری به همراه داشته و تشنج بیمار بسیار اندک شده است.

مسئول کمیته کارگاه‌های چهاردهمین کنگره صرع با بیان اینکه طبق آمار سازمان بهداشت جهانی یک درصد مردم دنیا مبتلا به بیماری صرع هستند، گفت: بر اساس تخمین‌ها این رقم در ایران حدود ۸۰۰ هزار نفر است که ۳۰۰ هزار مورد آن ها برای بهبودی نیاز به عمل جراحی دارند.

هاشمی فشارکی خاطرنشان کرد: بیماران مصروع در صورت عدم کنترل بیماری‌شان در ازدواج ، تحصیل، فعالیت های اجتماعی و ... دچار مشکل خواهند شد بنابراین توجه به درمان آن‌ها مسئله‌ای بسیار حائز اهمیت است.

به گزارش ایسنا چهاردهمین کنگره بین المللی صرع ۴ تا ۶ بهمن در سالن همایش های بیمارستان میلاد اصفهان برگزار می شود.

انتهای پیام

 

https://www.isna.ir/news/96101608465/%DB%B3%DB%B0%DB%B0-%D9%87%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%88%D8%B9-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87-%D8%B9%D9%85%D9%84-%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%AF

 

تاریخ انتشار: ۱۶:۴۷ - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۵

  پ

عضو تیم جراحی صرع بیمارستان پارس خبر داد

خبر خوش برای بیماران مصروع/ تحول بزرگ در جراحی تشنج

یک نورولوژیست و عضو تیم جراحی صرع بیمارستان پارس از انجام جراحی گذاشتن الکترودهای مغز برای پیدا کردن محل دقیق تشنج برای نخستین بار در کشور خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر سید سهراب هاشمی فشارکی درباره جزئیات اولین جراحی گذاشتن الکترودهای مغز برای پیدا کردن محل دقیق تشنج، گفت: یک دهه قبل جراحی درمان بیماران مبتلا به تشنج در ایران آغاز شد در آن زمان پزشک به صورت فردی به جراحی‌هایی که خطر آسیب به اندام‌های حیاتی مانند گفتار، حرکت، تفکر و... را نداشت، می‌پرداختند.

وی با بیان اینکه این نوع جراحی با موفقیت انجام می‌شد، افزود: این جراحی تنها برای بیمارانی که کانون تشنج در آن‌ها مشخص بود انجام می‌شد و سایر بیماران قابل درمان نبودند.

این نورولوژیست در ادامه با توجه به اینکه بسیاری از بیماران طی روز یا هفته به صورت مکرر دچار حملات صرع می‌شوند، یادآور شد: در بسیاری از کشور‌ها برای این دسته از بیماران نیز روش‌های جراحی با مشارکت‌ تیم‌های مختلف پزشکی انجام می‌شود اما متاسفانه در کشور ما به دلیل فقر سواد یا امکانات این جراحی امکانپذیر نبود.

 وی افزود: اما خوشبختانه امروزه با افزایش آگاهی و سطح دانش پزشکان این امکان در کشور ما فراهم شد و ما شاهد انجام دو جراحی بزرگ گذاشتن الکترودهای مغز برای پیدا کردن محل دقیق تشنج در بیمارستان پارس خواهیم بود.

هاشمی فشارکی در ادامه تصریح کرد: برای انجام این جراحی دو بیمار کاندید شدند که یک نفر هر روز دچار حملات مکرر تشج و نفر دیگر در هفته دچار حملات می‌شود.

 وی افزود: خوشبختانه به دلیل حضور دکتر امینا که سابقه انجام موفقیت آمیز این جراحی را در خارج کشور را داشته‌ است این جراحی‌های بزرگ بدون عارضه خواهد بود و انجام آن ریسک بالایی ندارد.

این عضو تیم جراحی  اپی لپسی (صرع)، در پایان خاطرنشان کرد: این جراحی با حضور متخصصان اعصاب داخلی، جراح، متخصص بیهوشی، پرستار، روانپزشک و ... انجام خواهد شد.

در ادامه دکتر رضا ملا حسینی گفت:درمان جراحی صرع مقاوم به درمان ، درمانی تیمی است که لازم است جراح اعصاب ، نورولوژیست ، روانپزشک ، نورورادیولوژیست و پرستار در یک سیستم به درمان بیمار بپردازند.

جراح اعصاب در این تیم مسئول گذاشتن الکترودها در محل مناسب است و پس از عمل مانیتورینگ بیمار توسط پرستار و نورولوژیست انجام می شود .

وی افزود: بعد از مشخص شدن محل ایجاد تشنج در مغز ، جراح با برداشتن  محل تشنج زا کمک زیادی به کنترل تشنج بیمار می کند.

برچسب ها

نورولوژیست ، بیماری تشنج ، تشنج ، بیماری صرع ، الکترود ، صرع ، جراحی ، عمل جراحی

 

 

https://snn.ir/fa/news/509469/%D8%AE%D8%A8%D8%B1-%D8%AE%D9%88%D8%B4-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%85%D8%B5%D8%B1%D9%88%D8%B9-%D8%AA%D8%AD%D9%88%D9%84-%D8%A8%D8%B2%D8%B1%DA%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%AA%D8%B4%D9%86%D8%AC